Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 17:52)
O man žinojimas nieko nepakeistų.

Bet gal kam nors kitam pakeistų? naiviai aš mastau, kad galbut kiekvienas skrodimas, kiekviena situacija įneša daugiau žinių, daugiau praktikos kai kam, kas gali pasitarnauti kažkam kitam rolleyes.gif ir ne tik su gyvūnais... pvz donorystei irgi pritariu,
Bet aišku pati tokioj situacijoj nebuvau, patirties neturiu, todėl galiu ir nusišnekėt (čia apie gyvūnus, neaišku kaip emocijos suveiktų)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 05 sausio 2015 - 17:18
Viskas...nebėra katinėlio... verysad.gif Mama parašė, kad atvažiavo veterinarai, ji pasiėmė katinėlį nešti į jų mašiną, kol nulipo iš 4 aukšto - katinėlis mirė...mamai ant rankų... cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 05 sausio 2015 - 17:26
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 17:23)
Viskas...nebėra katinėlio... verysad.gif Mama parašė, kad atvažiavo veterinarai, ji pasiėmė katinėlį nešti į jų mašiną, kol nulipo iš 4 aukšto - katinėlis mirė...mamai ant rankų... cray.gif

Laikykis, stiprybės jums su mama console.gif
Atsakyti
Kivuka console.gif ne kaip prasideda metai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 05, 18:16)
Bet gal kam nors kitam pakeistų? naiviai aš mastau, kad galbut kiekvienas skrodimas, kiekviena situacija įneša daugiau žinių, daugiau praktikos kai kam, kas gali pasitarnauti kažkam kitam rolleyes.gif ir ne tik su gyvūnais... pvz donorystei irgi pritariu,
Bet aišku pati tokioj situacijoj nebuvau, patirties neturiu, todėl galiu ir nusišnekėt (čia apie gyvūnus, neaišku kaip emocijos suveiktų)...

Donorystei ir aš pritariu, turiu donoro kortelę.

Netikiu tais veterinarais. Todėl netikiu, kad jie sugebėtų panaudoti žinias, jei ką ir suprastų padarę slrodimą. Nepykstu, bet juos prarijusi rutina... Todėl nemačiau prasmės ir reikalo.

QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 18:23)

Kivuka, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nugyveno katukas savo, buvo mylimas. Aišųku, mažai guodžia, bet...
Atsakyti
4u.gif Turėsi Vaivorykštės šalyje vienu draugu daugiau.
Atsakyti
Kivuka,čia nuo mūsų 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,suprantu ir užjaučiu,bet gal mamai lengviau ,kad pats išėjo verysad.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kivuka console.gif
Atsakyti
Kivuka, svarbiausia lengvai ir be skausmo išėjo, gyveno mylimas ir lepinamas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Turim išmokti paleisti , kad ir kaip sunku būtų blush2.gif
Atsakyti
Kivuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kivuka - tau ir mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Į tą liūdną temą - per tiek metų ir nemažai turėtų augintinių yra tekę ir sušaliusią ir pažliugusią žemę kasti. Dabar žemė tai dar neįšalusi
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2015 01 05, 18:57)
Kivuka, svarbiausia lengvai ir be skausmo išėjo

Ką tik parsivežiau katinėlį. Vyras išėjo į kiemą bandyti kažką iškasti...
Nei lengvai, nei be skausmo išėjo...bet nesiplėsiu ir nepasakosiu..užtenka čia to liūdnumo...
Atsakyti