Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 17:18)
Ai, dar liūdna tema noriu užklausti..Gal žinote, kur veterinarai deda gyvūnų lavonėlius po užmigdymo?

Kaune deda į šaldiklį, vėliau priduoda į Nuarą, Nuaras privalo priduoti į Rietavą utilizavimui

QUOTE(Weronica @ 2015 01 05, 18:16)
Bet gal kam nors kitam pakeistų? naiviai aš mastau, kad galbut kiekvienas skrodimas, kiekviena situacija įneša daugiau žinių, daugiau praktikos kai kam, kas gali pasitarnauti kažkam kitam

Aš nuvežu kartais globotinius skrodimui, jei mirtis buna nepaaiškinama....

QUOTE(Kivuka @ 2015 01 05, 18:23)

4u.gif liūdna , o bet tačiau jis nugyveno savo kaip supratau visai netrumpą katinišką gyvenimą, buvo mylimas....su tokia netektim lengviau susitaikyti (juk mirtis deja neišvengiama) .... sunkiau kai išeina per anksti. ...

QUOTE(Erendira @ 2015 01 05, 18:36)

Netikiu tais veterinarais. Todėl netikiu, kad jie sugebėtų panaudoti žinias, jei ką ir suprastų padarę slrodimą. Nepykstu, bet juos prarijusi rutina..

...kiek susidūriau, nelabai daro jie išvadas.... aš darau, aš konspektuoju, aš skaitau, aš tikiuosi, kad man tai padės. būtų lišna kapeika tikriausia studijuočiau veterinariją...dėl savęs

Labą rytą 4u.gif

labai graži ir pakelianti nuotaiką rytinė Grikučio šypsena
Atsakyti
Kivuka- tai čia gavosi, kad Kivis tavo vaiką pamaitino, tskant kad tau nebereiktų pusryčių ruošti unsure.gif Įvertink pagalbą biggrin.gif
Aš irgi nesupratau, kam tas šaltis prie saulėto oro pridėtas? g.gif kaip bonusas? g.gif tuomet labai abejotinas bonusas. Kaži gal galima šalčio būtų atsisakyti o saulėtą orą pasilikti mastau.gif
Rariuk - džiugu dėl Pukelytės 4u.gif Ir aš manau, kad pabaikit gerti antibiotikus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 06, 10:15)
Man irgi nepatinka tas šaltis...namie tupėsim...gal popiet kažkiek atšils?

Gerai tas šaltis, prašaldis gal biški bacilas mirksiukas.gif Man žiema tik tokiom dienom ir graži, šaltom ir giedrom wub.gif
G tai jau kieme, kadangi tėtis nulipdė besmegenį tai dabar kieme vyksta "šok su besmegeniu" mirksiukas.gif

Kivis-kolonėlė thumbup.gif turbūt rytais transliuoja tik "duok mama guliašo" radijo stotį biggrin.gif

Grikio apsipatenkinęs veidelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 06, 09:24)
Gerai tas šaltis, prašaldis gal biški bacilas  mirksiukas.gif Man žiema tik tokiom dienom ir graži, šaltom ir giedrom wub.gif

Aš kažkaip susilaikau prie -15 vesti vaikus į kiemą blush2.gif Va, prie kokių -10 einam pusvalandukui blush2.gif O idealiausia žiema man, kai kokie -5 ir giedra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 06, 10:27)
Aš kažkaip susilaikau prie -15 vesti vaikus į kiemą  blush2.gif Va, prie kokių -10 einam pusvalandukui  blush2.gif O idealiausia žiema man, kai kokie -5 ir giedra  thumbup.gif

Tai pas mus -10 lygiai ir yra, bent mašina tiek rodė. O pas jus - 15 ? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2015 01 06, 09:31)
O pas jus - 15 ? blink.gif

Aga rolleyes.gif Gi mes šiaurėj gyvenam biggrin.gif Nors Kivis tai kažkur kieme bastosi ax.gif
Atsakyti
Kas ten palubėj mano kašikėlyje blink.gif
user posted image

blink.gif Nu maaam, tu ką, manęs nepažįsti?
user posted image

Labas rytas 4u.gif
Kolonėlė kokio smagaus dizaino biggrin.gif
O jau apsipatenkinęs Grikis wub.gif
Vilniuj irgi -15 rodo... Bet bent jau dangus su žeme nebesimaišo.
Dar per radiją girdėjau, mokslininkai nustatė, kad pirmas metų pirmadienis pati depresiškiausia diena g.gif O šiandien jau antradienis, tai su tuo ir sveikinu smile.gif
Atsakyti
Na, namų-pavėsinės termometras rodė -13,5, o mašina visus -15.

Ketvirtadienį šaltis jau atlėgs...
Kaip man nepatinka būt tiek prisirengus unsure.gif
Atsakyti
Tai vadinasi Kaunui pasisekė labiausiai, ten tik -10 biggrin.gif
Atsakyti
Kivuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

4 ryto isileidau namo du rekiancius katinus (Bandi ir Mokka) biggrin.gif per miegus net nesupratau kad lauke kniaukia kazkas. vakare visus palikau namie, o pasirodo pries eidamas miegoti vyras abu isleido i lauka doh.gif

Grikiuko sypsena wub.gif wub.gif

siandien kazkaip reikes prisiruosti iki poliklinikos nuvaziuoti - isleis jau i dekreta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2015 01 06, 09:51)
Tai vadinasi Kaunui pasisekė labiausiai, ten tik -10 biggrin.gif

Kaunas, nesidžiaukit tongue.gif -15 Vilniaus pakraščiuose rodė. Pas mumi -11 rodė, o centre sakė vos -8 tebuvo biggrin.gif
Extriuk - a viena pati važiuosi blink.gif Pas jus turėtų keliai užpustyti būti ar atsikasėt g.gif
Maivytė kašikėlyje pasislėpusi smile.gif Ir teisingai - šiltas oras į viršų kyla, ten visada šilčiau biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus ryte buvo -7 (namų termometras tiek rodė) biggrin.gif dabar pagal prognozuoklius -9.... o žadėjo tik -6 doh.gif
Atsakyti