Įkraunama...
Įkraunama...

*Blondinės tiesiaplaukės dalinasi paslaptimis*

QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 15, 09:13)
Ar kuri jau isbandet Garnier dazus OLIA, kurie kaip teigia gamintojas yra be amoniako ir su 60 proc. aliejaus. Dazyciau natralius plaukus sviesiai, sviesius. Ir bijau juos sugadint...
O gal bandet kas Naturtint dazus, kurie irgi be amoniako irgi atseit naturalus. Bet brangesni. Idomu ar galima sulygint juos su Garnier dazais. Ar ne nesulyginami.

As dazausi Garnier Olia (pirmieji dazai, su kuriais pabandziau po kirpyklos)
Spalva pirmoji buvo 10,1., o antra karta pas mus mieste neradau sio nr tai pirkau 10,21
Kadangi nesu daug bandziusiu is parduotuviu dazu, tai visai patiko sie. 10,21 spalva sakyciau sviesesne uz 10,1. bet nedaug. as Kaune Droge pirma karta buvau, ten daug tu sale plaku sruogu prideta tai taip ir issirinkau.
Noreciau pabandyti tamsesni tona 9. bet tik 9,3 matau ( o 3nr prideda geltonuma, nenoriu)
Atsakyti
Kristyna, aciu uz komentara. O ar dazai nenualino plauku? Ar jauciasi, kad jie tokie neva geri, kaip gamintojas teigia, su 60 procentu alieju? Ieskau kazko naturalesnio.
Atsakyti
QUOTE(Rožės vardas @ 2015 10 15, 17:43)
Kristyna, aciu uz komentara. O ar dazai nenualino plauku? Ar jauciasi, kad jie tokie neva geri, kaip gamintojas teigia, su 60 procentu alieju? Ieskau kazko naturalesnio.

dazai kvepe. thumbup.gif gal 10,21 labiau "kando" galva, bet tik keleta minuciu.Kiek ten ko ideta tikrai nezinau.
Plaukai lyg geri, naudoju sampuna + kauke + lasiukas argano aliejus galiukams. VIsgi dazau, dziovinu todel reiktu palepinti juos biggrin.gif
Man po paskutinio karto pas kirpeja, visa menesi niezejo galvos oda (nes kai nutepe dazais, taip dege galva, kad kenteti ciut ejo, bet praejo po keletos minuciu) ir vistiek gavosi plaukai margi. o kainas nemazas plojau pas kirpejas. todel pabandziau siuos. ir jau 2k daziau, ir toliau dazysius pati. smile.gif

Koki jus nr noretumete isbandyti ?
Atsakyti
Noreciau kazka is paciu sviesiausiu smile.gif pas kirpeja daziaus gal pora kartu gyvenime, ir tai tik del to, kad sruogelemis. Visa galva daziau pati. Paskui nusibodo, nes nebegalejau suku ikisti, nusikirpau! Dabar vel ilgi, atauge. Lyg noretusi, nes esu sviesi pilka. Bet ir baisu padaryt ta pacia klaida, kai plaukai nualinti ir luzineja. smile.gif
Papildyta:
Esme, kad tie plaukai ka dazyti, biski daugiau veliasi. Todel nutariau tausoti juos. Ir mastau kaip cia daryti. Dar zinau buna naturalus dazai, Henna vadinasi. Bet nesu tikra, kad jie pasviesins biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip sakau: jei pacios plaukus alinam, kazko norim iš jų.: nudazytu, isdziovintu greit, kiti dar tiesina, vandens kenkimaas..... todel turim ir mes juos palepinti kauke, ar kondicionierius/balzamas, aliejukas koks galams....

Kokiais seniau dazete dazais ?
Atsakyti
Tai va, kad nedziovindavau as ju jokiais dziovikliais, nei fenu. Tik dazydavau. Dedavau zinoma koki balzama, kauke. Beto dazydavau tai labai retai, karta i puse metu. Gal kad mano pats plaukas yra plonos strukturos, tiesus. Dazydavau Garnier dazais. Colour Naturals. Ne patys jie brangiausi smile.gif Viena is sviesiausiu spalvu. Ir dazydavau ne visa galva, nes negrazu, kai atauga saknys man, o stengdavausi vietomis. Taip susiliedavo kazkiek su naturalia. Pusiau sruogelemis, kad maziau skirtusi nuo dazytu, atrodytu kaip isbluke ir pan. Bet galiausiai, kirpau juos del to, kad nuskirptu dazyta vieta. Kai nusikirpo dazyta spalva, atsimenu, tuo metu buvo labai geras jausmas. Nes pagrazinta belekokiais dazais ilga plauka budavo sunku susukuoti. Nors kirpeja net nenorejo kirpti, sake, sveiki. Sukuojantis kas ryta ir vakara taip neatrode. Budavo kancia issukuoti kaltuna. Bet dabar pasiziurejau savo "jaunystes" smile.gif nuotraukas, ziuriu, kaip graziai tiko ta sviesi spalva. Neissukuojamos blondinines kudlos. Tai dabar ir ieskau, konsultuojuosi, gal dazu fronte kazkas naujo. Ir taip nebepadarytu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožės vardas: 15 spalio 2015 - 22:31
Nu va, sumasciau iseiti. Atradau toki dalyka, kuris pasviesins be dazymo. Kitose temose labai giria, sako, kad pasviesino smile.gif Bandysiu. Nereikes terliotis su dazymais ir atrodys naturaliai. Henna plus natural blond spray, jame yra minimalus kiekis peroksido. https://www.google.l...h2gRgKa#imgrc=_
Atsakyti
Labai reiktu agalbos. Noriu nusipirkti Wella Illumina dazus ir pradeti plaukus dazyti namie. Naturali plauku spalva,kaip ir daugumos lietuvaiciu- satene. Kirpykloje plaukus dazo sviesiausiu Wella Koleston atspalviu + 12%. Noreciau namie isgauti ne tokia geltona "blondiniska" spalva,siek tiek "prigesinta". Kokius Wella Illimina dazus patartumete pirkti ir ar uztektu 9% oksidanto? Kokiom proporcijom maisyti dazus? Tepti tik ant saknu? Mastau apie Wella Illumina 10/1 + 9 % oksinadanta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 08 23, 10:16)
As tai tam popieriuke isskaiciau "always mix 1:1", dar paskui pasako, kad isskyrus tonavima..
Na zodziu as nusidaziau 1:2 vistiek, kaip ipratus. Spalva grazi, tikrai geriau nei Koleston, kurios nemegstu.. Ar geriau nei iki siol buves favoritas Igora royal 12.1 sunku pasakyti.. Bet kadangi turiu dabar visa buteli emulsijos, naudosiu Wella biggrin.gif

Daziau ir 1:1. baisu.. Kazkokia tamsi +violetine. Nusprendziau grizti prie Igora, man jis geriausias.. Turbut nieko, jei Wellos ta emulsija maisysiu su Igora dazais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 11 26, 00:06)
Daziau ir 1:1. baisu.. Kazkokia tamsi +violetine. Nusprendziau grizti prie Igora, man jis geriausias.. Turbut nieko, jei Wellos ta emulsija maisysiu su Igora dazais? g.gif

Galite 4u.gif nebutina naudoti tos pacios firmos dazu ir emulsijos.
Kokiu numeriuku dazote ?
Papildyta:
Merginos ar yra daziusi plaukus su Keune 3001 ?
Atsakyti
Labai reikia Jusu patarimu ir nuomoniu! Nusipirkau Wella Illumina 10/69 + 9% Welloxon kremini oksidatoriu. Seniau kirpykloje daze plaukus su Wella Koleston. Dabr reikia namie dazyti saknis, kadangi plaukai labai sviesus,saknu spalva gausis,matyt,kazkiek tamsesne,tokia daugiau "priesinta". Mano kausimai : kokiu santykiu maisyto Illumina dazus ir ar tepti tik saknis,as per visa ilgi,kad spalva butu tolygesne. Prasau padekite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*yummy*mummy* @ 2015 11 27, 18:00)
Galite  4u.gif  nebutina naudoti tos pacios firmos dazu ir emulsijos.
Kokiu numeriuku dazote ?

12.1 smile.gif

QUOTE(Mulana @ 2015 11 28, 16:52)
Labai reikia Jusu patarimu ir nuomoniu! Nusipirkau Wella Illumina 10/69 + 9% Welloxon kremini oksidatoriu. Seniau kirpykloje daze plaukus su Wella Koleston. Dabr reikia namie dazyti saknis, kadangi plaukai labai sviesus,saknu spalva gausis,matyt,kazkiek tamsesne,tokia daugiau "priesinta". Mano kausimai : kokiu santykiu maisyto Illumina dazus ir ar tepti tik saknis,as per visa ilgi,kad spalva butu tolygesne. Prasau padekite 4u.gif

As dabar visus maisau santykiu 1:2, kitaip man negrazi spalva gaunasi.. Tepti tik saknis ataugusias, o prie plovima likus 5 minutems istepti visus.
Atsakyti