Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

Norėjau save pradžiuginti žydinčiu meileniu ir paprastoje Maximoje nusipirkau paprastą kolibrį su baltažiedžio meilenio paveiksliuku, už paprastą 2Eur kainą. Tik iš gobšimo ėmiau cibulį su 3 žiedais... Ir pažiūrėkite ką laimėjau... biggrin.gif
Tokio cibulio išmesti gaila. Bet abejoju ar dar iš jo liks kas po 3 žiedkočių išleidimo. Nors..."Charismos" labai gyvybingos, o čia giminė... g.gif 4u.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 04 vasario 2015 - 08:17
QUOTE(milereta @ 2015 02 04, 09:12)
Norėjau save pradžiuginti žydinčiu meileniu ir paprastoje Maximoje nusipirkau paprastą kolibrį su baltažiedžio meilenio paveiksliuku, už paprastą 2Eur kainą. Tik iš gobšimo ėmiau cibulį su 3 žiedais... Ir pažiūrėkite ką laimėjau... biggrin.gif
Tokio cibulio išmesti gaila. Bet abejoju ar dar iš jo liks kas po 3 žiedkočių išleidimo. Nors..."Charismos" labai gyvybingos, o čia giminė... g.gif  4u.gif

Pasisekė 4u.gif Labai gražus ir nematytas
Atsakyti
Man jis labiausiai panašus į amaryllis Siren, minėtą temutės pradžioje. Labai džiaugiuosi ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 04 vasario 2015 - 08:56
milereta, nuostabus meilenis bigsmile.gif Tikrai žiemos metu verta pasiieškoti ir pas mus įdomesnių svogūnų g.gif Tik žinoma smagiau pirkti, kai jau matai jį besiskleidžaintį, bet kai labai norisi, galima rizikuoti smile.gif
Gal būt tam Agnytės svogūnui ir nieko nėra, tik pasilpęs, kaip mano Tres Chic buvo. Svogūnas kaip ir nieko atrodė, bet žydėjo vos kelias dienas, žiedai baisiai vargani. Ber per vasarą svogūnas sustiprėjo, užmigo paskutinis, o žydėti susiruošė pirmas iš visų mano turimų (nekalbu apie naujokus, jie atsisiūsti, tai žydi kitu, valdišku ritmu). Tokia pati ir šiemet Mini Queen. Nusipirkau su super mažu svogūnu (na jis neturi būti didelis, nes veislė iš mažųjų), baisiai suvargusią. Leidau "žydėti", jei tai buvo galima vadinti žydėjimu. Buvo svarbu, kad tik greičiau nudžiovintų tą žiedstiebį. Dabar jau žiedstiebis nudžiuvęs, svogūnas sukietėjęs ir lyg lapus bando auginti.
Agnnyte, bet tu tą svogūną trauk lauk ir vis tiek pažiūrėk. Juk jie buvo visi labai dideli ir tikrai sveikai atrodė, gal kokia musė bėdos pridarė. Čia jau nuo Daisojos nuotraukų paranoja doh.gif O svogūno iššoriniai lukštai žydėjimo metu dažnai suminkštėja, po žydėjimo atsistatys.
Atsakyti
Pradėjot judint "maximukus",tai ir aš sukrutau. Vaikas pats atsiskiria,ar galima ji atskirti?Turiu vieną tokį minkštuoklį.Tūrėjo puvinį,lyg iškrapščiau. Bet vistiek toks apvytęs.Dabar (va katik) išėmiau iš vazono,vaikiuko šonas pajuodęs.Ar nuimti tą lukštą?
Fotosesija iš visų pusių biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ar motininio svogūno viduriukas sveikas? nes jeigu ne tai palik kaip yra. Vaikas iš motininio jėgų augimui ima. Vaiko lukštą žiūrėčiau ar nepūva, jeigu tik išdžiūvęs palikčiau. Na "zelionka aptepčiau abu, ir patupdyčiau ant žemės taip kad matyčiau kas darosi su abejais nuo apačios.

P.s. visi pas mane naujokai svogūnai tik dugnu remiasi į žemę, nes pas juos įprasta pradėti gesti nuo apačios.
18. psl. parodyta kaip tupdau aš juos g.gif
Atsakyti
Aš tai atskirčiau jauniklį, nulupčiau rudąjį lukštą ir sodinčiau atskirai. Atrodo, kad motininis svogūnas merdi, nes nesimato naujų lapų ir vidus tarsi išpuvęs. Jei tai nuo ligos, gali pereiti ,,vaikui".

O paranoja kartais naudinga. Tą tinkliškai raibą meilenį, kur seniau rodžiau, dar vis nepasodinau, kažkaip neaiškiai atrodė, tai laikiau sausai. Vakar, prisižiūrėjus musių nuotraukų, pradėjau dar laupyti ir radau prie dugnelio skylę. Seniau ten pastebėjau įdubimą, bet taip giliai neknibinėjau, dabar jau sukišau pusę dantų krapštuko. Matyt, jau seniau musė išlindo, tai gal ne pas mane. Vadinasi, gali skraidyti kažkur Ermitaže. Belieka tikėtis, kad nerado ten poros ir nepridėjo kiaušinių į naujai pirktus. Vis galvodavau, kad pramoniniuose meileniuose, kur augina kaip bulves ir purškia viskuo, ką turi, nebūna narcizinių musių.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 04, 11:54)
Aš tai atskirčiau jauniklį, nulupčiau rudąjį lukštą ir sodinčiau atskirai. Atrodo, kad motininis svogūnas merdi, nes nesimato naujų lapų ir vidus tarsi išpuvęs. Jei tai nuo ligos, gali pereiti ,,vaikui".

O paranoja kartais naudinga. Tą tinkliškai raibą meilenį, kur seniau rodžiau, dar vis nepasodinau, kažkaip neaiškiai atrodė, tai laikiau sausai. Vakar, prisižiūrėjus musių nuotraukų, pradėjau dar laupyti ir radau prie dugnelio skylę. Seniau ten pastebėjau įdubimą, bet taip giliai neknibinėjau, dabar jau sukišau pusę dantų krapštuko. Matyt, jau seniau musė išlindo, tai gal ne pas mane. Vadinasi, gali skraidyti kažkur Ermitaže. Belieka tikėtis, kad nerado ten poros ir nepridėjo kiaušinių į naujai pirktus. Vis galvodavau, kad pramoniniuose meileniuose, kur augina kaip bulves ir purškia viskuo, ką turi, nebūna narcizinių musių.

as esu lerva istraukusi,patikek i skyle pro kure lenda lauk ji telpa ausu krapstuko visas galas su vata. Todel tikriausia tu nusmeigiai ja krapstuku  g.gif

Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 04, 11:54)

kaip tik tuose auginimo Fabrikuose ir pasitaiko daugiausia visokio užkrato, nes kitaip tik ką gautas svogūnas nenusibaigtų per mėnesį. Kodėl tokio brudo, kaip tos musės anksčiau nebuvo?
Atsakyti
O pas mane po truputėlį, labai lėtai, prasideda antra žydėjimo banga biggrin.gif Šiandien Cybister Rosado pražydo thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 04, 10:37)
ar motininio svogūno viduriukas sveikas? nes jeigu ne tai palik kaip yra. Vaikas iš motininio jėgų augimui ima. Vaiko lukštą žiūrėčiau ar nepūva, jeigu tik išdžiūvęs palikčiau. Na "zelionka aptepčiau abu, ir patupdyčiau ant žemės taip kad matyčiau kas darosi su abejais nuo apačios.

P.s. visi pas mane naujokai svogūnai tik dugnu remiasi į žemę, nes pas juos įprasta pradėti gesti nuo apačios.
18. psl. parodyta kaip tupdau aš juos  g.gif

Minksta\apvytę kur žalia spalva ant svogūno.Toliau į apačią,dugnas kietas.
O jeigu aš peiliu tą viršutinę dalį pabandyčiau nupjauti unsure.gif
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 04, 10:54)

Mažylis be šaknų,nenumirs jei skirsiu?

Išoperavau,neiškentėjau.Bet ir gerai padariau,mamką puvinys nuo pat šerdies užpuolė.Atskyriau mažylį ir lapą (berods irgi mažylis formuojasi).Gal nors vienas iš jų išgyvens sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 04 vasario 2015 - 13:44
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 03, 22:55)
Panos, papasakokit - kas yra šitam mano amariliui? Čia Diva turėtų būti. Iš paskutiniojo mūsų užsakymo. Žiedkotis neaukštas, 4 žiedai ant jo. Skleidžiasi, linksta, tačiau neišsiskleidžia iki galo ir jau vysta. Va, apatinis žiedas, melsvesnis. Jis neišsiskleidęs. Šitas žiedas skleistis pradėjo prieš 4 dienas.

iš to pačio užsakymo mano Diva ištirpo. Apuostyk ar nesijaučia pūvančios bulvės kvapo. Pas mane atrodė sveikas o paskui pačiupinėjau ir pajutau kad minkštėja, po pirmu lukštu košytę radau. nulupau sutvarkiau iki sveiko po savaitės vėl tas pats tik jau matėsi išorėje (pagailėjau lupti dar vieną sluoksnį. Dabar liko tik graužtukas įkištas į perlitą, vis tikiuosi kad parodys dar gyvybę. sad.gif Nesusiprotėjau nuotraukų padaryt.
Atsakyti