Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 05, 09:37)
Stepute, niekada nerašau to, ko nežinau ir nesu kelis kartus išbandžiusi smile.gif . Jau pernai tik keliems meileniams pjoviau nužydėjusius žiedstiebius, visiems kitiems, pagal Lūtpėdės nuorodą į rusų forumą, palikau savaime nudžiūti. Ir skirtumą pamačiau akivaizdų.

Nuo durnumo nėr vaistų. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 02 06, 22:03)
Nuo durnumo nėr vaistų.  irnesakyk.gif

Gal būt drinks_cheers.gif
Įdomiai kalba pasisuko apie meiles meileniams. Man meileniai seniau buvo kažkodėl močiučių gėlė lotuliukas.gif Kartą nuėjau pas kaimynę, o ta kaip tik meilenius persodinėjo. Tokius, kaip *MONAMI* nuotraukoje. Sau pasiliko didelius kelis, kitoms kaimynėms jau buvo perteklių išdalinusi, tai man tokį paauglį pasiūlė, nes sakė, jei nenoriu į komposto krūvą išmes. Pasiėmiau ir keletą metų auginau visiškai neskirsčiusi. Nuostabiai žydėdavo po dešimt žiedkočių viename dideliame vazone. Na, jo žiedas mažesnis, tai neatrodė labai jau toks, kaip pas močiutes lotuliukas.gif O kaip pas Daisoją darbe pamačiau Afroditės nuotrauką, tai net į svogūno kainą nebežiūrėjau doh.gif ir pakeičiau kardinaliai nuomonę, visai ne močiučių gėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano meilė irgiatėjo iš kažkada senai senai. Tėtis augino žiemos pabaigoj įvairius žiedus pardavimui - tulpes, narcizus, meilenius. Aš buvau visai dar vaikas, kuriam neleisdavo eiti į tą kambarį, kur žiedai buvo. Tam, kad nepriliesčiau, neišversčiau ir kitaip nesugadinčiau brangių žiedų. Taip ir liko kažkur giliai giliai žavėjimasis tulpėmis ir meileniais. Pati esu gimus prieš pat Moters dieną, tai tulpes dievinu gimtadienio proga. Jos man pačios gražiausios pavasario gėlės. O meileniai... Gavau vieną kaip palikimą bute, kitą mažuliuką - iš laiptinės išmestą be vazono parsinešiau. Ir daug metų džiaugiaus turėdama vieną raudoną, kitą neaišku kokį niekaip nežydintį. Ir kartą tėtis, atvažiavęs ir pamatęs juos pas mane (tuomet kaip tik raudonasis žydėjo) papasakojo, kaip aš - vaikas - į tą kambarį verždavaus tų amarilių ir tulpių laistyt, kaip neleisdavo dėl to, kad, pasirodo, žiedus glostydavau lotuliukas.gif O tada man buvo kokie 4-6 metai smile.gif
O paskui parūpo užaugint ir pražydint tą niekaip nežydintį smile.gif tada atsivilkau čia ieškodama žinių. Viskas baigėsi tuo, kad baigėsi vieta ant palangių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 07 vasario 2015 - 10:22
Agnnyte o tai tas prazydo ? smile.gif
man atrodo si liga paveldima
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 07, 12:15)
Agnnyte o tai tas prazydo ? smile.gif

Aha smile.gif
https://fbcdn-sphoto...efbfcb7b509faf2
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 07, 12:22)

Kokis gražuolis wub.gif spėju džiaugsmo labai daug buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 07, 11:22)

wub.gif

o tų palangės grožių tikrųjų vardų taip nieks ir nežino ?
Atsakyti
Laukiau laukiau, kol pradžys mano paslapčiukas ir štai kas nutiko - žiedstiebis jau arti 40 cm dydžio, o pats pumpuras - vos 4 cm ir pradėjo vysti apsauginis dangalas. Viduje - matote kas - standūs, bet sunkiai augantys žiedai. Ar yra šansų, kad pražys normaliai? Plius auga dar vienas žiedstiebis, be tas dar vos vos matomas.

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 02 07, 13:17)
Laukiau laukiau, kol pradžys mano paslapčiukas ir štai kas nutiko - žiedstiebis jau arti 40 cm dydžio, o pats pumpuras - vos 4 cm ir pradėjo vysti apsauginis dangalas. Viduje - matote kas - standūs, bet sunkiai augantys žiedai. Ar yra šansų, kad pražys normaliai? Plius auga dar vienas žiedstiebis, be tas dar vos vos matomas.

Kaip pirmą kartą auginančiai meilenius pasakysiu, kad taip ir turi būti. g.gif "Apsauginis dangalas" visada nuvysta ir sudžiūsta
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 07, 13:22)
Kaip pirmą kartą auginančiai meilenius pasakysiu, kad taip ir turi būti.  g.gif "Apsauginis  dangalas" visada  nuvysta ir sudžiūsta

Neaugunu jų pirmą kartą. Tiesiog seniau žiedai išlįsdavo nepalyginti grečiau, nei dabar. Dabar jie praktiškai stovi vietoj. Gal kokių medžiagų trūksta, bet šito jau nespėliosiu. Bet labai tikiuosi, kad pražys rolleyes.gif
Atsakyti
saulelės trūksta saulelės mirksiukas.gif
Atsakyti
Iveina, viskas ten su tuo jūsų meileniu gerai smile.gif
Atsakyti