Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(kaškoniukas @ 2015 02 06, 00:06)
Jei kam reikia marčios wink.gif.

Lagoon (jei ten tikrai ji) paimčiau, jei kažkaip sutartume su transportu. Ir Benfikos neturiu, jei ir ten tikrai ji.
Nebeturiu galimybių pirkti loterijoj. Vietos trūksta smile.gif
Atsakyti
Naujienos iš Kauno Ermitažo - amarilių nėra išvis mirksiukas.gif gerai padirbom praeitą savaitę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 06, 10:15)
Naujienos iš Kauno Ermitažo - amarilių nėra išvis  mirksiukas.gif  gerai padirbom praeitą savaitę  thumbup.gif

Šiauliuose per pusdienį padėklo neliko biggrin.gif
Per piet (nymph cherry, nymph ir exotica) padėklas buvo, po darbo dar vieno užsigeidžiau, tai paskutinį exotica pačiupau, bet svogūnai tai stulbinančio dydžio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 06, 10:15)
Naujienos iš Kauno Ermitažo - amarilių nėra išvis  mirksiukas.gif  gerai padirbom praeitą savaitę  thumbup.gif

o tik įėjus stende prie tulpių baltų vakar vakare du padėklai buvo ax.gif

QUOTE(ramune78 @ 2015 02 06, 11:18)
Šiauliuose per pusdienį padėklo neliko biggrin.gif
Per piet  (nymph cherry, nymph ir exotica) padėklas buvo, po darbo dar vieno užsigeidžiau, tai paskutinį exotica pačiupau, bet svogūnai tai stulbinančio dydžio  thumbup.gif

aš vakare irgi pakavotą Exotiką radau,svogūnas didelis,bet namo grįžus operavom,zelionke numakalavom

ir tarp nukainuotų(0,58E) vieną radau,tai neaišku kas bus 4u.gif

aš susirgau ir vėl susirgau doh.gif blush2.gif o liga sustiprėjo kai kaimietukas raudonas sužydėjo ir dar 4 žiedstiebius kelti pradėjo
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 12:07)
aš susirgau ir vėl susirgau  doh.gif  blush2.gif o liga sustiprėjo kai kaimietukas raudonas sužydėjo ir dar 4  žiedstiebius kelti pradėjo

Sunku jiems atsispirti biggrin.gif
Kai auginasi lapus ir atrodo tarsi salotos, visaip pagalvoji blush2.gif bet, kai pradeda žydėti, pamiršti viską, ką buvai sau pasižadėjus biggrin.gif
Atsakyti
Šiauliams užpavydėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 13:07)
o tik įėjus stende prie tulpių baltų vakar vakare du padėklai buvo  ax.gif

Paslėpė, oj koki negeri.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 12:07)
o tik įėjus stende prie tulpių baltų vakar vakare du padėklai buvo  ax.gif
aš vakare irgi pakavotą Exotiką radau,svogūnas didelis,bet namo grįžus operavom,zelionke numakalavom

Exoticos žiedų pumpurai dideli, sakau gal pilnaviduriai blush2.gif . Maniškis svogūnas lyg sveikas, kelis nuėmiau negražius sluoksniukus, operuot nereikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 06 vasario 2015 - 13:25
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 06, 12:46)
Sunku jiems atsispirti biggrin.gif
Kai auginasi lapus ir atrodo tarsi salotos, visaip pagalvoji blush2.gif bet, kai pradeda žydėti, pamiršti viską, ką buvai sau pasižadėjus biggrin.gif

drinks_cheers.gif bet aš kai turiu kur paslėpt nuo akių tai nemaišo biggrin.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 06, 13:06)
Šiauliams užpavydėjau biggrin.gif
Paslėpė, oj koki negeri.... lotuliukas.gif

mano akys jau išmoko visas vietas apeiti biggrin.gif

QUOTE(ramune78 @ 2015 02 06, 13:22)
Exoticos žiedų pumpurai dideli, sakau gal pilnaviduriai blush2.gif . Maniškis svogūnas lyg sveikas, kelis nuėmiau negražius sluoksniukus, operuot nereikėjo.

aš kai neturiu tokių kilmingų tai man bus gražu bet koks wub.gif
Exotikos neoperavau ir aš,tik nuėmiau porą sluoksnių ir šaknis nuvalėm,nes sveikos nei vienos schmoll.gif

o tas nukainuotas tai jau ir pūti buvo pradėjęs,gerai,kad jus kurį laiką skaitau tai jau žinojau ką daryti,išpjoviau gal ir nelabai gražiai,bet nutepėm zelionke gal gyvens wub.gif

o čia kas žydi dabar wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 06, 14:04)
o čia kas žydi dabar  wub.gif

Meilė šioms gėlėms daugeliui prasidėjo būtent nuo tokių amarilių wub.gif
Nors turiu įvairiausių, tačiau toks man ne ką mažiau mielas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 06 vasario 2015 - 16:41
Mano meilė prasidėjo kitaip - nuo paveikslėlio. Pamačiau Papilio ir labai užsimaniau. Pirkau ir vis neatitikdavo. Taip prisikaupė visokių, teko auginti ir pamažu pamilti.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 02 06, 17:55)
Mano meilė prasidėjo kitaip - nuo paveikslėlio. Pamačiau Papilio ir labai užsimaniau. Pirkau ir vis neatitikdavo. Taip prisikaupė visokių, teko auginti ir pamažu pamilti.

"teko augint ir pamilt" vajė ką girdžiu. Nemyli duok man biggrin.gif

Mano tai senelė augino žiedus pardavimui turguj kai vaikas buvau.. man toki gražūs buvo ( tais laikais balti ir raudoni tik ). O mano mamai nežydėdavo. Ir tik per savo protingą galvą po 20 metų nusipirkau vieną pabandymui, o gal žydės. Ir ką žydėjo...ir radau šitą forumą...nu ir viska kaput palangėm lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 06, 17:12)
radau šitą forumą...nu ir viska kaput palangėm  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai jau tikrai taip drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti