Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 01 12, 16:45)
irnesakyk.gif  biggrin.gif  tegu vertina,ką gauna dabar. Kotletai ir man gerai  mirksiukas.gif

Ot, skriaga tongue.gif Tai taip ir nesupratau dabar,ar tavo šuo žino,kas jam geriau ar ne user posted image.Jei žino,kad keptos mėsos jam reik,kvepia jam gardžiau,tai kam tą košę kiši su mėsgaliais,a?Prieštarauji savo šunelio prigimčiai,taigis .
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 12, 19:09)
Ot, skriaga   tongue.gif  Tai taip ir nesupratau dabar,ar tavo šuo žino,kas jam geriau ar ne user posted image.Jei žino,kad keptos mėsos jam reik,kvepia jam gardžiau,tai kam tą košę kiši su mėsgaliais,a?Prieštarauji savo šunelio prigimčiai,taigis .

baaik špilkuotis,neskriaga biggrin.gif
pažėk keliais postais aukščiau,fiolečetavai parašyta su raudonai išskirtu šriftu biggrin.gif Buvau parašius,jog gyvūnas žino,kaip jam geriau-ėsti ar neėsti,o daėjo iki karbonadų ir dar velniai žino ko...Kūrybiškos mianinykės biggrin.gif
O šunelis rupkė man nusikaltęs šiandien,neišsimiegojau per kaprizus,taigis karbonadų jam nekepsiu,ir baigta biggrin.gif

mano prigimtis irgi linkus Bahamuose gulėt ir nedirbt,bet deja deja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lututė: 12 sausio 2015 - 18:31
Žmogaus mityba yra tik žmogaus asmeninis reikalas. Jis renkasi, ką nori,ko nenori, nuo ko lieknėja, nuo ko tunka ir kas jį gydo ar sargdina. Šuo yra priklausomas nuo savo šeimininko ir šeimininkas turi būti atsakingas 100 proc. už šuns ėdesį. Ne šuo pasirinko būti pas mus, mes priėmėm tą sprendimą ir mes esam atsakingi už gyvūną. Jei nesinori domėtis, kuo minta mėsėdis plėšrūnas (su biologais tariatės dėl terminų - paaiškins argumentuotai), o kuo visaėdis, tada klausimas, kokį gyvūną reikėtų rinktis...
Ir man asmeniškai yra gaila šunį šert kaip kiaulę. Jei būčiau to norėjus, būčiau ją ir nusipirkus. Yra dabar tų vietnamietiškų kietulių wub.gif lotuliukas.gif

Lutute, nenori pamėgint to eksperimento? Tada garantuotai šuo rinktis tai, ką norėtų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 12 sausio 2015 - 18:43
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 01 12, 18:01)
Ant mano didelio šuns skirtumas tarp sauso ir raw buvo tas, kad po raw šuo sustorėjo. Ant , mažo išvis jokio. Dar vat dabar sausą kuris jam labai tinka radau tai šuo kakoja kartą per parą. Vat kai šėriau košę kažkada gyvenime (pirmas šuo visai mano šeimai, niekas nežinojo kaip jį augint biggrin.gif ) tai tada tikrai krūvom varė ir dar visada alkanas buvo

Koki butent pasara taip atitaikei? Mano mergos kuo beserciau, bent dvi kruvas krauna, tiesa ne itin dideles, jei sausiakas geras.
Kas del kosiu, tai dideles kruvos buna nuo kvieciu, mieziu...jei grikiai ar ryziai su mesa, tai gana normaliai...tiesa, turetu but mesa su grikiais, ne atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 12, 19:31)
Koki butent pasara taip atitaikei? Mano mergos kuo beserciau, bent dvi kruvas krauna, tiesa ne itin dideles, jei sausiakas geras.
Kas del kosiu, tai dideles kruvos buna nuo kvieciu, mieziu...jei grikiai ar ryziai su mesa, tai gana normaliai...tiesa, turetu but mesa su grikiais, ne atvirksciai  biggrin.gif

Traineris smile.gif Kokia ten košė buvo aš jau nepamenu, bet spėju, kad virėm visas kruopas iš eilės. O vietoj mėsos naudojom šlapenka
Atsakyti
Mes nuo sauso neketinam pabegt, tai ir nesiplesiu ax.gif nors Garis estu viska kas edama ir nelabai biggrin.gif

Su tokiu klausimu vel g.gif megsta suo koju nagus grauztis (priekiniu koju), negraziai apsipleiseje, man net ir "gyvnagis" (ar kaip ten jis) atrodo matosi, bet iki kraujo nebuna. Ar cia nieko tokio?
Idedu didesnes foto nuoroda http://www.part.lt/i...357844eb616.jpg
Atsakyti
hm g.gif nelabai man tie nagai patinka, gal iš neturėjimo ką veikt graužalioja? aš drausčiau... Bartukas biškį pasitvarko nagus, ypač kai nukerpu nagu, mėgsta pats susitvarkyti galutinai viską, bet ne iki tokio lygio

o dėl maisto... jau rašiau, bet viskas dingo, bandau iš naujo biggrin.gif
mano Bartukas (10kg) ėda sausiaką Acana Light, Kira nuo gimimo ėda RAW, tai jos š tokio pat dydžio kaip Barto, nors sveria ji 25kg. šian diena specialiai stovėjau lyginau biggrin.gif
va baigsim sausiako maišą, pervesiu ir Bartą prie miasos, nes labai jau Kirai pavydi kai ta ėda, vis padarau jam mėsiadienį, bet manau jis mielai pastoviai mėsyte mistų ax.gif
man atrodo, kad šuniui natūraliausias maistas yra mėsa, juk jis plėšrūnas kad ir kiek evoliucionuotų
Atsakyti
Man irgi nelabai patinka toks kramtymas. Kada šuo juos kramto? Gal kai vienas lieka?
Aš drausčiau.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 12, 19:41)

Mazumele banalokas reikalas...zinoma, kad tik labai retas nesusipratelis renkasi sausiaka,,taciau objektyvumo delei dar galejo pateikt dubeni su zmoniu maistu ar bent jau kose su virta mesa...butu idomiau biggrin.gif mano budule dreba del zalios mesos, o va baltoji tai atbulais dantukais ja kramto, ir tai ko gero tik is pavydo mazajai...kas kita zmoniu/virtas/keptas maistas biggrin.gif
----------
apskritai ta zveriu maisto/skanestu pramone baisus dalykas - visa s sudeda ir dar nemenkus pinigus nulupa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 sausio 2015 - 22:22
QUOTE(lututė @ 2015 01 12, 11:39)
nu ir vėl aš kaip pilypas iš kanapių... tongue.gif OK,bet kam tada žmogus į sausus pašarus prikiša visokių javų,kviečių gemalų,ryžių,daržovių ? Nu nelogiška...

į šitą jau kažkas labai taikliai atsakė - $$$ biggrin.gif

QUOTE(rim @ 2015 01 12, 12:21)
Tai galvojat, kad evoliucija nevyksta?  g.gif Gyvi organizmai nei kiek nesikeičia?

evoliucija vyksta - šunys paevoliucionavo tuo, kad gali virškinti krakmolą, nu tipo, nenusinuodyt nuo jo biggrin.gif Kiek žinau - tik tiek.

QUOTE(rim @ 2015 01 12, 14:06)
QUOTE(lututė @ 2015 01 12, 14:20)

šuo prijaukintas maždaug prieš 14000-15000 metų... ax.gif Kai kurie šaltiniai teigia,kad net prieš 17000 metų  ax.gif

Būtent! Jau keliolika tūkstančių metų šuo nebegyvena ir nebesimaitina kaip vilkas. Tėl to pakito/evoliucijonavo jo gyvenimo būdas ir instinktai. Gal būt tuo galima paaiškinti kodėl šuo ėda nuodinga amarilį.

o gal šuo nežino, kad amarilis nuodingas, nes tose vietovėse, kur buvo palankios sąlygos augt amarilius, pvz, peru, vilkai negyveno? ar paleidus žmogų tropiniam miške, mes žinotųmėm, ką valgyt ir ko ne? ypač, jei neegzistuotų importas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 01 12, 19:40)
Kurią rūšį? Natural ar Fitness ? smile.gif
Prieš kelias metus Taigai Trainer Natural pirkau. Bet jai kažkaip alergizavo jis. Snukelį kasydavo paėdusi ir patino snukutis. Tad pakeičiau maistą.
Bet turiu pasakyti, kad krūvelės su tuo traineriu tikrai per pus mažesnės buvo , negu šeriant kitais sausais maistais. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 01 12, 22:51)
Mazumele banalokas reikalas...

Aš nesakau, kad geras. Užsieninių mačiau video, ten visokių įvairių maistų būna. Maniškiai greičiausių rautųsi ant sausiako. Nes jo tiesiog negauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 13 sausio 2015 - 08:01