QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 13, 12:34)
Patyrinėk
BARFistai sako, kad iš daržovių įsisavina kažką tik tokiu atveju, jei jos smulkiai tarkuotos ir užlietos aliejaus šaukštu. Tikėtina, kad tiesa. Gal su riebalo šaukštu ne taip greitai skrandžio rūgštis veikia?
Maniškiai moka patys, o šią vasarą ir Huni išmokė uogas skint, obuolius, morkas iš lysvės išsikast, kopūstų lapus nuplėšyt. Nežinau, kiek naudinga, tačiau suviduriuoja visi trys nuo tų produktų. Ne kasdien gauna, tai nelabai draudžiu. Tik mamos gaila... Ji sėja, ravi, augina. O čia ateina veršiai ir išaria viską

BARFistai sako, kad iš daržovių įsisavina kažką tik tokiu atveju, jei jos smulkiai tarkuotos ir užlietos aliejaus šaukštu. Tikėtina, kad tiesa. Gal su riebalo šaukštu ne taip greitai skrandžio rūgštis veikia?
Maniškiai moka patys, o šią vasarą ir Huni išmokė uogas skint, obuolius, morkas iš lysvės išsikast, kopūstų lapus nuplėšyt. Nežinau, kiek naudinga, tačiau suviduriuoja visi trys nuo tų produktų. Ne kasdien gauna, tai nelabai draudžiu. Tik mamos gaila... Ji sėja, ravi, augina. O čia ateina veršiai ir išaria viską

nea.Aliejus reikalingas kai kuriems vitaminams pasisavinti.Berods A ir D.Nes jie riebaluose tirpsta.C ir visus kitus pasiima ir taip.
Ale specialistai-daržininkai pas tave

Uogaut tai visi iki šiol turėti sabakėnai mėgdavo-bet tik laukines uogas-avietes,žemuoges,mėlynes.
Papildyta:
QUOTE(Vobla @ 2015 01 13, 13:02)
manoji, kol jauna buvo vogdavo marinuotus agurkelius
isivaizduojat suni, kuris is lekstes su didziuliu mesos kepsniu issirenka smulkiai papjaustytus agurkelius, o kepsni palieka?







Papildyta:
QUOTE(Gorada @ 2015 01 13, 14:31)
Pas mus smagumai su laiptais...
varteliai gražūs


bet iš pažiūros atrodo,kad šuva nepratilptų
