Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(inga321 @ 2015 01 12, 21:41)
hm  g.gif  nelabai man tie nagai patinka, gal iš neturėjimo ką veikt graužalioja? aš drausčiau... Bartukas biškį pasitvarko nagus, ypač kai nukerpu nagu, mėgsta pats susitvarkyti galutinai viską, bet ne iki tokio lygio

QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 12, 21:48)
Man irgi nelabai patinka toks kramtymas. Kada šuo juos kramto? Gal kai vienas lieka?
Aš drausčiau.

Kai vienas buna, tikrai nezinau ar grauzia g.gif nes jis tiesiog ir prie musu buna atsigules grauzia, kaip is neturejimo ka veikt g.gif mes vis ir subaram, kai isgirstam garselius smile.gif
Is vienos puses tai gerai kad pasitrumpina, bet jau ir man atrodo kad perdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 01 13, 09:24)
Kai vienas buna, tikrai nezinau ar grauzia  g.gif nes jis tiesiog ir prie musu buna atsigules grauzia, kaip is neturejimo ka veikt  g.gif mes vis ir subaram, kai isgirstam garselius smile.gif
Is vienos puses tai gerai kad pasitrumpina, bet jau ir man atrodo kad perdaug  g.gif

Ir aš sakyčiau, kad per daug. Bandykit draust ir duot kažką kitą, kad veiklos turėtų.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 12, 19:41)
Ir man asmeniškai yra gaila šunį šert kaip kiaulę.

QUOTE(Nolda @ 2015 01 12, 23:29)
šunys paevoliucionavo tuo, kad gali virškinti krakmolą,

Nereikia pulti į kraštitunumus, kai tik kas nors pamini kruopas ar sausiaką, ir tuoj apie kiaules šnekėti. Nei viena čia nešeria savo šuns kaip kiaulės. Viena kita kruopa ar daržovės gabalėlis prie mėsos tik paįvairina mitybą, gal dar kokį vitaminą šuo gauna. Ar taip jau blogai čia? Tam pačiam Agnytės įdėtame straipsnyje apie eksperimentą, būtent toks maitinimo būdas ir aprašytas mėsa plius grūdinės.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2015 01 13, 10:33)
Nei viena čia nešeria savo šuns kaip kiaulės.

Sakot? Tada gerai smile.gif Viena kita kruopa nieko ir nemaišo. Tiesiog tai turi būti mėsa su kruopa, o ne kruopos su mėsa. O dar geriau - mėsa smile.gif

Aš stengiuosi nesmerkt ir neauklėt žmonių šunų šėrimo klausimais. Kol manęs neklausia. Kiekvienas turėtų pats analizuoti ir priimti sprendimą. Tik reikia nepamiršt vis tik, kad tai gyvūnas ir nežiūrėt per žmogišką prizmę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnnyte: 13 sausio 2015 - 09:44
Labs ryts,moteros 4u.gif

https://www.facebook...a...e=1

prajuokino iš ryto.Šekit ir jum dozikę. biggrin.gif

Nu pšeprašam,atsiprašau,kad amžiais sukeliu kipišą blush2.gif mano šuva tikrai rinktųsi virtą mėsą,jei eksperimentuotume. O tai ir taip aišku,kad ne burokėlius-sakyč,"eksperimentas" kvailokas.Kita vertus,matau,kad savo "skaitalus" anglų kalba reikėtų pasilaikyt sau,nes niekam neįdomu.Nieko tokio.Savo gyvūno aš tikrai neskriaudžiu,nešeriu kaip kiaulės ir ne mažiau myliu,nei tos,kas šeria sausiaku ar vien mėsa-na vien mėsa neturiu sąlygų šert,neturiu kur laikyt,o be to,įtariu,kad neišeis su jo trydaliojimais ir vėmaliojimais.Šeriu,kaip Aggnytė sako-"kruopa su mėsa".Ir pati stengiuos visokių pusfabrikačių neėst-viską , net ir duoną kepu pati.Ir su minia aklai nebėgt-pasaulis keičiasi mirksiukas.gif
Tai va...apie ką aš čia...ai,dar eksperimentuoju su homeopatinais vaistais-bandysim karpas tokiu būdu pasinaikint.Nes užkniso-nusigraužia iki kraujo,o vetas tik viena žino-nupjaut... g.gif Tai po poros mėnesių turėtų būt arba nebūt rezultatas.Pasigirsiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Kas dar...ai-apie daržoves.Vieną šunėką turėjau,kuris mielai obuolius grauždavo... lotuliukas.gif o ne karvė... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 01 13, 11:40)
Kas dar...ai-apie daržoves.Vieną šunėką turėjau,kuris mielai obuolius grauždavo... lotuliukas.gif o ne karvė... biggrin.gif

Ir aš turiu. Ir žinau, kas parduotų sielą už agurką, kas už kopūstą. Tik skirtumas tas, kad tikrinau, kaip tas agurkas, kopūstas ar morka keliauja laukan. Tokiu pat, kokiu į organizmą atėjo.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 13, 12:14)
Ir aš turiu. Ir žinau, kas parduotų sielą už agurką, kas už kopūstą. Tik skirtumas tas, kad tikrinau, kaip tas agurkas, kopūstas ar morka keliauja laukan. Tokiu pat, kokiu į organizmą atėjo.

ai,šito dar nenagrinėjau tongue.gif o šunėką tokį paauglystėj turėjau ax.gif
Bet logiškai galvojant,organizmas vistiek kokį vitaminą ar mineralą iš to pasiima rolleyes.gif Žėk,grybų žmogus irgi iki galo nesuvirškina. Bet visokio gėrio iš jų gauna...mineralai,baltymai,vitaminai...nu ir blogio atitinkamai tongue.gif O jų kasdien ir nevalgo gi... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 01 13, 12:23)
ai,šito dar nenagrinėjau  tongue.gif o šunėką tokį paauglystėj turėjau  ax.gif
Bet logiškai galvojant,organizmas vistiek kokį vitaminą ar mineralą iš to pasiima  rolleyes.gif Žėk,grybų žmogus irgi iki galo nesuvirškina. Bet visokio gėrio iš jų gauna...mineralai,baltymai,vitaminai...nu ir blogio atitinkamai  tongue.gif  O jų kasdien ir nevalgo gi...  rolleyes.gif

Patyrinėk smile.gif
BARFistai sako, kad iš daržovių įsisavina kažką tik tokiu atveju, jei jos smulkiai tarkuotos ir užlietos aliejaus šaukštu. Tikėtina, kad tiesa. Gal su riebalo šaukštu ne taip greitai skrandžio rūgštis veikia?
Maniškiai moka patys, o šią vasarą ir Huni išmokė uogas skint, obuolius, morkas iš lysvės išsikast, kopūstų lapus nuplėšyt. Nežinau, kiek naudinga, tačiau suviduriuoja visi trys nuo tų produktų. Ne kasdien gauna, tai nelabai draudžiu. Tik mamos gaila... Ji sėja, ravi, augina. O čia ateina veršiai ir išaria viską biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 13, 11:14)

manoji, kol jauna buvo vogdavo marinuotus agurkelius doh.gif lotuliukas.gif isivaizduojat suni, kuris is lekstes su didziuliu mesos kepsniu issirenka smulkiai papjaustytus agurkelius, o kepsni palieka? aisku, kepsnys , jei butu laiko- irgi sueitu, bet vis to laiko pritrukdavo, o agurkeliai buvo preoritetas, tai pirma uz ju griebdavo. kelis kartus savo seimyna apstaugiau, kad kiaules nepasipjausto agurku, o man is lekstes isrenka. seimyna ziuredavo i mane blink.gif blink.gif tokiom akim, kol nusikaltimo vietoj suva buvo uzkluptas.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2015 01 13, 13:02)
manoji, kol jauna buvo vogdavo marinuotus agurkelius doh.gif  lotuliukas.gif  isivaizduojat suni, kuris is lekstes su didziuliu mesos kepsniu issirenka smulkiai papjaustytus agurkelius, o kepsni palieka? aisku, kepsnys , jei butu laiko- irgi sueitu, bet vis to laiko pritrukdavo, o agurkeliai buvo preoritetas, tai pirma uz ju griebdavo. kelis kartus savo seimyna apstaugiau, kad kiaules nepasipjausto agurku, o man is lekstes isrenka. seimyna ziuredavo i mane blink.gif  blink.gif  tokiom akim, kol nusikaltimo vietoj suva buvo uzkluptas.

Gal nėščias truputuką? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 13, 12:03)
Gal nėščias truputuką?  blink.gif  lotuliukas.gif

nu, kad ne: sterilizavom 6 menesiu, o voge agurkelius kazkur iki metu. bet tai tik agurkelius, nu dar keliems sumustiniams isimtis buvo padaryta. paskui kazkaip atejo i smegenis, kad vogti-negarbinga, kad vogti- negrazu... biggrin.gif ir nebevagia nieko...
Atsakyti
aš matau vaizdelį kaip agurkėlius šuva tyrina iš lėkštės biggrin.gif biggrin.gif

mano dičkiui nieko nėra skaniau nei mano kepti koki nors sausainiai ar meduoliai. Praktiškai lygiai su mėsa skanu. Jei pjaustau žalią mėsą - sėdi ir tikrina ar gerai pjaustau biggrin.gif va jeigu sausainius imu iš blėkos ar dėlioju kažkur tai net spirga visas. Mažiukė būna žiuri ir nesupranta tai ko jis čia taip kaulyja?

Pas mus smagumai su laiptais... Kažkada atsirado Torino, tada nusprendėm, kad viršuj signalizacijos nekeisim, todėl reikia, kad dieną, kai mūsų nėra, šuo neliptų į viršų. Užsakėm vartelius. Nu labai gražus, tik, kad kol mažiukas buvo tai pro turėklų tarpus pralysdavo biggrin.gif dabar per užpakalį nebetelpa. O va mažiukė telpa doh.gif Realiai tie varteliai tik dėl grožio biggrin.gif buvo variantas apvynioti kokiom virvėm tarpus tarp turėklų..... atrodys aišku nekažką, tai šiandien išeidama į darbą, kad šuvukai neišsikviestų apsaugos, laiptus užbarikadavau taip. Jums kyla klausimas kas čia? Čia du sėdmaišiai biggrin.gif
[attachmentid=233772]

Anksčiau uždarinėdavom šunis koridoriuje tokiais bambukiniais varteliais užstumdami spintelę.
Dabar gi cūcos išmoko gražiai viską nustumti į šoną doh.gif
[attachmentid=233773]
Atsakyti