Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(TaGre @ 2015 01 13, 15:46)
Mano Širšė ir Čipas labai mėgsta obuolius, o kadangi ir aš mėgstu, visi ir valgom. Bet turiu duoti po gabaliuką, kitaip  schmoll.gif Baika nevalgo jokių vaisių ir daržovių. Čipas dar mandarinus valgo, bet tik saldžius. O Širšė vasarą nuėda visus serbentus, agrastus, persikus ir vyšnias, šių, jei nebepasiekia, bando lipti į medelį. Gerai, kad neturiu daržo, būtų gaila savo darbo  tongue.gif

Tūzas taip pat valgo obuolį, jei mato, kad aš jį valgau. Baisus reikalavimas ir jam doh.gif bet taip pat, turiu duoti po mažą gabaliuką lotuliukas.gif
o aną vakarą suėdė net...banano riekelę cool.gif ne itin buvo skanu laugh.gif bet ką daryt - jei mama valgo, vadinasi REIKIA lotuliukas.gif oi, negaliu. Mažas kvailiukas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 01 13, 16:46)
Gerai, kad neturiu daržo, būtų gaila savo darbo  tongue.gif

Esu mačius taip išauklėtą šunį, kad pribėga iki daržo ribos ir staigiai stoja, apsisuka ir eina į kitą pusę. Bet aš neturėjau tiek laiko ir kantrybės, kad ištisai būt su šune saugot daržą ir auklėt, tai tiesiog uždėjom tinklinę tvorelę aplink daržą smile.gif Aišku mano daržiukas labai jau nedidelis ir dar sklypo kampe, tos tvoros nedaug tereikėjo, šunė nedicka tai tvorelė tokia iki kelių ir ją tiesiog perlipam eidami į daržą.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ar gali buti 10-12 men suo dar viziskai ne pilnai suauges?

Saviske tokio amziaus is prieglaudos pemiau. Svere. 5 kg. Na kudoka atrode, tokia lengvu kaulu. smile.gif

Pries 9 men sterilizuota. Db yra pansiai 2 m amziaus. sveria 8 kg. g.gif Man ji db tokia sustambejus atrodo. Visai pasikeitus, apvalesne lyg, nu visai kito sudejimo sakyciau, nei paemiau. smile.gif Uztat ir galvoju, gal visgi ji db ne stora, o tik pilnai suaugo. Nsinori persert sterilizuoto, namuose gyvenancio ir mazai kruvio gaunancio suns smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2015 01 16, 12:27)
Ar gali buti 10-12 men suo dar viziskai ne pilnai suauges?

Aišku, gali. Ir netgi turi. Normaliai šuo subręsta 1,5-2 metų. Didesnių veislių ir lėčiau besiformuojančių - ir iki 3 metų. Labai gerai žinau, nes mano Gralis iš tokių. Jis tik pilnai 3 metų pradėjo atrodyt taip, kaip atrodo iki pat šiol.
O storumą žiūrėk pagal šonkaulius. Jie turi gerai jaustis. Jei nebesijaučia, tada jau storoka.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 01 16, 11:32)
Aišku, gali. Ir netgi turi. Normaliai šuo subręsta 1,5-2 metų. Didesnių veislių ir lėčiau besiformuojančių - ir iki 3 metų. Labai gerai žinau, nes mano Gralis iš tokių. Jis tik pilnai 3 metų pradėjo atrodyt taip, kaip atrodo iki pat šiol.
O storumą žiūrėk pagal šonkaulius. Jie turi gerai jaustis. Jei nebesijaučia, tada jau storoka.

Tai jauciu paemiau tokia pusiau dar vaika, del to taip ir atrode + biski pabadavus buvo. Db sonkauliu vizualiai nesimato, uzciuopus jauciaisi kazkiek.

Va taip ji prieglaudoje atrode.

http://www.mgma.lt/l...l/view/id/25463
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fera82: 16 sausio 2015 - 11:51
QUOTE(Fera82 @ 2015 01 16, 11:36)
Tai jauciu paemiau tokia pusiau dar vaika, del to taip ir atrode + biski pabadavus buvo. Db sonkauliu vizualiai nesimato, uzciuopus jauciaisi kazkiek.

Va taip ji prieglaudoje atrode.

http://www.mgma.lt/l...l/view/id/25463

gražuolė ta jūsų Pepė wub.gif nors mūsų temoje visi šuneliai gražūs ax.gif
Atsakyti
Turiu klausima ar viskas gerai po sterilizacijos suniukas dreba ir labai giliai kviepoja iskisus lezuvi ar tai normalu?
Atsakyti
QUOTE(Egyda @ 2015 01 17, 18:52)
Turiu klausima ar viskas gerai po sterilizacijos suniukas dreba ir labai giliai kviepoja iskisus lezuvi ar tai normalu?

Panasu, kad suneliui praejo nuskausminimo efektas ir skauda, suduokit ibuprofeno.
Atsakyti
Mano vet. gydytoja griežtai neleido duoti ibuprofeno, nes gali skrandyje atsiverti žaizdos.
Nuo skausmo davėm šunišką vaistą nuo sanarių (nebepamenu pavadinimo)
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 01 18, 11:58)
Mano vet. gydytoja griežtai neleido duoti ibuprofeno, nes gali skrandyje atsiverti žaizdos.
šiaip jau tai vet. gydytoja, turėjo suleisti nuskausminamųjų ir dar duoti jų kitai dienai.
Atsakyti
Gerb. vilijaa,
Dėl kokios problemos nuskausminamųjų reikėjo, taigi nerašiau.
Rašiau, kad ibuprofenas šunims netinka smile.gif
Todėl kažin ar verta tamstai aiškinti, kokį sprendimą turėjo priimti vet. gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2015 01 18, 10:58)

Turbūt Rimadyl davėt.

Bet jeigu savaitgalis ir namie jokių šuniškų vaistų nėra, tai nuo 1/4 ar 1/2 Ibuprofeno tabletės gal neatsivers iškart žaizda? mastau.gif
Atsakyti