Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 22:27)
Kokiu cia idomybiu prisiziurejau, ipatingai idomiai atrodo pukuoti pomidoriukai smile.gif

http://pomidom.ru/ж...

man tie koloniniai garbanoti įdomūs : g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 09, 21:42)
man tie koloniniai garbanoti įdomūs :  g.gif

o man Nektarinai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 21:27)
Kokiu cia idomybiu prisiziurejau, ipatingai idomiai atrodo pukuoti pomidoriukai smile.gif

http://pomidom.ru/ж...

Man tik pažiūrėjimui ir paglostymui pūkuoti.Aš tik geltonus auginau,bet daugiau neauginsiu schmoll.gif Derlingi,ale kas iš to,kai skūra burnoj veliasi,kandi tas čeburaškas atbulais dantim.Nea,man čia irgi ne pomidoras schmoll.gif Tuoj su kokiais plaukais išves... garbanotais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 09 sausio 2015 - 22:06
QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 23:37)
aš kai pabandau įsivaizduot, kaip tokį su kailiuku valgau, iškart nupurto  schmoll.gif

Su pūkeliu mirksiukas.gif bigsmile.gif Pernai auginau Peach, nugi skanūs buvo . Čia jie dar nepinokę, tai nelabai ir matosi tas pūkelis user posted image

Užsinorėjot su kailiniais tongue.gif , ot pasiutę, jau kiba vyrai šubų nenuperka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 sausio 2015 - 22:09
QUOTE(Paladė @ 2015 01 09, 12:21)
man tik "Самоцвет изумрудный" F1 reikia, nu super geras. pernai labai neatsakingai pasielgiau susėjus visas 5 sėklas.

Jis labai saldus as irgi jau paskutinius pasejus ir seklu issikrapsciau, bet vaizdelis man galetu but I grazesnis. Maciau mad hibridas, bet galviena daiga surizikuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 08, 21:23)
томат АНДРОМЕДА F1

томат КАСПАР F1

Andromeda - žema, l.ankstyva, atspari vėsai. Rusiukai sėja net tiesiai į gruntą. Tinka piram derliui.

Kaspar be galo giria kaip konservinį idealą, žmonės po 9 metus iš eilės jo sėklas perkasi, nes pamainos neranda.
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 21:27)

Pink Berkeley Tie-Dye va šitie tai gardūs wub.gif
Charlie Chaplin neturi būt tuščiaviduriai,padielkė čia ax.gif Bet derlingi.Ale skonio nerasta.Kaip ir Stuffer abiejų rūšių.Daug,bet tikrai tik prikimšimui.Arba džiovinimui gal.Reisetomate-nu,čia tai jau visai nevalgomas daiktas.Bet super derlingi.Sultims ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daugmanta @ 2015 01 09, 22:15)
Andromeda - žema, l.ankstyva, atspari vėsai. Rusiukai sėja net tiesiai į gruntą. Tinka piram derliui.

Kaspar be galo giria kaip konservinį idealą, žmonės po 9 metus iš eilės jo sėklas perkasi, nes pamainos neranda.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 22:18)
Aciu!

Šitą,Nitrozilai,o kam tau šiltnamy tiek determinantinių pomidorų g.gif ?Vietos negaila?Ar tu juos laukan kiši,šitus neūžaugas?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 10, 00:17)
.Kaip ir [i]Stuffer abiejų rūšių.D

Šitas labai derlingas pas mane buvo, kas mėgsta įdarytus pomidorus, tai idealus pasirinkimas. Aš tai juos vietoj kopūsto lapo naudojau, balandėlius iš jų troškinau wub.gif .

Čiapinas pas mane buvo tarp pamestinukų, nesupratau kuris, reikės šiemet rimčiau užsižymėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2015 01 09, 22:13)
Maciau mad hibridas, bet galviena daiga surizikuosiu.

A man EX jų kaip nehibridų davė ir aš sėjau kaip nehibridus .Nehibridai,reiškias ax.gif
QUOTE(Para @ 2015 01 09, 22:30)
Čiapinas pas mane buvo tarp pamestinukų, nesupratau kuris, reikės šiemet rimčiau užsižymėti  doh.gif

Tikri Čaplinai kaip Puzatos chatos,tik dar storiau išpūsti.Tuos tikrus tik Auksė rodė.Ir gyrė,kad gardūs.Pas mani ir Diuni mažai kuo nuo tų Stuffer skyrėsi.Ir vaizdu,ir man asmeniškai,skoniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 22:22)
Šitą,Nitrozilai,o kam tau šiltnamy tiek determinantinių pomidorų  g.gif ?Vietos negaila?Ar tu juos laukan kiši,šitus neūžaugas?

Ziuresim, nesakau kad visus susodinsiu, isbandysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nitrozilas: 09 sausio 2015 - 22:45