Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 22:17)
Pink Berkeley Tie-Dye va šitie tai gardūs  wub.gif

O šitie nepanašūs į Large Barred Boar?
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 09, 22:50)
O šitie nepanašūs į Large Barred Boar?

Panašūs,bet veislės skirtingos.Nei vienų dar neauginau,tik tą Berkeley ragavau.Pabandysiu šiemet abudu ir žinosiu.Jei tilps,aišku.Daug jų panašių yr ax.gif .
http://www.rareseeds...tie-dye-tomato/
http://tomat45.taba....oduct_id=230636
http://www.tomat-pom...php?topic=502.0
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 23:05)
Panašūs,bet veislės skirtingos.Nei vienų dar neauginau,tik tą Berkeley ragavau.Pabandysiu šiemet abudu ir žinosiu.Jei tilps,aišku.Daug jų panašių yr  ax.gif

lauksiu rudenį įvertinimo, aš bandysiu kitą, bo tik jį ir turiu biggrin.gif Dar niekaip neatrandu juočkio pagal savo skonį g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 23:40)
Tikri Čaplinai kaip Puzatos chatos,tik dar storiau išpūsti.Tuos tikrus tik Auksė rodė.Ir gyrė,kad gardūs.Pas mani ir Diuni mažai kuo nuo tų Stuffer skyrėsi.Ir vaizdu,ir man asmeniškai,skoniu  ax.gif

ax.gif jo , tokie tikrai...

Pink Berkeley Tie-Dye - Adija , o kur gavai blush2.gif
Atsakyti
Nu neįmanoma nuo vakar prisijungt, kas čia dabar.. šiandien irgi tas pats. Čia tik man? g.gif

QUOTE(Nitrozilas @ 2015 01 09, 22:27)
Kokiu cia idomybiu prisiziurejau, ipatingai idomiai atrodo pukuoti pomidoriukai smile.gif

Šitie pūkuoti ne tik gražūs, bet ir skanūs. Krūmai aukšti auga.

QUOTE(saintlina @ 2015 01 09, 22:37)
aš kai pabandau įsivaizduot, kaip tokį su kailiuku valgau, iškart nupurto  schmoll.gif

Nieko baisaus tas kailis, abrikosai, persikai irgi pūkuoti. Man tai nemaišo smile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 09, 22:42)
man tie koloniniai garbanoti įdomūs :  g.gif

Man tai jie į ligotus panašūs tongue.gif

QUOTE(Para @ 2015 01 09, 23:30)
kas mėgsta įdarytus pomidorus, tai idealus pasirinkimas. Aš tai  juos vietoj kopūsto lapo naudojau, balandėlius iš jų troškinau  wub.gif .

O tai šitie įdaryti Čaplinai neišsileisdavo, nesuvirdavo į košę? Niekad neviriau įdarytų pomidorų vietoj balandėlių, tai nežinau rolleyes.gif

QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 23:40)
A man EX jų kaip nehibridų davė ir aš sėjau kaip nehibridus .Nehibridai,reiškias  ax.gif

Ir kaip, užaugo panašūs į esamus paveikslėlyje? Man jie pernai ypač gausiai derėjo, vieno krūmo per akis buvo. Dviem stiebais auginau.

Prirašiau ir nežinau ar siunčiant puslapis neužstrigs.. Vakar irgi rašiau kelis kartus ir viskas dingo. Error. Supykau..
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 23:17)

Ale skonio nerasta.Kaip ir Stuffer abiejų rūšių.Daug,bet tikrai tik prikimšimui.Arba džiovinimui gal.[i]
nebeauginsiu aš jų šiemet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 10, 11:34)

O tai šitie įdaryti Čaplinai neišsileisdavo, nesuvirdavo į košę? Niekad neviriau įdarytų pomidorų vietoj balandėlių, tai nežinau rolleyes.gif

Nea, ne Čiaplinus (tas pasimetęs buvo blush2.gif ) o Stuffer-ius įdarinėjau. Niekas neišsileido, sienelės tokios gana standokos jo. Ir ilgai derėjo. Kokį vieną daigą pasisodinsiu, sočiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 10, 10:34)
Nu neįmanoma nuo vakar prisijungt, kas čia dabar.. šiandien irgi tas pats. Čia tik man? g.gif

man irgi daug kartų neleido prisijungt ax.gif sūnus sako,''tave ,mam,iš sm išmetė,kad per daug ten sėdi'' blush2.gif pešamės dėl vietos prie pc ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 01 10, 10:34)

Man tai jie į ligotus panašūs tongue.gif

man į amarų užpultas juodųjų serbentų šakeles ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2015 01 10, 11:42)
Nea, ne Čiaplinus (tas pasimetęs buvo  blush2.gif ) o Stuffer-ius įdarinėjau. Niekas neišsileido, sienelės tokios gana standokos jo. Ir ilgai derėjo. Kokį vieną daigą pasisodinsiu, sočiai  g.gif

pernai 3 geltonus ir vieną stripped auginau-šiemet jų vieton nebandytus kišiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 09, 23:05)
tik tą Berkeley ragavau.

gardus, sakai bigsmile.gif Paveiksliukas tai tikrai seilėtekį sukelia.. Laukiu nesulaukiu, kada čia tas derlius bus essen.gif Ale ir gėrio tu man pridėjus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2015 01 10, 09:34)
Šitie pūkuoti ne tik gražūs, bet ir skanūs. Krūmai aukšti auga.
Nieko baisaus tas kailis, abrikosai, persikai irgi pūkuoti. Man tai nemaišo smile.gif

ir pas mane durniuoja.
Va mane ir persikų kailis nervina, arba plaudama plauką priglostau, arba suvis kailį nudiriu. Arba nektarinus perku. O su abrikosais viskas gerai, juose nieks netrukdo. Tik kauliukas galėtų būt obuolio sėklos dydžio.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 10, 13:06)
gardus, sakai  bigsmile.gif  Laukiu nesulaukiu, kada čia tas derlius bus

ir pas mane durniuoja.

Va mane ir persikų kailis nervina, arba plaudama plauką priglostau

Kai sulauksi derliaus, pasigirk ką ten taip skaniai valgysi biggrin.gif

tai gerai, kad ir pas tave blogai lotuliukas.gif

Pomidorą irgi galima priglostyt. Nors ir skanus, bet nesiūlau augint pūkuotuko. Tu jau per sena pomidorienė, kad užsiimtum tokiais niekais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 10, 12:30)
Tu jau per sena pomidorienė, kad užsiimtum tokiais niekais biggrin.gif

sakai, dantų per mažai, kad tokį sukramtyčiau?.. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos pomidorienės,esu smarkiai prijaučianti,skaitanti,bet nepublikuojanti savo" pasiekimų'...Noriu iš baltarusijos sėklų parsivežti ..gal žinot skanių,miltingų,nelabai rūgščių ne hibridų.Manau,baltarusai daugiausia rusiškas pardavinėja... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amapatria: 10 sausio 2015 - 14:13