Įkraunama...
Įkraunama...

Čili pipirai ir paprikos

QUOTE(Mičiko @ 2015 01 20, 23:04)
Patarkite, kokias paprikas pirkti, kad jos būtų koncervuotos skoniu panašios į tas, kur Čili ant picų deda, tipo peperoni ar kaip jas? Labai labai švelniai aštrios jos.

ne paprikos, pepperoncini pipirai, scovilio skalėj 1000
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 08:33)
ne paprikos, pepperoncini pipirai, scovilio skalėj 1000

Bet jei gerai pamenu, kazkuriais metais labai ivairiu tu Pepperochini forumietems priaugo tiek forma, tiek skoniu. Gaila, kad nepasidalina, kaip sekesi auginti, kurie buvo geriausi. Zadu situos irgi pasisodinti, tik noriu zinoti, kokiu ieskoti.
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 01 21, 08:43)
Bet jei gerai pamenu, kazkuriais metais labai ivairiu tu Pepperochini forumietems priaugo tiek forma, tiek skoniu. Gaila, kad nepasidalina, kaip sekesi auginti, kurie buvo geriausi. Zadu situos irgi pasisodinti, tik noriu zinoti, kokiu ieskoti.

aš pirkau tuos:
http://www.peppersee...pperoncini.html

tai yra tokie, kokie ir turi būt:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 08:50)

Nu belmba, ko garsiai nerėkei, kad užsakinėji, man šitų irgi mirtinai užsireikėjo...būk draugė, parink sėklų kitiems metams blush2.gif
čia tavo derlius??? blink.gif

Palade, ryt čiliakus į vystyklus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 21 sausio 2015 - 09:07
QUOTE(daimura @ 2015 01 21, 09:04)
Nu belmba, ko garsiai nerėkei, kad užsakinėji, man šitų irgi mirtinai užsireikėjo...būk draugė, parink sėklų kitiems metams  blush2.gif
čia tavo derlius??? blink.gif

Palade, ryt čiliakus į vystyklus???

tai kad juos jau užpernai pirkau, dabar iš savo sėklų gyvenu, o fotkėj derlius pernykštis. tik tu niekam nesakyk, adresą tyliai į až primink tongue.gif , kaip tik eisiu į paštą per pietus.
aha, ryt-poryt čiliakams merkt-sėt geras laikas.
Atsakyti
Ojei, Palade, kaip noriu, bet nedrasu ir prasyt, po to, kai taip apsiemei pagelbet su Almom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 01 21, 10:03)
Ojei, Palade, kaip noriu, bet nedrasu ir prasyt, po to, kai taip apsiemei pagelbet su Almom...  ax.gif

ir tu niekam nesakyk, tik tyliai primink adresą į až
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 11:08)
ir tu niekam nesakyk, tik tyliai primink adresą į až

O gal ir man rastum sėklytę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 21, 10:14)
O gal ir man rastum sėklytę?  blush2.gif

tik tyliai tyliai, nes pritrūksiu visoms
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 11:16)

Ačiū, o man nereikia..
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 21, 10:16)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai, kad man šį kart nereikia biggrin.gif
Atsakyti
mergai, išdalinau perteklių, apsispakajinkit iki kitų metų biggrin.gif
Atsakyti