Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 16:54)
Pamiršau pasakyt, kad pas rusaites šįmet Marmande ant bangos, sėklas graibo  bigsmile.gif  ax.gif Nuotraukos įspūdingos, derlius Marmandų toks, kad net Marfos atrodo tarsi nuplikusios lotuliukas.gif

O čia iš jų forumo citata apie Самоцвет изумрудный:
" Индет. Кустик хилый, но завязал 10 двойных кистей от 15 плодиков в каждой. Черри. Плоды зеленого цвета и мякоть такая же. Как виноград, только крупнее. Такие же овальные. Вкус просто умопомрочительный. Съели в миг. Сладющие до безобразия, даже не верится, что томатик. Буду искать и садить всегда!"

unsure.gif nenervuokit...aš jų neturiu sėklų ir sako , estai , neturi jau irgi...
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 15:54)

O čia iš jų forumo citata apie Самоцвет изумрудный:
" Индет. Кустик хилый, но завязал 10 двойных кистей от 15 плодиков в каждой. Черри. Плоды зеленого цвета и мякоть такая же. Как виноград, только крупнее. Такие же овальные. Вкус просто умопомрочительный. Съели в миг. Сладющие до безобразия, даже не верится, что томатик. Буду искать и садить всегда!"

o ką aš sakiau, netikėjot
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 01 19, 16:59)
o ką aš sakiau, netikėjot

Palade , mieloji, prašom pririnkti vasarą sėklų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 16:00)
Palade , mieloji, prašom pririnkti vasarą sėklų blush2.gif

aš irgi negavau originalių. ta mergina kai užsakė, tai buvo, o kai atėjo patvirtintas užsakymas, tai nebeliko.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 15:58)
unsure.gif nenervuokit...aš jų neturiu sėklų ir sako , estai , neturi jau irgi...

Nu,tai tada sėk Marmande vietoj tų,kurių neturi ax.gif Koks skirtumas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 17:04)
Nu,tai tada sėk Marmande vietoj tų,kurių neturi  ax.gif Koks skirtumas  irnesakyk.gif

bigsmile.gif toks , kad Marmande turiu , tik nebuvau dar sėjus...o tų vynuogių neturiu...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 15:58)

Marmande sėklos tarptautiniu mastu baigėsi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:17)
Marmande sėklos tarptautiniu mastu baigėsi?  blink.gif

samocveto , to... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 16:17)
Marmande sėklos tarptautiniu mastu baigėsi?  blink.gif

tu skaityk skaityk, matai ka as auginsiu? biggrin.gif
o tu dar siulei i taure auksine sodinti, taigi nufirfins dar neisdygusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 01 19, 10:35)
Bet ir atmintis doh.gif  thumbup.gif

Įdomu ir man būtų auginusių nuomonė, auginsiu bet kuriuo atveju pabandyti, bet nuo nuomonės priklausys kiek daigų bus rolleyes.gif

bandysiu vieną daigą sodint ax.gif
šiandien išsiunčiau ką žadėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 15:53)
user posted imageAle tik neužeik pusdienį,tuoj būsi apipliotkinta.Nors aš visus priimu,jokio skirtumo iš kur-iš Švėkšnos ar Žiegždrių

Sveika, drauge. Apsikabinkime. Pilvais suspauskime pomidorą. group.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2015 01 19, 16:29)
tu skaityk skaityk, matai ka as auginsiu? biggrin.gif
o tu dar siulei i taure auksine sodinti, taigi nufirfins dar neisdygusi unsure.gif

ale tai kamanė, tai gudruolė bigsmile.gif Viską numatė bigsmile.gif Tu man jo sėklų parink topsecret.gif
Atsakyti