Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 16:15)
bigsmile.gif toks , kad Marmande turiu , tik nebuvau dar sėjus...o tų vynuogių neturiu...

Nu,tai bus proga pasisėt.Nepatiks tau tos vynuogės.Tau dideli patinka,o ten gi mizeris ir dar žalias irnesakyk.gif
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 16:17)
Marmande sėklos tarptautiniu mastu baigėsi?  blink.gif

Vat,jei ExMarmande kokią fotkę inmestų ir dar pagirtų,kokie anie gardūs,tai migom išluotų sėklas ir pas mumis,ir visam Pabaltijy ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 16:42)
ale tai kamanė, tai gudruolė  bigsmile.gif  Viską numatė  bigsmile.gif  Tu man jo sėklų parink  topsecret.gif

gerai tik tsssss cool.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 16:46)
Vat,jei ExMarmande kokią fotkę inmestų ir dar pagirtų,kokie anie gardūs,tai migom išluotų sėklas ir pas mumis,ir visam Pabaltijy ...

EX, tu pagalvok - tikrai jų neauginai?..
Atsakyti
QUOTE(Steputė @ 2015 01 19, 16:39)
Sveika, drauge. Apsikabinkime. Pilvais suspauskime pomidorą. group.gif

Laba laba user posted image.A vat su bambatryniu nieko neišeis,aš prie kuklesnių user posted image.Ir jau tikrai pomidorų nei pilvu,nei kita kokia nors apvalia savo kūno dalim netrinsiu,bo man jie labai gerai gerklėn sueina. Čia yra tokių,kurios vištas pomidorais šeria,tai su anom galima trintis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 14:22)
Užeik, Steput, priimsim ir dar sėklom pasidalinsim, jei tik prižadėsi pomidorus valgyt..

p.s. Kol parašiau, matau jau Paladė spėjo priimt Steputę smile.gif va, ir dar Saintlina sėklų pažadėjo..
Žodžiu, Steput, jau gali statyt šiltnamį..

Oi prajuokinot...

Prie Steputes priedo tik Upo truksta smile.gif Abu suvedus galetu diskutuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 19, 17:14)

Prie Steputes priedo tik Upo truksta smile.gif Abu suvedus galetu diskutuot smile.gif

nea.. man rodos, Snaigei išraiškingiau gautųsi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 01 19, 18:14)

Prie Steputes priedo tik Upo truksta smile.gif Abu suvedus ...

QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 18:17)
nea.. man rodos, Snaigei išraiškingiau gautųsi  rolleyes.gif

Piršlybos? bigsmile.gif Vestuvės? bigsmile.gif Ar šiaip koks bambatrynis?.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:17)
Marmande sėklos tarptautiniu mastu baigėsi?  blink.gif

nešpasyk,ką tik maxėj mačiau bigsmile.gif dar galvojau gal paimt,ale atsilaikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:48)
EX, tu pagalvok -  tikrai jų neauginai?..

Nea, neauginau. Tiksliai pamenu biggrin.gif Bet reik turbūt iš principo daryt akciją "išgelbėk draugą" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 17:23)
Nea, neauginau. Tiksliai pamenu biggrin.gif Bet reik turbūt iš principo daryt akciją "išgelbėk draugą" g.gif

gelbėk draugą bigsmile.gif Bet ar tas draugas kartais ne žemaūgis?..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 19, 17:21)
nešpasyk,ką tik maxėj mačiau  bigsmile.gif dar galvojau gal paimt,ale atsilaikiau rolleyes.gif

Nebūk durna,imk tiktai, kol dar yra.Bo paskui turėsi kliančyt sėklų pas Ex,klūpodama ,jei ana šitais užsiims ax.gif

Rimtai,Ex,užsiimk,gelbėk,ratavok user posted image Bo be Upo nieks jo nenori,niekam jo nereikia,išlazdavotas vargšiukas visakaip,net necenzūriškai Snaigės iškoneveiktas bilekaip,vienas vienutėlis tokis jis... user posted image
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:34)
gelbėk draugą  bigsmile.gif  Bet ar tas draugas kartais ne žemaūgis?..

Nea.Nors ant mano pokelio parašyta,kad aukštis 90 cm user posted image...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 17:42)
...nieks jo nenori,niekam jo nereikia,išlazdavotas vargšiukas visakaip,net necenzūriškai iškoneveiktas bilekaip,vienas vienutėlis tokis jis... user posted image

mega_shok.gif jau kaip gaila pasidarėėė cry.gif cry.gif Ir aš auginsiu cry.gif cry.gif
Atsakyti