Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 18:42)
Nebūk durna,imk tiktai, kol dar yra.Bo paskui turėsi kliančyt sėklų pas Ex,klūpodama ,jei ana šitais užsiims  ax.gif 

Nea.Nors ant mano pokelio parašyta,kad aukštis 90 cm user posted image...

gal ir tau reik ,paimčiau g.gif
prie kiniečių pagal tavo aprašą,o sėkluvos marmande indeterminantinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 19, 18:51)
prie kiniečių pagal  tavo aprašą,o sėkluvos marmande indeterminantinis g.gif

Pas mane Marmande is triju skirtingu pokeliu: Nojus, Seklos ir Suttons biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:44)
mega_shok.gif  jau kaip gaila pasidarėėė  cry.gif  cry.gif  Ir aš auginsiu  cry.gif  cry.gif

Va va ir man gaila.O ir aš prie tos šmeižto kompanijos prisidėjau,gėda man,gėda,pasidaviau miniai,nepasipriešinau,neapgyniau user posted image.Nors nei velnio neatsimenu,kokis jis ten buvo user posted image...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 19, 17:51)
prie kiniečių pagal  tavo aprašą,o sėkluvos marmande indeterminantinis g.gif

Ačiuks,turiu.Jau gerų dalykų,tai ir pati prisiperku biggrin.gif

Tada Nojaus sėklos kiniečių gamybos user posted image.Pirktos gal prieš 4 metus,pirmam sezonui.Va tokios
https://sites.google...dorai-zemaugiai
Net interesna pasidarė,gal dabar jau užrašymą pakeitė ?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 01 19, 17:42)
ale tai kamanė, tai gudruolė  bigsmile.gif  Viską numatė  bigsmile.gif  Tu man jo sėklų parink  topsecret.gif

bigsmile.gif ką..sėsi Marmande...tokią senieną ...šiaip nuvalkiota , bet , matai , vis ieškom naujovių , o pasirodo...

QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 17:46)
Nu,tai bus proga pasisėt.Nepatiks tau tos vynuogės.Tau dideli patinka,o ten gi mizeris ir dar žalias  irnesakyk.gif

Vat,jei ExMarmande kokią fotkę inmestų ir dar pagirtų,kokie anie gardūs,tai migom išluotų sėklas ir pas mumis,ir visam Pabaltijy ...

rolleyes.gif nu tai jau aš dabar persiorentavau...jei visos Marmande jau sėjat , nu ir aš tuomet...eisiu tuoj išsiknisiu tas sėklas , dugne dėžės užkištos... cool.gif
Papildyta:
g.gif o tai kažin -tie marmande visi vienodi ...gal ten kokie pagerinti buvo g.gif
Pažiūrėkit , ką rašo nuorodoje Adijos-nedideli 5 cm.O kaimynė mano augino , sakė didžiuliai buvo pas ją g.gif biggrin.gif
...dar prie tos kompanijos Moneymeikerius pasėsiu...ot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 18:35
Nebeverkit. Va jums nusiraminimui, marmand-ai - pasižiūrėkit ir būkit spakainos. Pernai ir aš po Ūpo komentarų sumąsčiau pabandyti bigsmile.gif Laukiniai tokie - lietaus, saulės ir vėjo užauginti ax.gif Kai lauke, tai vietos negaila smile.gif
user posted image

Tolerancija jūsų neišpasakyta hihihi.gif , jautrumas irgi padidėjęs, hmm tikrai greitai iš tos palatos neišleis mastau.gif ligos tik sunkėja, čia būnant g.gif
Papildyta:
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 20:29)
g.gif o tai kažin -tie marmande visi vienodi ...gal ten kokie pagerinti buvo g.gif

Paturbinti hihihi.gif
Atsakyti
g.gif tai dideli vaisiai , tikrai...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 18:29)
bigsmile.gif ką..sėsi Marmande...tokią senieną ...

Pažiūrėkit , ką rašo nuorodoje Adijos-nedideli 5 cm.O kaimynė mano augino , sakė didžiuliai buvo pas ją g.gif  biggrin.gif

Vo tau ir seniena ax.gif Nei svorio,nei aukščio nežinom .
Radau dar žemesnių,nei pas mani
http://semenaopt.com...s/Marmande/166/

Svoris svyruoja nuo 5cm iki 300 gramų skirtinguose aprašymuose.Ankstyvumas dviem savaitėm skiriasi.O tu auginsi kaip aukštaūgį ar kaip determinantinį g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 19:42)
Vo tau ir seniena  ax.gif Nei svorio,nei aukščio nežinom .
Radau dar žemesnių,nei pas mani
http://semenaopt.com...s/Marmande/166/

Svoris svyruoja nuo 5cm iki 300 gramų skirtinguose aprašymuose.Ankstyvumas dviem savaitėm skiriasi.O tu auginsi kaip aukštaūgį ar kaip determinantinį  g.gif ?

g.gif tai ką aš žinau...kaimyne tai augino vienu stiebu , o gal dviem...bet tikrai ne krūmu , ji krūmu nė vieno neaugina , ...liepk taip daryt , niekada taip nedarys... cool.gif
Bet šiaip, tai reiktų žinot tuomet -koks jis...nes jeigu krūminis , nugenėjus š derliaus bus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 18:46
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 20:42)
O tu auginsi kaip aukštaūgį ar kaip determinantinį  g.gif ?

Dubcės nesieks, nebent šiltnamyje.
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 19, 19:46)

g.gif tai krūminis tuomet jis...prisisodinsim nesąmonių į šiltnamį doh.gif nu gal kampe įkišiu tuomet pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 18:49
QUOTE(Para @ 2015 01 19, 18:46)

Daug kur rašo,kad apie 1,5 metro,pusiau determinantinis.Mano dubcė tada turėtų būt netoli kaklo user posted image
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 18:48)
g.gif tai krūminis tuomet jis...prisisodinsim nesąmonių į šiltnamį doh.gif nu gal kampe įkišiu tuomet pažiūrėt biggrin.gif

Tai tu dar neauginusi jo ?Tai ko čia bliuzniji,kad seniena,seniena...user posted image
Atsakyti
biggrin.gif tai va , radau Marmande savo dar galioja iki2014,12 tai tikrai geri bus...aukštis rašo70-90cm , vaisiai rievėti , stambūs 90-160gr.Ankstyvi.Vat ir tiek....
o dar radau Saint pierre...jaučiu irgi labai geri biggrin.gif Ar kas auginot ax.gif tų jau galiojimas pernai baigėsi , bet tai nieko , sudygs tikrai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 19:54)
Daug kur rašo,kad apie 1,5 metro,pusiau determinantinis.Mano dubcė tada turėtų būt netoli kaklo user posted image

Tai tu dar neauginusi jo ?Tai ko čia bliuzniji,kad seniena,seniena...user posted image

rolleyes.gif senienų neauginau , naujų ieškau... biggrin.gif tai , žinai , jeigu vienu stiebu , gali būt ir 1,5metro...tik kaip ten jo vaisiai kažin , gal tik viršūneje bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 19:00