Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 20:56)
rolleyes.gif senienų neauginau , naujų ieškau... biggrin.gif

Auginau, nesupratau ar geri ar ne, pomidorai ir tiek. pernai nebeliko jiems vietos ax.gif Čia jau jie apvalgyti. Nebuvau išmokusi, kada reikia fotkinti, kad vaizdas tikras ir gražus būtų blush2.gif
San Piere
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 19 sausio 2015 - 19:02
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 18:56)
biggrin.gif tai va , radau Marmande savo dar galioja iki2014,12 tai tikrai geri bus...aukštis rašo70-90cm , vaisiai rievėti , stambūs 90-160gr.Ankstyvi.Vat ir tiek....

o dar radau Saint pierre...jaučiu irgi labai geri biggrin.gif Ar kas auginot ax.gif

Nu va,ir pas mani taip rašo ax.gif Stambūs vaisiai -90 gramų ...

Auginau.Irgi pirmais pomidorystės metais.Skonio nepamenu,matyt nieko super,bet tikrai labai derlingi buvo.Šitą atmenu.
Atsakyti
Apie ką čia du puslapiai pripliurpti g.gif apie Marmande? blink.gif veikt neturit ką ar kaip.. dirol.gif
Atsakyti
biggrin.gif aha , ačiū mergaitės , tai sėsiu ir Saint pierre...neliks naujovėms vietos doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 20:00)
Nu va,ir pas mani taip rašo  ax.gif Stambūs vaisiai -90 gramų ...

Auginau.Irgi pirmais pomidorystės metais.Skonio nepamenu,matyt nieko super,bet tikrai labai derlingi buvo.Šitą atmenu.

g.gif nu kaip ir dar vieno nulio tuomet svoryje trūksta... schmoll.gif
Atsakyti
O as Baltarusijoj tada malinovy ozarovsky nusipirkau, nu baltarusiskai taip uzrasyta, kad is karto neisikirtau doh.gif Namie perskaiciau, nu galvoju radau ka vezt lotuliukas.gif Reiks kada pabandyt, bet ne siemet irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 20:00)
Apie ką čia du puslapiai pripliurpti g.gif  apie Marmande? blink.gif  veikt neturit ką ar kaip.. dirol.gif

g.gif Ex , jei tu jo neauginsi , mes nežinosim jis geras ar ne...tik pas tave tobulai užauga , taip sakant atsiskleidžia visas genofondas vaislės blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš esu auginusi San Pjero, bet gal ten tas pats, tik rusai padaro pavadinimus pagal save ( išverčia ). Raudonskruostis, nelabai aukštas, vaisiai vidutinio dydžio. Kadangi patinka sunkiasvoriai, tai šis ne toks.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2015 01 19, 19:00)
Apie ką čia du puslapiai pripliurpti g.gif  apie Marmande? blink.gif  veikt neturit ką ar kaip.. dirol.gif

O ko apie jį negalima pliurpt ?Apie kokius pirdukus pusę temos pripliurt, tai jau galima?Apie Samocvietus ar ne trečia tema privaryta,o jau apie Marmande net kelių puslapukų gaila user posted image. Vargšiukai, nuskriaustieji, nabagėliai user posted image...
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2015 01 19, 20:08)
Aš esu auginusi San Pjero, bet gal ten tas pats, tik rusai padaro pavadinimus pagal save ( išverčia ). Raudonskruostis, nelabai aukštas, vaisiai vidutinio dydžio. Kadangi patinka sunkiasvoriai, tai šis ne toks.

g.gif jo , o rašo aukštaūgiai jie...vat ir suprask...
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2015 01 19, 20:11)
O ko apie jį negalima pliurpt ?Apie kokius pirdukus pusę temos pripliurt, tai jau galima?Apie Samocvietus ar ne trečia tema privaryta,o jau apie Marmande net kelių puslapukų gaila user posted image. Vargšiukai, nuskriaustieji, nabagėliai user posted image...

drinks_cheers.gif ir šiaip apie visokias senienas -įdomu būtų sužinot daugiau...gal nekalbėjom , gal labai seniai kalbėjom , pasimiršo...ir šiaip gyvenimas spirale gi sukasi rolleyes.gif
o Aisa craig ar kas auginot...
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 19, 20:05)
O as Baltarusijoj tada malinovy ozarovsky nusipirkau, nu baltarusiskai taip uzrasyta, kad is karto neisikirtau  doh.gif Namie perskaiciau, nu galvoju radau ka vezt  lotuliukas.gif Reiks kada pabandyt, bet ne siemet irnesakyk.gif

ax.gif aš auginau...normalus pomidoras , dar turėjau žoltij ožarovskij , irgi normalus buvo...
alia žmonių palaton padavė...gaila , kad dauguma tik skaito ir nerašo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 19:22
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 21:15)
g.gif jo , o rašo aukštaūgiai jie...vat ir suprask...
Papildyta:

drinks_cheers.gif ir šiaip apie visokias senienas -įdomu būtų sužinot daugiau...gal nekalbėjom , gal labai seniai kalbėjom , pasimiršo...ir šiaip gyvenimas spirale gi sukasi rolleyes.gif

Nei žemaūgiai, nei beprotiškai aukšti, kaip juodi čeriai. Gal koks 160 cm g.gif tiksliai nepasakysiu/

Aga, beveik spirale viskas sukasi. Pernai balandžio mėnesį aistros virė tarp Ūpo ir Snaigės123 dėl Marmande ir ne pačia gražiausia forma doh.gif . O čia mes gi gražiai aptarinėjam nail.gif
Tuoj ateis Steputė ir pasakys, kad nemėgsta pomidorų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 01 19, 19:20)

As auginau, nu nieko man jie gero, at paveikslelio tokius grazius nusiziurejau, nebuvo pas mane ju tokios kekes schmoll.gif Skoniu, man jie kietoki, tokie akmenukai pasirode g.gif Nu gal cia tik man, gal bus apginanciu sita veisle, tada turiu dar pakely sekluciu kazkiek, galesiu pasidalint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 19, 20:22)
Nei žemaūgiai, nei beprotiškai aukšti, kaip juodi čeriai. Gal koks 160 cm  g.gif tiksliai nepasakysiu/

Aga, beveik spirale viskas sukasi. Pernai balandžio mėnesį aistros virė tarp Ūpo ir Snaigės123  dėl Marmande ir ne pačia gražiausia forma  doh.gif . O čia mes gi gražiai aptarinėjam  nail.gif
Tuoj ateis Steputė ir pasakys, kad nemėgsta pomidorų  lotuliukas.gif

blink.gif o...nežinojau , keikėsi dėl Marmande ar kaip...ot geras... thumbup.gif
O juodi čeriai mano labai aukšti būna...tiksliau , nežinau , kiek jie augtų , aš juos visaip išlankstau , paskui nukerpu , ...jie auga ir auga...
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 19, 20:24)
As auginau, nu nieko man jie gero, at paveikslelio tokius grazius nusiziurejau, nebuvo pas mane ju tokios kekes  schmoll.gif Skoniu, man jie kietoki, tokie akmenukai pasirode  g.gif Nu gal cia tik man, gal bus apginanciu sita veisle, tada turiu dar pakely sekluciu kazkiek, galesiu pasidalint biggrin.gif

rolleyes.gif nereik...turiu , tik irgi dar nesėti... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 19 sausio 2015 - 19:30