Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Para @ 2015 01 17, 23:02)
Sutinku, kiekvienam savo.
na dėl derlingumo, tai paprieštaraučiau. Nehibridai pas mane tikrai nenusileidžia derlingumu hibridams. Tik kai demėtligė užpuolė, prisiminiau hibridus  ax.gif

aš irgi nesiskundžiu dėl veislių derlingumo drinks_cheers.gif bėda būna su jom tik tada ,kai skvaraba aplanko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 01 17, 21:54)
Kiekvienam savo ax.gif  Man skonis svarbesnis uz derlinguma:)  O hibridu-pilnos parduotuves.

ui, ponička pomidoriene, nereikia lyginti nesulyginamų dalykų biggrin.gif kur savo auginti, o kur parduotuvės plastikas. Tai gi ir hibridus auginam su skoniu, o ne tik prekinės išvaizdos ir tinkamus transportavimui
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 01 17, 22:00)
O hibridai??? Jokių nebus  blink.gif ? Man tie kosmonautai tai šiaip sau, na, normalūs raudoni pomidorai, galėjo būti ir derlingesni (gal vieta nepatiko  g.gif ) Labai skanūs De barao (juodi), tiesą pasakius, man skaniausi iš juočkių, be to, labai gerai derėjo.

O kun as zinau g.gif galvoju be hibridu siemet issiverst... Nors blyn gal tuos kosmonautus apmazint ir koki hibrida pasodint dar be pomidoru liksiu. Koki zmoniska hibrida siulytumet?
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 22:07)
O kun as zinau  g.gif  galvoju be hibridu siemet issiverst... Nors blyn gal tuos kosmonautus apmazint ir koki hibrida pasodint dar be pomidoru liksiu. Koki zmoniska hibrida siulytumet?

Pernai tokiu laiku pusė forumo (tame tarpe ir aš) ėjome iš proto dėl Marfų (man atrodo, po Ex fotkės paviešintos). Marfos man tiko, tinka ir Toro. Dar giria Brooklyn, Delfin, Rapsodija
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 18, 00:07)
O kun as zinau  g.gif  galvoju be hibridu siemet issiverst... Nors blyn gal tuos kosmonautus apmazint ir koki hibrida pasodint dar be pomidoru liksiu. Koki zmoniska hibrida siulytumet?

Na pernai, kaip sakiau, mažai jų turėjau. Bet demėtligę atlaikė ir nesusirgo Marfa. Ir ilgai derėjo, paskutinę iš šiltnamio išboginau. Priešingai nei nehibridus. Bet tų hibridų daug. Patars su didesniu stažu pomidorininkės mirksiukas.gif thumbup.gif

Daimura, aplenkei mane su Marfomis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 17 sausio 2015 - 22:15
QUOTE(daimura @ 2015 01 17, 23:06)
ui, ponička pomidoriene, nereikia lyginti nesulyginamų dalykų  biggrin.gif kur savo auginti, o kur parduotuvės plastikas. Tai gi ir hibridus auginam su skoniu, o ne tik prekinės išvaizdos ir tinkamus transportavimui

O as ir nelyginu biggrin.gif Gal kada nors ir paragausiu hibrida skanesni uz veislini smile.gif Labai noreciau! Derlingumas pas hibridus kaip tik stabilesnis, ta ir turejau omeny!
Atsakyti
Bet sunku tas marfas gauti. Kur jus pirkot? As pernai toki pravala turejau, pasodinau viska tik sast ir nusalo. Taip susinervinau sukisau pomodoru likucius, Kai pradejo dereti paaiskejo kad cherriu koks 90 % visam siltmamy. Tie gyvates nei vienas nenusalo. Siemet jau zymesiu ka seju.tu blusu nebenoriu. Parsinesu kibira ir nezinau ka su jais daryt
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 18, 00:25)
Kai pradejo dereti paaiskejo kad cherriu koks 90 % visam siltmamy. Tie gyvates nei vienas nenusalo.

na jo, smagumas buvo hihihi.gif Atsivalgei ilgam, tikriausiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 17 sausio 2015 - 22:28
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 22:25)
Bet sunku tas marfas gauti. Kur jus pirkot? As pernai toki pravala turejau, pasodinau viska tik sast ir nusalo. Taip susinervinau sukisau pomodoru likucius, Kai pradejo dereti paaiskejo kad cherriu koks 90 % visam siltmamy. Tie gyvates nei vienas nenusalo. Siemet jau zymesiu ka seju.tu blusu nebenoriu. Parsinesu kibira ir nezinau ka su jais daryt

Tai jūs Black Chery ir Cerise gal po 1 sodinkit g.gif Man irgi gaila vietos, tai vyšniukų auginu tik 1 iš viso.
O Marfų pernai buvo Shetelig'e.

Jergau, kaip įsijaučiau patarimus dalinti doh.gif doh.gif atrodo, kad n metų tuo užsiimčiau ax.gif vsio, tyliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 17 sausio 2015 - 22:41
QUOTE(Para @ 2015 01 17, 22:27)
na jo, smagumas buvo    hihihi.gif Atsivalgei ilgam,  tikriausiai  bigsmile.gif

Nu va kad ne lotuliukas.gif paaiškėjo, kad mano mažuliukas alergiškas pomidoram, o kadangi pati maitinau tai negalėjau jų valgyt, o vyrui tai jie žiauriai patinka, niekaip nesupranta kodėl šiemet taip pat nesodinsiu lotuliukas.gif
cerise į lauką kišiu, gaila vietos tokiom blusom
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2015 01 17, 19:56)
Taip taip sitam pal uzsisakot. As turiu omeny kad galit saves neriboti bijant kad neapmuitintu
Papildyta:

Siemet daugiausiai vietos skirsiu kosmonaut volkov. Juos pirmą kartą auginsiu... Kazin nenisivilsiu?

Geras tas kosmonautas. Ne pats skaniausias ar derlingiausias, bet geras. Aš jau po truputį sąrašą deliojuos. Vien tam, kad pamatyčiau, jog iš turimų niekas nebetelpa į šiltnamį biggrin.gif
Atsakyti
Kai čia toks "armydelis" dėl to ką sėsim, reiks ir man į dienos šviesą kelti ką turiu, ką pasirinkti ir kaip iš jų atsirinkti pačius pačiausius. Sudėtingas darbas laukia.
Dar būčiau rami kurį laiką sėdėjusi ir apie jas negalvojusi, bet kai dauguma žino ką sės, tai" kaip čia atsiliksi"). Vadinasi "per Jus neturėsiu ryt laisvadienio:), bet gal iki sėjos paskui bus ramu.
Japoninis triufelis juodas, Penis tikrai bus. Visi kiti turės pasistęngti kažkuo įtikti, kad pakliūtų tarp išrinktųjų.
Atsakyti