Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorienių ''sanatorijos'' palata

QUOTE(Steputė @ 2015 01 17, 17:28)
Nu kaip aš nemėgstu pomidorų... Feee  dry.gif

Aš nemėgstu aguročių,Saintlina svogūnų.Nu ir ką user posted image ?Tai dabar kas antram puslapį rašyt apie tai user posted image?
QUOTE(ginaja @ 2015 01 17, 20:30)
As  jau viska sau sudeliojau smile.gif Hibridu nera, bus apie 75 vnt., 55 veisliu. Nebenoriu kazka keisti.

Tai išeina,kad daug ką po vieną sodinsi. Aš vis tik gal nors po du naujų sodinsiu.Dėl aiškumo,kad veislės nenurašyt,jei pasitaikys koks netikęs . Visada sėjau po tris,ale tiek tų naujovių,kad bevielyčiau ir po pusę daigo pasisodint,kad kuo daugiau išragaut ax.gif .
QUOTE(daimura @ 2015 01 17, 22:00)
Labai skanūs De barao (juodi), tiesą pasakius, man skaniausi iš juočkių, be to, labai gerai derėjo.

Man šitie irgi geri.Bet ar skaniausi,tai nežinau.Bet sėju treti metai iš eilės.Ir šiemet sėsiu.
QUOTE(Regila @ 2015 01 17, 23:39)
Dar būčiau rami kurį laiką sėdėjusi ir apie jas negalvojusi, bet kai dauguma žino ką sės, tai" kaip čia atsiliksi"). Vadinasi "per Jus neturėsiu ryt laisvadienio:)

Nu,jau tik ne per mane schmoll.gif Pagal mane,tai dar gali ramiai,kaip belgas ,mažiausiai mėnesį sėdėt spakaina. Žinau tik keturis,kuriuos tikrai sėsiu,o kiti ...kaip dievas duos.Bet sausio vidury galvos tokiom nesąmonėm sau nekvaršinsiu user posted image...
Atsakyti
Ar kas nors gali man parodyti kaip dera ta isgirtoji MARFA? Toks ir yra tikras pavadinimas?
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2015 01 18, 10:44)
Ar kas nors gali man parodyti kaip dera ta isgirtoji MARFA? Toks ir yra tikras pavadinimas?

http://www.agrimatco..._category_id=86

šitie? g.gif
Atsakyti
Mano neprisirpusi Marfa taip atrodė:
user posted image

bet gal nesižudykit dėl tų Marfų, jeigu nerandate mirksiukas.gif g.gif Daimura gi daugiau siūlė. Visada geriau pačioms išbandyti, kas vienoms patinka, nebūtinai kitoms gali patikti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pecilija @ 2015 01 18, 12:54)

Visas aprašymas, kaip ir tiktų, bet foto, tai tikrai netinka (ten kažkokie čeriukai įkelti g.gif ) ir pas mane tikrai nebuvo jis ankstyvas, sakyčiau, kad vėlyvas. Na laukiam kitų komentarų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 sausio 2015 - 11:07
QUOTE(daimura @ 2015 01 17, 22:11)
Pernai tokiu laiku pusė forumo (tame tarpe ir aš) ėjome iš proto dėl Marfų (man atrodo, po Ex fotkės paviešintos). Marfos man tiko, tinka ir Toro. Dar giria Brooklyn, Delfin, Rapsodija

Tik ne Rapsodija schmoll.gif Tokio neskanaus pomidoro dar neteko ragauti.... Bent jau pas mane 2 krumai buvo nevalgomu pomidoru... prakabejo visa vasara ant krumo, o rudieni ant tako pragulejo, kol vagim po koju nepasipainiojo ir sutraiske blush2.gif jei nebutu kitu, gal ir suvalgyciau su kokia greitine.... bet kai visa laika buvo skanesniu, iki namu taip ir nedanesiau
Atsakyti
Susideliojau ir as pirmini sarasiuka g.gif Labai gaila, jis kol kas be samocvieto, jei jau pavysk kur kokia seklute gauti tai "suzaisiu" su skaiciais biggrin.gif
Atsakyti
Pabandžiau ir aš šiandien susidėlioti. tai bedėliojant šimtas klausimų iškilo, kaip kokiai pirmokei blush2.gif

gal galit kas pakomentuoti apie šituos pomidorus, neauginau dar jų:
Pink Thai egg (Ginara berods augino g.gif )
Subarctic
aciuks.gif

kaip pavyko su šitų pomidorų derliumi? Pernai auginau po vieną daigą, tai arba pasimetė užrašas, arba nesupratau to jų gerumo. Dauguma pas mamą iškeliavo, tai gaudyk vėją laukuose. Krepšyje visi vienodai derlingi ir skanūs pasidarė lotuliukas.gif
Gal galit pagelbėti komentaru apie juos, tos kurios auginote bigsmile.gif Sprendžiasi jų likimas ax.gif

Delicious
Tigerella (mažoki man jie pasirodė g.gif )
Charlis Chaplinas
Hill Billy
Azoychka
Silver Fir Tree
Giant Tree

aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 18 sausio 2015 - 13:42
Mergytės, nebuvot Sėklelėje šiemet? Ar yra kokių naujienų ten? Ar jie pirmadieniais dirba? Ryt teks link Kauno važiuot. Ar apsimoka sukt iš kelio dėl Sėklelės?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 18, 14:38)
Mergytės, nebuvot Sėklelėje šiemet? Ar yra kokių naujienų ten? Ar jie pirmadieniais dirba? Ryt teks link Kauno važiuot. Ar apsimoka sukt iš kelio dėl Sėklelės?

ar matėt,Sėkluvėlės tinklalapis vėl aktyvus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 18, 14:48)
ar matėt,Sėkluvėlės tinklalapis vėl aktyvus bigsmile.gif

Jo, šitą mačiau. Bet į šių sėklų parduotuvę galiu ir Vilniuje nueit. Ale domina vis dar rusiškos sėklos, kur Kaune prie Bazių yra. Bet ar ten viskas kaip anksčiau, yra rusiškų sėklų? Ar yra ko nauja šiemet? Ar dirba pirmadieniais?
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 18, 11:13)
Mano neprisirpusi Marfa taip atrodė:
user posted image

Papildyta:
Visas aprašymas, kaip ir tiktų, bet foto, tai tikrai netinka (ten kažkokie čeriukai įkelti  g.gif ) ir pas mane tikrai nebuvo jis ankstyvas, sakyčiau, kad vėlyvas. Na laukiam kitų komentarų

foto tai gundanti.... Paieškosiu...
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 01 18, 13:08)
Delicious
Tigerella (mažoki man jie pasirodė  g.gif )
Charlis Chaplinas
Hill Billy
Azoychka
Silver Fir Tree
Giant Tree

aciuks.gif

Tigrella man irgi nepatiko schmoll.gif Smulkus buvo, nu didesni uz vysninius, bet ir ne per daugiausiai kazkaip ir skoniu nepasizymejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2015 01 18, 15:09)
foto tai gundanti.... Paieškosiu...

Praitą savaitę tikrai buvo minėtob parduotuvėje. 4u.gif
Atsakyti