Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 03 30, 11:21)
Kažkaip nemanau, jog tie 2000 km jums būtų perdidelė prabanga, ypač kai gretimoje temoje savo briliantų nuotraukas dedi. g.gif O nematymas didelio reikalo susipažinti su vyro tėvais - tai jau nepagarba. (Aišku suprantu, kad su kūdikiu nelabai tiek nukeliausi, bet gal anksčiau vertėjo apie tai pamąstyti).

Nu.... jei vyras butu norejes... tai butu nuvezes savo zmona pas savo tevus...
Atsakyti
O aš su saviškio mama susipažinau,kai su draugais užsukome pas maniškį ( tada mes matėmės su juo gal kokį antrą kartą).Nieko nesakė,pasilabinom ir tiek,matyt galvojo,kad aš vieno iš draugų panelė.O oficialiai nusivedė supažindinti po 5mėnesių mūsų bendravimo,kai suprato,kad viskas jau rimta.Baimės kažkaip nebuvo,kai jau buvau mačiusi jo mamą...Sutiko labai šiltai tiek mama,tiek jo močiutė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gazuota: 30 kovo 2007 - 19:56
Atsimenu atsiveze jis mane Kaledom tiesiai prie giminiu nusesto stalo.
Sedejom salia, galvoju sau: jauciuos kaip namie. Ta nakti verkiau su jo sesute vienoj lovoj guledama (butas mazas, vietos nedaug). Galvoju, kaip gera.
Nezinau, kokia ateitis musu laukia. Tiesiog laiminga, kad sutikau ji.
Atsakyti
O as vis dar po 8 menesiu musu bendravimo nesu supazindinta su jo tevais.Jis bijo, nesiryzta blush2.gif manau kad viska del to, kad as is pirmos santuokos turiu dukryte. Jauciu kad jo mama nelabai patenkinta sunaus pasirinkimu schmoll.gif O del to taip skaudu.. laukiam kas bus toliau.Ech..
Atsakyti
Supazindino su savo teveliais naujuju metu isvakarese.. Neperspejo, kad pazindins.. Tai sirdele i kulnus buvo nukritus, kai nuvaziavome pas ji.. blink.gif Tikiuosi, kad ir tada patikau ir dabar patinku... smile.gif
Bet vat dabar galvoju... Kodel mums merginoms svarbiau patikti mamoms, o teciams atrodo ir taip be didelio vargo patiksime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina_S @ 2007 04 12, 12:53)
Bet vat dabar galvoju... Kodel mums merginoms svarbiau patikti mamoms, o teciams atrodo ir taip be didelio vargo patiksime?  g.gif

Na marti juk, grubiai tariant, yra kaip ir anytos pamaina. Jei tektų kartu gyventi, juk ne su šešuru vienoje virtuvėje stumdytumeisi ar pagal savą skonį namus tvarkytumėt. Nors čia manau psichologinis dalykas daugiausiai.

Na o vaikinams savo ruožtu svarbiau įtikti merginos tėčiui nei mamai.
Atsakyti
manes nepazindino smile.gif pati nuvaziavau ir susipazinau ir likau gyva. smile.gif nebuvo pasirinkimo,nes jis buvo darbe negalejo manes pasitikti. plius tai buvo isvis pirmas kartas kai ienas kita pamatem realiai. tai man reikejo susipazinti su visais smile.gif. su vaikinu smile.gif ir jo seima smile.gif. nesigailiu. ypac jo mama gina mane smile.gif ir jau vadina marcia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2007 08 18, 08:13)
nebuvo pasirinkimo,nes jis buvo darbe negalejo manes pasitikti. plius tai buvo isvis pirmas kartas kai ienas kita pamatem realiai. tai man reikejo susipazinti su visais smile.gif. su vaikinu smile.gif ir jo seima smile.gif.

Na įdomiai, įdomiai... g.gif Toks ypatingas susitikimas - su savo gyvenimo meile, o ši užimta tokiais žemiškais dalykais, kaip darbas. Gal tuomet ir savo vestuvėse vaikinas sudalyvauti dėl kokių nors priežasčių negalės? unsure.gif
Atsakyti
Bijojau baisiai,nes as pati is vilniaus,o jisai is Birzu,gyvena kaime.As iki to laiko kaime visai nebuvau,net neisivaizdavau kaip ten viskas yra.Atvaziavau su priaugintais nagais,tai jo mama taip keistai pasiziurejo,is pradziu sunku buvo...man atrode kad as jai visai nepatinku,galvoja cia,is miesto atvaziavo ,nieko nedaro.Bet po kazkiek laiko susitvarke:))
Atsakyti
stengiausi elgtis natūraliai ir daug šypsotis, nors iš tiesų vos į kelnes nepridėjau. nes jo tėvams buvau pristatyta (nuvežta iš vilniaus į žemaitiją ) nepraėjus nė savaitei po mūsų draugystės pradžios.

iki šiol kartais nežinau, kaip prie jų ir su jais elgtis, nors nuo tos dienos beveik 6 metai praėjo
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 18:42)
Na įdomiai, įdomiai... g.gif Toks ypatingas susitikimas - su savo gyvenimo meile, o ši užimta tokiais žemiškais dalykais, kaip darbas. Gal tuomet ir savo vestuvėse vaikinas sudalyvauti dėl kokių nors priežasčių negalės? unsure.gif

gali taip manyti nes jo visai nepazisti. smile.gif maniske seima irgi daug ka prisigalvodavo kai vaziavau pas ji,bet kaip veliau paaiskejo klydo. gali but rami su vestuvem viskas bus liuks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 18, 18:42)

papildymas. o kad jis neissiprasys is darbo mes taip taremes. nes as labai bijojau susitikimo. negaliu sakyt kad kai zinojau kad jo nebus namie maziau bijojau,bet bent spejau apsiprasti kol grizo smile.gif. galiu pasakyti kad iki siol manau kad tada pasielgiau teisingai. dargi buvo kita priezastis,kad buvau po ilgos keliones. o po ju bunu siek tiek suirzusi smile.gif tad norejosi ,kaip cia pasakius smile.gif, atsisviezinti smile.gif kol gris smile.gif
Atsakyti
Na as tai buvau nekaip sutikta, taip saltai doh.gif nes MB draugai prisnekejo nesamoniu, o tevai ir patikejo. Vienu zodziu net nenoriu prisiminti schmoll.gif Net ir dabar, per 5 metus su anyta nekaip sutariam.Na nemegsta ji manes, ne jos tipo esu, kaip pati yra sakiusi. O uosvis tai geras zmogus, tik labai jau yra uzspaustas anytos.
Atsakyti