Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

O as su brangiausiojo mama susipazinau ryte kai mes pusryciavom jo namuose bevalgant isgirdom duru skambuti jis atydaro durys, o ten stovi jo mama (atejo aplankyti sunelio ) as su ja pasisveikinau, bet labai daug nebendravom, nes visi tris pasijutom nejaukei, po to susitikimo ji savo suneliui pasake kad as esu labai smulkute mazute jaunute panele pagal ji, o pas ja i svecius pirma karta apsilankiau po geru 6 menesiu ji mane priime labai siltai dabar su savo uosviene sutariu thumbup.gif ( tfu tfu tfu kad neprisikalbeciau doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(vivivi @ 2007 08 21, 18:44)
papildymas. o kad jis neissiprasys is darbo mes taip taremes. nes as labai bijojau susitikimo. negaliu sakyt kad kai zinojau kad jo nebus namie maziau bijojau,bet bent spejau apsiprasti kol grizo smile.gif. galiu pasakyti kad iki siol manau kad tada pasielgiau teisingai. dargi buvo kita priezastis,kad buvau po ilgos keliones. o po ju bunu siek tiek suirzusi smile.gif tad norejosi ,kaip cia pasakius smile.gif, atsisviezinti smile.gif kol gris smile.gif

Man tai sėdėjimas pas visiškai svetimus žmones atsibeldus ilgą kelią anaiptol nebūtų "atsišviežinimas". unsure.gif Jau mieliau po miestą kur pasivaikščiočiau, nei pažindinčiausi pirma su "uošviais", o tik paskui - su pačiu vaikinu (juolab, kad dar klausimas, ar jį susitikus nesinorės tiesiog apsisukti ant kulno ir važiuoti, iš kur atvažiavus).
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 08 21, 20:53)
Man tai sėdėjimas pas visiškai svetimus žmones atsibeldus ilgą kelią anaiptol nebūtų "atsišviežinimas". unsure.gif Jau mieliau po miestą kur pasivaikščiočiau, nei pažindinčiausi pirma su "uošviais", o tik paskui - su pačiu vaikinu (juolab, kad dar klausimas, ar jį susitikus nesinorės tiesiog apsisukti ant kulno ir važiuoti, iš kur atvažiavus).

as ir nesedejau namie su "uosviai" smile.gif ejau su jo seserim poasivaikscioti smile.gif be to zinojau ko vaziuoju ir pas ka . tad nei kiek nenusivyliau ji pamaciusi:). tiesa mes buvom ,tiksdliau as smile.gif,apsidraude. nes pasikeitem video. tad jau zinojau kaip jis atrodo smile.gif
Atsakyti
Aš tai su uošve ir dar keliais giminaičiais susipažinau, po diplomų įteikimo ceremonijos. Tai atsiliepimai buvo labai geri ax.gif O paskuj viskas kažkaip sklandžiai vyko, susipažinau ir su MB tėveliu ir dažnai pas juos lankomės, ir gerai sutariam cool.gif
Atsakyti
Su vaikino mama susipažinom neplanuotai, nuvažiavom pas jį ir ji buvo kieme. Buvau mačiusi ją tik nuotraukose, pirmas įspūdis buvo toks kažkoks keistas ir pamačius "gyvai" ji man nepatiko blush2.gif Atrodo viskas buvo normaliai, pasėdėjom, pakalbėjom bendrom temom, bet man nepaliko malonaus įspūdžio. Kaip vėliau paaiškėjo, aš jai irgi nepatikau, beje kaip ir visos kitos mano vaikino buvusios.

Prieš kelias savaites važiavau pro savo ekso gimtą miestą ir pamačiau šaligatviu einančią jo mamą. Va ta tai fantastiška moteris. Taip norėjosi sustoti, pribėgti prie jos ir apsikabinti, bet... Dabar kartais pagaunu save galvojančią, kad man reiktų šito vaikino ir buvusio vaikino mamos biggrin.gif
Atsakyti
oj, kaip seniai taip buvo... Tai buvo labai trumpas susipažinimas, nes užsukau tik pasiimti savojo ir jo sesutės. Bet pamenu, kad MB mama labai mane apžiūrinėjo, o tėtis padavė ranką, labai maloniai pasisveikino ir pasakė: "nesušalkit, vaikai".
Atsakyti
man nebuvo taip viskas grazu kaip cia daugeliui.kadangi vaikino tevai gyvena 150 km nuo mano tevu tai isvaziavom savaitgaliui. labai nejaukiai jauciaus ir bijojau. pasirodo ne be reikalo. kai tik iejau i buta tai abu tikraja to zodzio prasme spoksojo ir visa vakara taip. as valgau o jie mano kasnius skaiciuoja as einu i vonia o jie vos ne tai kad uz duru stovi ir laukia. po to isgirdau kaip mano vyriskui pasake kad yra ir daug geresniu varijantu, tuo momentu vos nenuvirtau gerai kad bent draugas jiems gerai atsake. dar kaip siandien atsimenu jo zodzius "tai ir yra man geriausias variantas ir geresniu nebera". kadangi jau nuo pirmos dienos jiems nepatinku tai ir dabar manes nemegsta ir bendru temu labai sunku surast kai reikia bendrauti. ir dar labai supykino kai pasake kad su manim savo sunui zenytis tkrai neleis bash.gif gun_bandana.gif bet mes dar paziuresim devil.gif
Atsakyti
man tai kiek keistokai gavosi - kazko netycia turejom uzvaziuot pas jo mama, ir su ja susitikom... keistoka moteris, net i vidu nepakviete. MB tik paziurejo jos masina ir mes isvaziavom... O po triju dienu reikejo eiti i krikstynas, tai ir visa gimine pamaciau tuo paciu... Oi nedrasu buvo! blink.gif Po to girdejau, kad ir mamai, ir jo tetos/dedems labai patikau... mirksiukas.gif
tiesa, jo mamos ir neteks matyti, nes ji tooooli toli gyvena. uz tai jis turi superinius dede ir teta, kurie ir man patinka ir su kuriais daug daug bendrauja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikaz: 25 rugpjūčio 2007 - 19:21
kai vaziavau pas jo tevus buvo labai baisu kaip jie reaguos isvydus mane smile.gif kai atejau jie labai maloniai su manim bendravo taciau jo mamos reakcija man pasirode buvo keistoka, o tevas labai malonioniai bendravo, taciau man tik atrode kad as jai nepatinku, bet klydau. kabar mes esam labai artimos, ji su manim labai maloniai bendaruja , kalbames bendrom temom:) labai smagu su ja bendrauti smile.gif
Atsakyti
Su uošviu susipažinau anksčiau nei su anyta. Jis buvo atvažiavęs ir MB su juo pietavo, pakvietė mane kartu papietaut, tai viskas buvo ne taip oficialu ir ne taip baisu.
Su anyta susipažinau jau praėjus gal kokiems 8 mėnesiams. Važiuodama į jų namus, nesijaudinau, nes neturėjau dėl ko, be to jau tėvą pažinojau.
Negaliu teigti, kad mūsų dabartiniai santykiai yra puikūs, nes mūsų nuomonės ir požiūriai į gyvenimą daug kur susikerta ax.gif
Atsakyti
pirmąkart oficialiai su jo tėvais ir seserimi susipažinau per jo gimtadienį, kai prieš klubą pakvietė "pasisėdėti" pas juos namie biggrin.gif atsimenu, baimės akys buvo plačios, rankos drebėjo lyg pasiutusios, gerklė džiuvo.. bet priėmė labai draugiškai ir gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
Su MB mama buvo planuotas susitikimas, kadangi buvo vieno draugo gimtadienis jo teviškėje, tai bet kuriuo atveju reikejo apsistoti pas jį namie...kažkur po 8 mėnesių draugystės...nusivežiau tortuką...maloniai sutiko...dar pas jį namie buvo brolis ir sesė, tai bratka ant "bajerio" užsakė daina per radiją atvykimo proga lotuliukas.gif ir dar ta proga netyčia prieš langus apsivertė su motociklu ir rankas jam teko bintuoti biggrin.gif
o kadangi tėtis gyvena atskirai, tai kažkaip netyčia susitikom, MB sprendžiant buitinius reikalus dėl mašinos...na bet jis man pasirodė toks kaip Tonis iš Sopranų, bet puolė iškart į glėbį blush2.gif
Atsakyti