Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

MB tiek prigazdino apie savo mama kad bijojau vaziuoti susitikti lotuliukas.gif bet kazkaip isejo kad teko uzvaziuoti pas ji namo ir buvo labai jau be rysio sedeti masinoj tai uzejau pasisveikint ax.gif nezinau kokia jo tevu nuomone apie mane , nedaug bendraujam.
Atsakyti
O aš elgiausi labai naturaliai, man net pasirodė, kad draugas jautėsi daug nejaukiau nei aš. smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mes su MB mama susipazinom per jo diplomu iteikima.Tevas buvo preis tai karta i bendrabuti uzsukes.Tai mama labai isizeidus buvo kad vos tik mum susitikus ta pacia sekunde niekas nesupazindina su manim.Mes jau va 6 metai kartu o nuomone manau nelabai kokia nes kai tik nuvaziuojam tai kalba kad va sunelis atvaziavo o manes tarsi nera. Tik va kai nedarau taip kaip jie nori tada prisimena mane. Bet man dzin juk as ne su jais gyvenu.
Atsakyti
Susipazinom gana idomiom aplinkybem biggrin.gif Mano draugo tetis dalyvavo automobiliu varzybose ir draugas mane pakviete kartu nuvaziuot pasiziuret, kaip ten, kas ten biggrin.gif Kol jo tetis buvo uzimtas, siek tiek bendravom su draugo mamyte, man ji iskart labai patiko, vis rupinosi, ar man nesalta, nors ir sakiau, kad ne, vis tiek atnese is masinos silta striuke ir aprenge mane, klausinejo, ar pilvelis negurgia ir panasiai biggrin.gif wub.gif Ir dabar visad, kai nuvaziuoju, esu siltai priimama smile.gif tongue.gif
Atsakyti
buvo nedrasu labai pirma kart salia jo mamos, kazkaip net nebuvo apie ka kalbeti.. po to susitikom netiketai mieste, ten jau ji ir su jo tevu buvo, bet tik persimetem keliais zodziais, supazindino mane su tevu. labiausiai suartejom tada, kai maniskiui teko daryti operacija, negalejo vaikscioti, as nesitraukiau nuo jo.. nuo to laikotarpio esu priimta i ju seima, man labai lengva ir gera su jais bendrauti. teisybe sako, kad nelaimej zmogu pazinsi ir kad jos suartina..
Atsakyti
maniskis vis kviesdavo o as atideliojau susitikima,bet viena karta isisodino ir nesake kur veza tai kai pusiaukelej nujauciau velu buvo islipti,jaudinausi,sakyciau papuoliau i atranka kazkokia manes tik klausinejo visko ir spoksojo,bet seip viskas normaliai.Atejo MB sesuo ir sutvarke atmosfera ir viskas buvo ok bigsmile.gif
Atsakyti
na, nebuvo su maniškio tėvais taip, kad sakytų: "na va, eime, dabar pažindinsimės" žinojo jo tėvai ir vardą mano ir, kad jau senokai draugaujam... kartą sėdėjom pas jį namie ir grįžo tėvai, pasisveikinom ir tiek. kelis kartus po to taip pat, o vėliau jau kartu ir į jo giminių šventes ir į koncertus ir į ledo areną važiavom. nė nepastebėjau kada mes spėjom "susipažint" ax.gif
Atsakyti
Su anyta ir aplamai su vyro gimine susipažinau gyvai tik praėjus jau po mūsų vestuvių 8 metams doh.gif Iki to laiko susirašinėjom laiškais,kalbėjomės telefonu ir siuntinėjom vieni kitiems nuotraukas ax.gif O kai susitikom gyvai,tai toks jausmas,kad jau šimtą metų pažįstami ax.gif .Tiesiog vyro giminė gyvena 2,5 tūkst.kilometrų atstumu nuo mūsų,tai nelabai savaitgalio pietums nulėksi g.gif ...Bet užtai aš nežinau ką reiškia anyta-ragana tongue.gif
Atsakyti
Natūraliai viskas įvyko. Kažkada atvažiavau pas vaikiną, kadangi mama buvo namie tai pasisveikinom, persimetėm pora žodžių ir tiek. smile.gif
Atsakyti
Tada dar būsimas vyras pakvietė į svečius, gal po mėnesio draugystės, tai kol vaikinas virė arbatą, aš kaip spaudos konferencijohje jaučiausi, nes ir mama, ir tėtė užpylėmane klausimais, matyt, kad nenuobodžiaučiau per daug lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kai vaikinas su arbata pasirodė, abu tėveliai, matyt pasijuto atlikę pareigą, ir paliko mus vienus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man tikrai palengvėjo, kai toji kvota pasibaigė. O kiti susitikimai jau gana normalūs buvo.
Atsakyti
Na aš pirma susipažinau su savo būsima uošviene, o tik vėliau su būsimu vyru man kažkaip viskas iš antro galo gavosi rolleyes.gif

bet vistiek buvo nejauku, kai pirmą kart reikėju su uošviene bendraut kaip su uošviene, o ne kaip su pažystama rolleyes.gif o jai labai juokinga buvo, kai visa susikuklinus jai pasisiūliau padėt virtuvėje doh.gif
Atsakyti
mano pazintis su anyta nebuvo maloni del susitikimo aplinkybiu.pirma karta susitikome morge nes mire mano busimo vyro tevas verysad.gif taip ir nesusipazinau su juo. elgesys pazinties su ja momentu buvo atitinkamas situacijai........
Atsakyti