Mane MB slėpė nuo tėvų gal gerus metus

Ot, buvo jam staigmena, kai vasarodami Amerikoje pagal studentų mainų programas, MB sulaukė laiško iš mamos, kad ji žinanti, jog su mergina išvažiavęs..ir vardą iš kažkur sužinojo mano..Parvažiavus jau aš pradėjau prašytis, kad nusivežtų mane supažindint - įtarimas buvo, kodėl taip jau slepia mane...

Įsiprašiau, žodžiu..Sėdžiu virtuvėj, vos ne drebulys viso kūno, laukiu, kol anyta grįš iš darbo... Tos dešimt minučių buvo illllgos...Grįžo - smalsiai apžiūrėjo, paklausė iš kokio miesto..Iš karto sekė kitas klausimas, kokia pavardė

MB buvo primokęs, kad nieku gyvu nesakyčiau

tai sunku buvo mandagiai atsakyti, kad negaliu pavardės sakyti

O pasirodo, kad anyta dirba mokesčių inspekcijoje, tai žinot..visa informacija apie mano šeimą kaip ant rankos
Uošvis dar vėliau grįžo, tai jo apklausa buvo labai maloni - apie mokslus pakalbėjom ir šiaip
Po šio pasimatymo. grįžus namo, anyta skambino MB ir sakė, kad gerai pagalvotų, nes aš labai pasirodžiau valdinga

Blioviau baisingai dėl šito, nes nu niekaip nesupratau, kur tą valdingumą sugebėjo įžiūrėti, jei sėdėjau nuleidus akeles, bijojau ką netaip padaryti...

Dabar viskas tvarkoje, mielai priima, bet vistiek išlikau mėgstanti atrodyti gražiai panelė ir bele kas man netinka...

Juokas ima iš tokių pareiškimų, nekreipiu dėmesio, laukiu, kada važiuosim vėl pas juos, linksma su jais