Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas susitikimas su vaikino tėvais

Kadangi jo tevai issiskyre,o su tevu jis mazai bendrauja tai su juosusipazinau labai fragmentiskai,kai atvyko kazkokiu reikalu, buvo tik ,,laba diena".
Su mama tai pirma karta susipazinau, kai parvezem ja is orouosto, siaubingai bijojau doh.gif pasirode visai miela. Antra karta trise vaziavom vakarieniauti,tai klausimai is jos puses vien apie materialius dalykus,o geriausiai nuskambejo fraze,kai pasake kazka panasaus ,,tai visada smalsu,kai su mergina susipazista, O KAS TEVAI ir t.t. " rolleyes.gif
Atsakyti
Na va ir man teko jau su naujojo MB tėvais susipažinti doh.gif Bijojau belekaip, net pačiai buvo sunku patikėti, kad taip bijau doh.gif Bet viskas praėjo neblogai, pasėdėjom, išgėrėm arbatos. Jis specialiai vežė mane parodyti, todėl taip ir bijojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Playground Love @ 2009 05 14, 13:09)
elgiausi naturaliai. nes suprantu, kad jei vaidinsi ta kuo nesi - tai gali tekt paskui vaidint visa gyvenima  doh.gif  aisku, nesikeikiau, koju ant stalo nekeliau ir pan  biggrin.gif  bet i visus klausimus atsakiau taip kaip maniau as o ne taip kaip galbut vaikino tevams butu geriau is manes girdeti  4u.gif

As irgi drinks_cheers.gif
Vengiau to perdeto, nenaturalaus mandagumo, sypsojimosi be galo, net nesokau tada indu plaut ar ko atsinest ar padet per vakariene ax.gif zodziu siekiau iskart atrodyt tokia, kokia is tikruju esu ir busiu (kad po to nebutu staigmenu...)
Jiems nelabai tada patikau, bet uztat jokios veidmainystes cool.gif
Atsakyti
Che che...o tai kaip man reikėjo prieš kelis metelius su mano "vaikino" 40- mečio tėvais pažindintis? doh.gif dėjau į kelnes, kaip kokia šešiolikinė biggrin.gif
Gyvenom jau seniai kartu, tėvai man vis linkėjimus per MB perdavinėdavo, o ar nekviesdavo, ar kviesdavo, bet MB nieko nesakė- nežinau. ir vieną dieną MB sako- Rytoj mano tėvo gimtadienis, liepė be tavęs neateit blink.gif

Ojėj, ir spintą visą perverčiau, ir rūbų krūvą persimatavau- kad liekna pasirodyčiau, figūringa, ne per kūda ir ne per pilna, kad pakankamai kukli ir patraukli, vistik su 2 vaikais moteriškė biggrin.gif
Nuėjom , aš lelijų puokštę laikau ir neduodu lotuliukas.gif , o tėvas , žiūriu, jau traukia man tą puokštę iš rankos pats doh.gif Nu, pasodino prie stalo, davė įkalt, pradėjom nuotraukas senas žiūrėt, apie tėvo tremtį, nu aš jau parodžiau susidomėjimą didžiausią, aišku, lotuliukas.gif , ai ir paskui viskas normoj buvo..
Taip kad tos smotrynos-nejaukus dalykas...
Atsakyti
Mano susipažinimas buvo labai paprastas. Važiavom į sodą ir mano vaikino mama paskambino, kad kartu važiuoja, taigi nebeliko kur dėtis. Šiaip bendravosi labai lengvai, tik ji su tokiais pasisakymais pvz. kaip:( tu man pasakyk , ką daro tiek ubagai kas minimums uždirba, kai ji kuo puiiasiai žinojo, kad aš nesenai pradėjusi dirbti buvau ir uždirbau tik šiek tiek daugiau nei minimumą ir pan.), tai ką aš žinau, mane net iš vėžių išmušė. Po pirmo pasimatyto oi kaip aš jos nenorėjau matyti, bet vis reikėdavo nenorom pamatyti, nors ir po šiai dienai privengiu aš jos.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erdene: 17 birželio 2009 - 15:01
O as pati prisiviriau koses ir nuvaziavau su MB tevais susipazint biggrin.gif
MB gyvena kitam mieste.. Buvau beprotiskai jo pasiilgus ir sumasciau jam padaryt staigmena: nuvaziuot keliom valandikem... Niekada nebuvau buvus tose apylinkese, bet zinojau, kad ten daug daug misku.. Tai galvojau pasivaiksciosim miske ir isvaziuosiu as sau ramiai smile.gif bet kur tau... MB mama mane pamate ir iskart kviete pas ja i namus... smile.gif (Miskai tai prie pat MB namu... biggrin.gif) As visa drebedama, isikibus MB i ranka ir ejau... Bet taaaaip bijojau. O pasirodo nebuvo ko... smile.gif Jo mamyte tokia miela, tokia bendraujanti... Jauciu,kad jau greit ja pamilsiu smile.gif nors dabar matemes dar tik kokius 4 kartus.. Bet ji jau man sako, kad mane myli ir siaip vis linkejimus perduoda ar siaip pasiteirauja kaip as gyvenu ir kada vel pas juos atvaziuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Ingri* @ 2009 06 21, 15:39)
O as pati prisiviriau koses ir nuvaziavau su MB tevais susipazint biggrin.gif

Pademonstruoti anytai savo kulinarinius sugebėjimus tikrai nėr blogai, bet į pirmą susitikimą - su puodu košės... unsure.gif

(Juokauju. biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 06 21, 16:00)
Pademonstruoti anytai savo kulinarinius sugebėjimus tikrai nėr blogai, bet į pirmą susitikimą - su puodu košės... unsure.gif

(Juokauju.  biggrin.gif )

Smalsute, geras bajeris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O manes dar tik laukia sitas "reikaliukas".. si antradieni... O jau kaip bijau.. doh.gif eina sau..
MB diplomu teikimas si antradieni tai vaziuosiu jo sveikinti (mes is skirtingu miestu).. ir teks aisku man susipzint su jo mama.. doh.gif Bijau tai kaip reikalas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(semke @ 2009 06 21, 19:58)
Smalsute, geras bajeris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Man pirma karta susitikti su vyro tevais l.buvo nedrasu, bet kadangi tevai l. malonus ir bendraujantys zmones, tai ir visi nedrasumai greitai dingo thumbup.gif
Atsakyti
gana ilgai jo tevu nepazinojau, jie gyveno labai toli, bet kai pas juos nuvaziavau buvo labai nedrasu... o mano draugas priejo prie mamos ir sako: "cia Ji... atvaziavom:)" ji apsiverke, man nuo to pasidare dar nemaloniau, ala marcia pamate biggrin.gif siaip daznai ju neaplankome kartu, tad santykiai dar ligsiol nera tvirti..
Atsakyti
Musu tevai taj vienas kita zinojo,buvo keleta kartu susitkie,koki siuntini perduot ar dar ka nors,bet oficialiai supazindinom likus pusmeciui iki vestuviu,nusivedem visus i bariuka ir nuostabiai pasisedejom,nebuvo ne vienos tylos minutes,atrode kad visi seniai pazystami thumbup.gif
Ir musu nuostabai,jie dabar patys bendrauja,eina svesti sventes vieni pas kitu,ar siaip kavos atsigert ir paplepet thumbup.gif (mes gyvenam airijoj,o tevai lt)
Atsakyti
Ir aš visuomet bijojau to pirmojo susitikimo.... blush2.gif bet pati pažintis gal daugiau įvyko telefonu, kuomet man per MB perduodavo linkėjimus blush2.gif tuomet kažkaip nesmagiai (o gal ir smagiai ax.gif ) jaučiausi.....
Akis į akį tai labai paprastai susitikom, kai reikėjo kraustytis.... tuomet atėjo į pagalbą ir taip užsimezgė gražus bendravimas....
Dabar jau kviečiasi į svečius, bet gal geriau dažnai nesilankyti.... g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti