Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamagabi @ 2015 02 04, 21:42)
Idomumo delei atsiverciau savo apsvietimo plana (kuri pati ir susikurpiau) pagal kuri namuose yra:
14 centriniu sviestuvu;
14 sieniniu sviestuvu;
30 ileidziamu i lubas sviestuvu;
8 staliniai sviestuvai;
6 fasado sviestuvai.

QUOTE(femme @ 2015 02 04, 23:29)
Įdomi matematika biggrin.gif
Pas mus 9 lubiniai, 16 bra, 17 ileidziamu ir 11 ileidziamu panaikinti biggrin.gif 5 fasado, 1 toršeras, o staliniu suplanuota 8.

O geras smile.gif . Suskaičiavau ir aš doh.gif
Pas mus daugiausia įmontuojamų - bet tų mažuliukų, paprastų paprasčiausių baltu rėmeliu, kurių dauguma ir sumontuoti jau biggrin.gif - 58vnt doh.gif , sieninių numatyta 11vnt, kaip bus dar nežinia, pakabinamų numatyta buvo 19vnt, bet 5 tikrai atkris - tie patys kur sukritikavote kažkada svetainėje vienoj eilėj, toršerai planuoti 2, stalinių negaliu pasakyti - pagal poreikį, nes plano aiškaus neturiu doh.gif (bet rozečių visur prikaišiota biggrin.gif ), fasado 10vnt... blush2.gif
Pas mus labiau iš tos operos - prikaišiota laidų visur, kad tik nepritruktų lotuliukas.gif . Visada juk galima nukirpt tongue.gif .
O vat prie savo "kalviškų" radau ir siūlomus gaubtelius ax.gif . Nu žiūrėsim, kaip čia daryt... spalviškai jie labai neblogai tiktų unsure.gif . Reiks dėliotis su paint'u paveiksliukus rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 vasario 2015 - 22:57
QUOTE(TuDa @ 2015 02 04, 22:08)
Turbūt ten dvigubas karkasas, o ne gipsas. Nu kam tas svoris ant lubų biggrin.gif Pasiteiraukit biggrin.gif Pertvaras tai daro iš dvigubo gipso, kad tos būtų stabilesnės...

Pasiaiskinau ir raportuoju smile.gif :
kai lubu plotas yra nemazas, tuomet prie karkaso tvirtinami du sluoksniai gipskartono lakstu taip, kad pirmojo siules eina vienoje vietoje, o antrojo sluoksnio - jau kitoje. Tokiu budu lubos gaunasi stabilesnes ir mazesne itrukimu per siules galimybe. Niekas netvirtina, kad jos netruks, bet jaustis turetume ramiau smile.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 04, 23:57)
O geras smile.gif . Suskaičiavau ir aš  doh.gif

Oooo blink.gif, o as jau galvojau, kad pas mus daug lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 00:28)
Pasiaiskinau ir raportuoju smile.gif :
<...>

Kaip įdomiai g.gif . Koks tas lubų plotas?

O dėl tų suskaičiuotų numatytų šviestuvų pasakysiu taip: kai įsirengsim galutinai, tada bua tikri skaičiai, nea dabartiniai, kaip sakiau, tik kad nepritrūktumėm smile.gif. Bet jau ko ko nepamažinom, tai įmontuojamų... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 01:26)
Kaip įdomiai g.gif . Koks tas lubų plotas?

Plotas 6x10m (Ia.), bet ar taip dare visur nezinau ax.gif - ne mano rupestis buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 01:45)
Plotas 6x10m (Ia.), bet ar taip dare visur nezinau ax.gif - ne mano rupestis buvo smile.gif

Pas mus svetainės- virtuvės lubos kiek mažesnės, bet tikrai viengubos plokštės. Kad stogas nelinktų atsirado atraminia balkis per visą lubų ilgį. Plokščių sujungimų būtent šitoj patalpoj nesimato, kai kitose, kur mažesnis plotas yra vietomis sutrūkė.
Galėjau rinktis, arba balkį, arba koloną vidury kambario blink.gif ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 vasario 2015 - 07:36
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 08:33)
. Kad stogas nelinktų atsirado atraminia balkis per visą lubų ilgį. Galėjau rinktis, arba balkį, arba koloną vidury kambario blink.gif ...  lotuliukas.gif

Pas mus ta funkciją židinys namo centre atlieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 08:36)
Pas mus ta funkciją židinys namo centre atlieka biggrin.gif

thumbup.gif
Mes tokio objekto neplanavom smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 04, 23:28)

Kol savo mintyse nesuskaičiavau, galvojau ir aš, kad daug pas Jus visas biggrin.gif pasirodo, kad skaičiai labai panašūs biggrin.gif Tik aš neturiu nė vieno įleidžiamo šviestuvėlio.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 09:49)
Tik aš neturiu nė vieno įleidžiamo šviestuvėlio.

Su įleidžiamais, tai nuėjom paprasčiausiu keliu - holas, drabužinės, vonios (bendras apšvietimas), garažas, techninė patalpa, darbo kamparys (čia su laiku atsiras stalinis, arba gal koksai mažas sietyniukas) - visur įleidžiami. Jei ne jie, matyt iki šiol skendėtume prieblandoje doh.gif, nes oi kaip sunku su tuo išsirinkimu/radimu tinkamo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 02 04, 13:56)
Kad jis nedazytas buvo, zalvarinis speju. Vos pakeliu doh.gif  biggrin.gif

aisku 4u.gif o kokiais dazais dazete ?
Atsakyti
suskaiciavau ir as smile.gif neitiketina kiek tu sviestuvu - lubiniu 13, ileidziamu 14, bra 8, torseru 6,
staliniu 13, fasado 6, neskaiciuojant garazo ir viso rusio patalpu apsvietimo, o dar lauko sviestuvai
zodziu apsvietimas yra didele investicija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 08:33)
Pas mus svetainės- virtuvės lubos kiek mažesnės, bet tikrai viengubos plokštės. Kad stogas nelinktų atsirado atraminis balkis per visą lubų ilgį. Plokščių sujungimų būtent  šitoj patalpoj nesimato, kai kitose, kur mažesnis plotas yra vietomis sutrūkė.
Galėjau rinktis, arba balkį, arba koloną vidury kambario blink.gif ...  lotuliukas.gif

Na va - del to dvigubo gipso sluoksnio man turbut ir neteko kazko rinktis smile.gif
Beeeet...as pati savanoriskai pasidariau dekoratyvines kolonas, tsakant sioki toki optini atskyrima tarp virtuves ir svetaines hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 vasario 2015 - 11:27