Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Rabambule @ 2015 02 07, 15:35)
Siandien laiminga kaip rublis, nes ejau I tulika sviestuvo-zibinto pirkti, o nusipirkau visai kita, kuris tinka man I miegama arba hola, kuris netoli sviestuvu-kardu, nors ten jus sprendete, kad zibintas geriau butu..
netiketas pirkinys

Grazus labai labai thumbup.gif wub.gif labai tokio ieskau, kur pirkote, kiek kainavo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 07, 23:01)
Kas turėjot reikalų su BFP- kaip?
Ar laiku buvo atliktas užsakymas. Man pasirodė labai keistas jų reikalavimas įnešti 50 procentų avanso, kada užsakymui atlikti jie skiria 6 savaites be jokio įsipareigojimo iš savo pusės doh.gif ar čia taip visoj Lietuvoj, ar tik mūsų provincijoj biggrin.gif

As is ju sofa noriu uzsisakyt, pardavejaa man sake kad realiai gamyba gali ir 2 men uztrukt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 06, 16:47)

Tikrai labai faini thumbup.gif

QUOTE(Rabambule @ 2015 02 07, 16:35)
kuris tinka man I miegama arba hola, kuris netoli sviestuvu-kardu, nors ten jus sprendete, kad zibintas geriau butu..
netiketas pirkinys

nu labai wub.gif ... aš irgi baltai pavydžiu blush2.gif ... kur Jūs taip vaikštot, kad netikėtai tokius pirkinius randat g.gif . Man irgi reikėtų pasivaikščiot unsure.gif
Atsakyti
Babambule, i sita sviestuva as ir seile varvinau, buciau jau pries savaite ji nusipirkus, bet kad jau neturiu kur kabinti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 07, 15:35)

laaaaaaabai wub.gif .
Sveikinu su laimingu pirkiniu!
Atsakyti
Klausiau kitoje temoje - tyla. Tai pasikartoju čia: įsigijau tokią drabužių kabyklą. Klijuotas medis. Kaip ją paruošti ir nudažyti balta ar dramblio kaulo spalva?
user posted image
Atsakyti
Jus cia dikutuojat tarp sviesus interjeras ir tamsus.Gal pasidalintumet savo patirtimi ,blaskausi tarp tamsiu ir sviesiu grindu.O jau deti reikia.Labiau patinka tamsios ,bet kai ikejoj ejau tarkime ,nepatiko nei vienas kambarys su tamsiomis.Bijau ,kad neuznervintu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 08 vasario 2015 - 11:46
QUOTE(salduke @ 2015 02 08, 09:30)
Klausiau kitoje temoje - tyla. Tai pasikartoju čia: įsigijau tokią drabužių kabyklą. Klijuotas medis. Kaip ją paruošti ir nudažyti balta ar dramblio kaulo spalva?

Nusveist, nugruntuot ir dazyt smile.gif o buna ir tokiu dazu, kuriems paruosimo nereikia, kaip pvz annie sloan chalk paint.
Atsakyti
QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 08, 11:32)
Jus cia dikutuojat tarp sviesus interjeras ir tamsus.Gal pasidalintumet savo patirtimi ,blaskausi tarp tamsiu ir sviesiu grindu.O jau deti reikia.Labiau patinka tamsios ,bet kai ikejoj ejau tarkime ,nepatiko nei vienas kambarys su tamsiomis.Bijau ,kad neuznervintu doh.gif

man tai butu graziausia tos virsutines rudos, kurios cia turbut yra stalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 08, 09:42)
Babambule, i sita sviestuva as ir seile varvinau, buciau jau pries savaite ji nusipirkus, bet kad jau neturiu kur kabinti. lotuliukas.gif

Oj geras, as brocante daznai uzeinu, bet jo nemaciau..aciu merginos, vadinasi tikrai geras pirkinukas, ieskosiu jam vietos. Kaina 70 eu, nes su akcija dyydele.
Atsakyti
QUOTE(brum @ 2015 02 08, 13:49)
man tai butu graziausia tos virsutines rudos, kurios cia turbut yra stalas biggrin.gif

As tarp tamsios arba balinto azuolo.Ryza man nea B)Gal pasidalintumet patirtimi del valymo ,nors perku sia svaite siurbli thomas ,bet vistiek sako ,kad tamsi uzsikasimas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boruze5: 08 vasario 2015 - 12:39
QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 08, 13:38)
As tarp tamsios arba balinto azuolo.Ryza man nea  B)Gal pasidalintumet patirtimi del valymo ,nors perku sia svaite siurbli thomas ,bet vistiek sako ,kad tamsi uzsikasimas doh.gif

Dulkės ant tokios tamsios tikrai labiau matosi, nei ant šviesios. Idealus variantas - ne šviesi, bet ir ne labai tamsi, ant tokios nieko nesimato wink.gif

O siurblį pirkit ne pagal firmą ir "fintus", o pagal patogumą, kad viens-pastvėrei, du-pasiurbei, trys-padėjai. Lengvas, patogus ir su ilgu laidu. Mano thomas seniai garaže trūnija su visomis plovimo funkcijomis ir vandens filtrais.
Pati naudoju cikloninį su dulkių dėže, pirkau naują, kur valdymas ant rankenos, super patogu.
https://www.varle.lt...5qhndc6bsb.html
Tik kaina euronics geresnė.
Atsakyti