Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vilze @ 2015 02 08, 12:33)
Nusveist, nugruntuot ir dazyt smile.gif o buna ir tokiu dazu, kuriems paruosimo nereikia, kaip pvz annie sloan chalk paint.

Ačiū už info. O kur galima Lietuvoje gauti annie sloan chalk paint?
Atsakyti
QUOTE(salduke @ 2015 02 08, 12:57)
Ačiū už info. O kur galima Lietuvoje gauti annie sloan chalk paint?

LT ju nera, kiek zinau... schmoll.gif
Atsakyti
Patarkit prašau- taupymo sumetimais atsisakiau apvadų prie lubų- meistras klausia - kaip dažyti? ar palikti juostelę baltą prie lubų ar dažyti iki lubų? patarkit kaip gražiau?
Atsakyti
Turiu bėdą verysad.gif . Pamatė vyras šitas nuotraukas

user posted image

user posted image

ir sako: viskas, ką nori, tą daryk, man reikia tokio interjero namuose... Viskas tvarkoj, man irgi prie širdies, bet kad nemooookuuu cry.gif cry.gif cry.gif

Gal atsirastų kokia pagalbininkė, būtų patogiau, kad pajūrio krašte, kuri padėtų mūsų nesusipratimą paversti bent jau kažkas panašaus į šitą variantą? Ne už dyką, žinoma blush2.gif
Aš tai net neįsivaizduoju, nuo ko pradėti... pas mus lubos aukštos ir balkis tik vienas... unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas vakarėlis smile.gif neiškenčiau ir vėl dedu ne itin kokybišką foto smile.gif bet taip smagu matyt ,kad vis artėjam prie to finišo smile.gif

Svetainė jau su grindim smile.gif sekanti virtuvė ir tikiuos montuojam jau smile.gif

user posted image

Juodai man čia kažkoks stilių kratinys.. kaži ar tokiam interjero kūrimui reikia pagalbininko smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 08, 21:35)

Juodai man čia kažkoks stilių kratinys.. kaži ar tokiam interjero kūrimui  reikia pagalbininko  smile.gif

Ania... tai.mums ir nereikia išlaikyto vieno stiliaus, matyt reikia tokio kratinio... biggrin.gif . Išlaižytas interjeras tikrai ne mums schmoll.gif . Ale ką aš besiūlyčiau, netinka, nerandu argumentų, kad mano siūlymai bua geri doh.gif ... Nupieščiau vizulką, ale daug laiko užima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 21:46)
Ania... tai.mums ir nereikia išlaikyto vieno stiliaus,  matyt reikia tokio kratinio... biggrin.gif . Išlaižytas interjeras tikrai ne mums  schmoll.gif . Ale ką aš besiūlyčiau, netinka,  nerandu argumentų, kad mano siūlymai bua geri doh.gif ... Nupieščiau vizulką,  ale daug laiko užima unsure.gif

nu tai darai kas patinka va ir kratinys gaunasi smile.gif beje dėl balkių žinau, kad ir butaforinius deda juos jei originalių nėra smile.gif pas mus name kur dabar gyvenam keli buvo spec storinti, nes pirma galvojau dengt stogo konstrukcijas o po to sugalvojau kad nereikia.. tai keli buvo tokie per kūdi , tai apsiuvo smile.gif

Vis pasidairau į skirtingas kėdes prie stalo valgomojo.. visai galbūt smagu pamiksuoti g.gif įnešant vieną kitą spalvą į interjerą .. o dar kai kėdes gali nuspirkt antikvariate, bet 8 vienodų gaut beveik be šansų tai toks miksas irgi išeitis būtų

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 20:38)
ir sako: viskas, ką nori, tą daryk, man reikia tokio interjero namuose... Viskas tvarkoj, man irgi prie širdies, bet kad nemooookuuu  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Juodai, o kas vyrui cia labiausiai imponuoja? Butu, kaip atskaitos taskas.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 08, 19:35)
labas vakarėlis smile.gif neiškenčiau ir vėl dedu ne itin kokybišką foto smile.gif bet taip smagu matyt ,kad vis artėjam prie to finišo smile.gif

Svetainė jau su grindim smile.gif sekanti virtuvė ir tikiuos montuojam jau smile.gif
Juodai man čia kažkoks stilių kratinys.. kaži ar tokiam interjero kūrimui  reikia pagalbininko  smile.gif

labai grazios grindys 4u.gif kokios, is kur? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2015 02 08, 22:17)
labai grazios grindys 4u.gif  kokios, is kur?  biggrin.gif

egger laminatas smile.gif Bourbon oak smile.gif 11mm, sakė neužmušamas smile.gif we will see smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 08, 22:10)
Juodai, o kas vyrui cia labiausiai imponuoja? Butu, kaip atskaitos taskas.

Manau, kad balkiai...
Atsakyti
Senukuose yra tokiu lengvu balkiu, dekorui wink.gif jie tokie jau ir pasendinti, zodziu jau paruosti tvirtinimui.
Atsakyti