Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(salduke @ 2015 02 08, 10:30)
Kaip ją paruošti ir nudažyti balta ar dramblio kaulo spalva?
user posted image

O nesvarstot nieko nedaryti? g.gif man gražu kaip yra, o jei šviesus interjeras - gali netgi labai gražiai esama spalva žiūrėtis.
Papildyta:
QUOTE(Boruze5 @ 2015 02 08, 11:32)
Jus cia dikutuojat tarp sviesus interjeras ir tamsus.Gal pasidalintumet savo patirtimi ,blaskausi tarp tamsiu ir sviesiu grindu.O jau deti reikia.Labiau patinka tamsios ,bet kai ikejoj ejau tarkime ,nepatiko nei vienas kambarys su tamsiomis.Bijau ,kad neuznervintu doh.gif

Žiūrint, kokį matymą turit tolesniam interjerui. Jei tik dėl praktiškumo klausiat, tai tokios tamsios nebus labai praktiškos.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 02 08, 12:50)
Pati naudoju cikloninį su dulkių dėže, pirkau naują, kur valdymas ant rankenos, super patogu.
https://www.varle.lt...5qhndc6bsb.html

Panašų naudoju, super dalykas, kad yra dulkių dėžė, o ne maišeliai doh.gif ir valdymas ant rankenos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 08, 20:20)
egger  laminatas smile.gif Bourbon oak smile.gif 11mm, sakė neužmušamas smile.gif we will see smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 20:38)
Turiu bėdą  verysad.gif . Pamatė vyras šitas nuotraukas
ir sako: viskas, ką nori, tą daryk, man reikia tokio interjero namuose... Viskas tvarkoj, man irgi prie širdies, bet kad nemooookuuu  cry.gif  cry.gif  cry.gif

plytelės labai panašios į mūsiškes, ir dėjimas toks kaip pas mus koridoriuje ir virtuvėje tongue.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 08, 21:53)
beje dėl balkių žinau, kad ir butaforinius deda juos jei originalių nėra smile.gif pas mus name kur dabar gyvenam keli buvo spec storinti, nes pirma galvojau dengt stogo konstrukcijas o po to sugalvojau kad nereikia.. tai keli buvo tokie per kūdi , tai apsiuvo smile.gif

Vis pasidairau į skirtingas kėdes prie stalo valgomojo.. visai galbūt smagu pamiksuoti  g.gif įnešant vieną kitą spalvą į interjerą .. o dar kai kėdes gali nuspirkt antikvariate, bet 8 vienodų gaut beveik be šansų tai toks miksas irgi išeitis būtų

1. taip taip, pas mus irgi stogo konstrukcijoj tos skersinės gegnės (ar kaip ten jos vadinasi lotuliukas.gif ) buvo plonos ir siauros, o reikėjo gerooookai storesnių, nes jos palubėje 7 m aukštyje, tai apsiuvo ir dar viduje apšvietimą sumontavo (čia tai doh.gif )

2. kodėl gi ne wink.gif
user posted image

nenorint labai "mixmachinti", galima statyti skirtingas galuose:
user posted image
user posted image

va yra ir 25 vienodos biggrin.gif nebloga kaina, lieka nemažai restauravimui:
http://www.skelbiu.l...u-19586151.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 09 vasario 2015 - 08:03
QUOTE(femme @ 2015 02 09, 08:53)

2. kodėl gi ne wink.gif
nenorint labai "mixmachinti", galima statyti skirtingas galuose:
user posted image

šitą įsimylėjau wub.gif

vis dar neužsakiau vaikams lovų.. taip ir liks manieji be jų jaučiu.. gamina 6sav !
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 08, 19:38)
Turiu bėdą  verysad.gif . Pamatė vyras šitas nuotraukas
ir sako: viskas, ką nori, tą daryk, man reikia tokio interjero namuose... Viskas tvarkoj, man irgi prie širdies, bet kad nemooookuuu  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nu bet tai gal vėloka jau itin kardinaliems pkyčiams pas jus unsure.gif t.y. perdaryti kardinaliai lubas, sienas ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2015 02 08, 20:53)
Vis pasidairau į skirtingas kėdes prie stalo valgomojo.. visai galbūt smagu pamiksuoti  g.gif įnešant vieną kitą spalvą į interjerą ..

Gražu pamiksuoti, bet turi derėti toks miksas bendrame interjere.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 09, 14:26)
Nu bet tai gal vėloka jau itin kardinaliems pkyčiams pas jus  unsure.gif t.y. perdaryti kardinaliai lubas, sienas ir t.t.

Tai vat, aš irgi panašiai galvoju... Greičiausia čia bus momentinė emocija. Jau ir pats pripažįsta, kad pas mus visai kitokia erdvė, kitokia bazė...
Atsakyti
sveikos,

iskilo toks klausimas...kas turit torserus- kaip jie pas jus isijungia- virvele, ar jungtukas ant laido ant zemes? kiek ieskau- visi sujungtuku ant zemes- o man taip nepatogu- nes sviestuvas statytusi uz lovos: tam kad ji ijungti ar isjungti reikia apeiti aplink lova g.gif gal imanoma perdaryti ta dalyka? aciu
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 02 09, 14:39)
sveikos,

iskilo toks klausimas...kas turit torserus- kaip jie pas jus isijungia- virvele, ar jungtukas ant laido ant zemes? kiek ieskau- visi sujungtuku ant zemes- o man taip nepatogu- nes sviestuvas statytusi uz lovos: tam kad ji ijungti ar isjungti reikia apeiti aplink lova  g.gif gal imanoma perdaryti ta dalyka? aciu

turiu vieną, tai jungiasi prie gaubto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 02 09, 13:39)
sveikos,

iskilo toks klausimas...kas turit torserus- kaip jie pas jus isijungia- virvele, ar jungtukas ant laido ant zemes? kiek ieskau- visi sujungtuku ant zemes- o man taip nepatogu- nes sviestuvas statytusi uz lovos: tam kad ji ijungti ar isjungti reikia apeiti aplink lova  g.gif gal imanoma perdaryti ta dalyka? aciu

maniskiu jungtukai ant laido koja paspausti, yra ir ranka ijungimas ant laido, tik vienas isijungia grandinele, kuri kabo viduj gaubto
Atsakyti
sveikos,

Pas mane du ir abu su virvele, o perdaryti imanoma viska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soni @ 2015 02 08, 18:45)
Patarkit prašau- taupymo sumetimais atsisakiau apvadų prie lubų- meistras klausia - kaip dažyti? ar palikti juostelę baltą prie lubų ar dažyti iki lubų? patarkit kaip gražiau?

Palikti juostelę baltą gerai 4u.gif

Rabambule, o jūsų tas netikėtas pirkinys iš senienų? blush2.gif Laaabai dailus šviestuvas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,

Pas mane vienas turi mygtuka virsuje po gaubtu, kitas-jungikli apacioje ant laido, tai koja jungiamas buna. O perdaryt tikrai imanoma.
Atsakyti