Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 11:49)
Soliddecor emiau.

Imetu savo nuotraukas diskusijai, cilindrai sviestuvo tokie buvo, kelis idejau baltesnius bet nzn ar tiktu balti..taigi uzkabinus, negaliu sakyti, kad saukiau vau..is vieno rakurso jis gerai atrodo, is kito, pvz nuo pagrindiniu duru ziurint - paskesta terasos duryse ir atrodo, kaip metalo gabalas. Taigi laukiu nuomones ar is viso jis cia tinka, ir koks jis turetu buti- su gaubtais ar ne, jeigu deciau, kad ir I kita kambari.
vaizdas tik iejus I nama
vaizdas is virtuves zonos
nuo laiptu

mano nuomone labai grazu thumbup.gif ir dera tarpusavyje, ypac nuo laiptu gerai matosi bigsmile.gif
o del gaubteliu tai man ju netruksta
Atsakyti
Grazu, Rabambule, paskutinej nuotraukoj graziai dera su bra, uzdejus gaubtelius, jis igautu daugiau "svorio", tad erdvej butu dar masyvesnis, bet kai ziuriu kartu su bra, man nieko daugiau jiem nesinori det. O link terasos duru, vaizdas uz lango patraukia zvilgsni ir ner ko visokiem sviestuvam su juo konkuruoti. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 10 vasario 2015 - 16:21
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 12:49)
Imetu savo nuotraukas diskusijai

Labai gerai thumbup.gif . Gražu, viskas dera ir kol kas nieko nedarykit. Tų gaubtelių kaip ir netrūksta. Jei truks, užsidėsit, bet kažin ar reikia čia to "svorio". Gal kai/jei koks baldelis pasistatys, kitaip atrodys, pradės jų trūkti, tada ir užsidėsit smile.gif.
Kaip Jūs šauniai kuriate savo namus thumbup.gif wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 vasario 2015 - 16:30
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 11:49)
Imetu savo nuotraukas diskusijai, cilindrai sviestuvo tokie buvo, kelis idejau baltesnius bet nzn ar tiktu balti..taigi uzkabinus, negaliu sakyti, kad saukiau vau..is vieno rakurso jis gerai atrodo, is kito, pvz nuo pagrindiniu duru ziurint - paskesta terasos duryse ir atrodo, kaip metalo gabalas. Taigi laukiu nuomones ar is viso jis cia tinka, ir koks jis turetu buti- su gaubtais ar ne, jeigu deciau, kad ir I kita kambari.
vaizdas tik iejus I nama
nuo laiptu

hole ant sviestuvo gaubteliu nedeciau, bet su baltais cilindrais man jis atrodo elegantiskesnis ir lengvesnis jusu sterilioje aplinkoje.
Bet ar nereiketu jo grandines patrumpinti, bent jau is to, kaip nufotografuota, atrodo, jam reikia didesnio patalpos aukscio arba trumpesnes grandines g.gif .
Atsakyti
Rabambule - gražiai atrodo Jūsų namai, iš to, kas matosi, nelabai Jums ir patarimų reikia mirksiukas.gif

Dėl marmurinio stalviršio, tai grįžus iš darbo eisiu apžiūrėti. Nepastebėjau, kad kažkas su juo darytųsi. Pas mus vonioje emperadoras, aišku, jis margas iš savęs, tai gal dėl to. Ir siūlių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 12:49)
Soliddecor emiau.

vaizdas tik iejus I nama
nuo laiptu

man čia irgi viskas super. aš gaubtelių nedėčiau schmoll.gif.. ir palikčiau visgi ne baltą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 10 vasario 2015 - 18:28
Aciu pasisakiusioms, nes as nakti jau vyrui irodinejau, kad reikia dar viena pasimatuoti, nes sitas ne idealus, nuraminote, belieka ji kazkaip apdoroti..o pagalbos man reikia ir reiks, ypac kai pvz kitoje zonoje planuoju modernu-skandinaviska deti sviestuva..
QUOTE(vida777 @ 2015 02 10, 16:37)
hole ant sviestuvo gaubteliu nedeciau, bet su baltais cilindrais man jis atrodo elegantiskesnis ir lengvesnis jusu sterilioje aplinkoje.
Bet ar nereiketu jo grandines patrumpinti, bent jau is to, kaip nufotografuota, atrodo, jam reikia didesnio patalpos aukscio arba trumpesnes grandines  g.gif .

Oj nera aplinka mano sterili, juk uz kampo visa juoda kreidos siena, kuri primargineta mano uzrasais. Labai tikslus ir izvalgus pastebejimas apie auksti, nes smaigalys yra apie 2 m aukstyje, dar auksciau turbut, bet as jau anksciau nuziurejau, kad reikia dviem ziedais patrumpinti, tada bus idealus aukstis, musu lubos aukstos? Plius ten yra kablys, kuris razetei-gaubteliui - per didelis, kazka reiks galvoti.
Del cilindru - lyg trauktu mane balti, bet jie bus labai sterilus lyginant su sviestuvu, traukia juodi- bet bus per daug juodo..na cia baika, ermitaze yra baltu cilindru, issimatuosiu ir bus aisku..gaubtus beveik atmeciau, nes pvz dubingiuose jie 30-50 lt, tai prapultis, plius tada jie vienas prie kito butu, negrazu..elmo norejau paimti baltu lempuciu burbuliuku - nebuvo..tai siai minutei mastau skaidrus ar balti, apvalus ar zvakiniai lempiukai ir kad nelabai skirtusi nuo halogenu mano, kuriu sviesa labai labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 20:25)
Oj nera aplinka mano sterili, juk uz kampo visa juoda kreidos siena, kuri primargineta mano uzrasais. Labai tikslus ir izvalgus pastebejimas apie auksti, nes smaigalys yra apie 2 m aukstyje, dar auksciau turbut, bet as jau anksciau nuziurejau, kad reikia dviem ziedais patrumpinti, tada bus idealus aukstis, musu lubos aukstos? Plius ten yra kablys, kuris razetei-gaubteliui - per didelis, kazka reiks galvoti.
Del cilindru - lyg trauktu mane balti, bet jie bus labai sterilus lyginant su sviestuvu, traukia juodi- bet bus per daug juodo..na cia baika, ermitaze yra baltu cilindru, issimatuosiu ir bus aisku..gaubtus beveik atmeciau, nes pvz dubingiuose jie 30-50 lt, tai prapultis, plius tada jie vienas prie kito butu, negrazu..elmo norejau paimti baltu lempuciu burbuliuku - nebuvo..tai siai minutei mastau skaidrus ar balti, apvalus ar zvakiniai lempiukai ir kad nelabai skirtusi nuo halogenu mano, kuriu sviesa labai labai patenkinta.

cia buvo tik preliminarus pastebejimai, nes is foto visada yra sunku isivaizduoti bendra aplinkos vaizda, kuris yra realybeje.
As pati pas save svarsciau rusvu (tokie buvo originalus) ir baltu cilindru klausima, bet nusprendziau baltu naudai. Man asmeniskai nelabai patinka, kai masyvus sviestuvas visu savo svoriu labai krenta i akis. Jei aplink ji esancios interjero detales yra tamsesnes, arba sviestuvas yra pakankamai aukstai, kad i ji reiketu ziureti galva uzvertus (baltas is viso palubeje isnyktu), tada ok. Kitaip, tas tamsumas stipriai krenta i akis baltame fone, nes gabaritai jo nemazi, kai tuo tarpu sieniniams bra labai tinka rudi cilindrai ax.gif .
Jei ant bra butu gaubteliai, tada bra ir sviestuvo cilindrai galetu buti skirtingu spalvu, bet jei viskas be gaubteliu, geriau butu vienodi.
Manau si dilema issispres veliau, kai mintys susigules ir emocijos nuslugs, o galbut ir interjeras dar kazkuo pasipildys smile.gif .
Kadangi bra yra palyginus aukstokai ties veidrodziu, kabinciau kazka virs veidrodzio, kad ta sienos dali optiskai pakelti, pvz. laikrodi (as labai megstu laikrodzius ir veidrodzius biggrin.gif ) ar siaip ka nors dekoratyvaus.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 02 10, 11:04)
o geras blink.gif o kaip tik norejau 'voztelti" per visa sienos ilgi marmurini stalvirsi vonioje... koki stalvirsi tuomet patarsite rinktis?

vonioj balto marmuro stalvirsi naudojam metus - nei demeles, o ir kosmetikos pasitasko biggrin.gif kokio nagu lako valiklio pasipila ir nieko ax.gif blizga lyg naujas biggrin.gif gal raudona vyna paliejus ir per nakti palaikius galima butu tiketis gelsvos demes (vis tik akmuo koretas), bet mano praktika rodo, kad akmuo atsparesnis nei medis ar plokste wink.gif net gailiuosi, kad i dusa pabijojau deti marmura...
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2015 02 10, 22:31)
vonioj balto marmuro stalvirsi naudojam metus - nei demeles, o ir kosmetikos pasitasko biggrin.gif kokio nagu lako valiklio pasipila ir nieko ax.gif blizga lyg naujas biggrin.gif gal raudona vyna paliejus ir per nakti palaikius galima butu tiketis gelsvos demes (vis tik akmuo koretas), bet mano praktika rodo, kad akmuo atsparesnis nei medis ar plokste wink.gif  net gailiuosi, kad i dusa pabijojau deti marmura...

Gal dar nuo rūšies priklauso, bet pas draugę vonios ir dušo grindys marmuro, tai akivaizdžiai matosi nugeltimai tose vietose, kur užsilaiko vanduo- ties siūlėm, palei sienas, ties vandens nubėgimu... Sakė, kad nusiprausus stengiasi išvalyt sausai bet negelbsti doh.gif
Atsakyti
Sarah Jessica Parker namučiai, visai nieko ax.gif

http://video.vogue.c...-jessica-parker
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2015 02 10, 17:54)

Dėl marmurinio stalviršio, tai grįžus iš darbo eisiu apžiūrėti. Nepastebėjau, kad kažkas su juo darytųsi. Pas mus vonioje emperadoras, aišku, jis margas iš savęs, tai gal dėl to. Ir siūlių nėra.

kur pirkote?
Atsakyti