Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(tyli upė @ 2015 02 09, 15:23)
Palikti juostelę baltą gerai 4u.gif

Pritariu, man asmeniškai gražiau su juostele. Tik itin moderniam interjere jos nedaryčiau.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 09, 17:07)
Pritariu, man asmeniškai gražiau su juostele. Tik itin moderniam interjere jos nedaryčiau.

man tai akyse stovi tokia "madinga" persikinė oranžinė ir ta balta juosta palei lubas doh.gif
gal apie kokias kitas juostas šnekat? nes man tai negražu kai palieka baltai dažytos sienos ruožą viršuje.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 09, 16:11)
man tai akyse stovi tokia "madinga" persikinė oranžinė ir ta balta juosta palei lubas doh.gif
gal apie kokias kitas juostas šnekat? nes man tai negražu kai palieka baltai dažytos sienos ruožą viršuje.

As nesuprantu to palikimo..mazinti auksti?

Bus bus foto, reikia, kad vyras uzkabintu..bet itariu, kad hole, kur turiu kabli, nuteisite..o miegame - neturiu kablio, plius tada reiketu kazkokios super duper rozetes dekoro, nes miegamas nemazas, o sviestuvas lubose vienas, tai gali reportazas uzveluoti..as galvoju kaip neivaziuot I bankroteli su 10 lempuciu kokybisku:))
P.s jeigu kam reikia narvo-sviestuvo su dzingaliukais, kreipkites, suderinsim gera kaina, nes uz kiek jis vertas neparduosiu, tai tenka vos ne padovanoti, gaila..bet geriau nei daiktas, kuris neranda vietos.
P.s 2 geru balkiu imitaciju yra soliddecor, labai grazus..
Atsakyti

biggrin.gif jo, tos persikinės gerulės sienos būdavo, mano mamai pvz. iki šiol patinka ir ką, svarbu jai gerai biggrin.gif
Apie tokį ruožą ir eina kalba ax.gif pvz.
user posted image
Atsakyti

Ne,tik neoranzine,bus sviesios balintos kavos spalvos sienos,o lubos baltos,interjeras daugiau klasikinis.As linkus juostele balta palikti prie lubu,bet norejau isgirsti profu nuomones
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 09, 16:47)

Vizualiai kaip tik padidina aukštį
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 09, 17:47)

dar vienas iš argumentų dažnai būna, kad paslėpti sienų/lubų nelygumus, nes tada lyg ir ne taip vizualiai į akis krenta tie visi nelygumai. Bet kiek mačiau - tai jei jau sienos ir lubos kreivos šleivos, tai nieko ten 'neprimaskuosi' tokiais triukais. O vat kad dažytojams taip dažyti šimtą kartų paprasčiau, nei gražiai suvesti kampus, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 09, 17:48)

Apie tokį ruožą ir eina kalba  ax.gif pvz.

nieko neįžiūriu lens.gif

ko gero tas ruožas gerokai siauresnis, nei man akyse stovintis per visą apsauginės juostelės plotį lotuliukas.gif

bet tuo atveju, jei lubos kreivos, tai siauras ruožas kaip tik paryškins tą kreivumą, nes akivaizdžiai matysis jo susiaurėjimai g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 09, 18:22)
nieko neįžiūriu lens.gif

ko gero tas ruožas gerokai siauresnis, nei man akyse stovintis per visą apsauginės juostelės plotį  lotuliukas.gif

nea, daro maziukus, poros cm. Tipo patalpa plecia tokiu budu vizualiai. O pas ka labai aukstos lubos, tai ten daro placia, kad zeminti lubas biggrin.gif Bet, cia gal jau praeinanti praktika.. Nors matau pas draugus tas siauras juosteles..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 vasario 2015 - 17:58
QUOTE(femme @ 2015 02 09, 18:22)
nieko neįžiūriu lens.gif

ko gero tas ruožas gerokai siauresnis, nei man akyse stovintis per visą apsauginės juostelės plotį  lotuliukas.gif

bet tuo atveju, jei lubos kreivos, tai siauras ruožas kaip tik paryškins tą kreivumą, nes akivaizdžiai matysis jo susiaurėjimai g.gif

daro daro tas juosteles, siauras apie 2cm, netaip matosi nelygumai, nebuna tos lubos tokios jau kreivos kad net susiauretu juostele, bet banguotas krastas tada nesimato. Placiu as net nemacius turbut niekur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaumeLaima: 09 vasario 2015 - 18:16
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 02 09, 19:15)
daro daro tas juosteles, siauras apie 2cm, netaip matosi nelygumai, nebuna tos lubos  tokios jau kreivos kad net susiauretu juostele, bet banguotas krastas tada nesimato. Placiu as net nemacius turbut niekur

pas mus lubos visur gipsinės, tai ko gero nelygumų klausimas keltas net nebuvo... Visur dažyta sulig lubom.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 09, 19:21)
pas mus lubos visur gipsinės, tai ko gero nelygumų klausimas keltas net nebuvo... Visur dažyta sulig lubom.

jeigu gipsines tada nelygumu nebuna
Atsakyti