Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(LaumeLaima @ 2015 02 09, 18:15)
daro daro tas juosteles, siauras apie 2cm, netaip matosi nelygumai, nebuna tos lubos  tokios jau kreivos kad net susiauretu juostele, bet banguotas krastas tada nesimato. Placiu as net nemacius turbut niekur

Pas mane gal kokie 7-8 cm g.gif pasijutau tundra biggrin.gif nu man gražu, bet ne su persikinėm sienom ir ne standartiniam lubų aukščiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 09, 22:00)
Pas mane gal kokie 7-8 cm  g.gif pasijutau tundra  biggrin.gif nu man gražu, bet ne su persikinėm sienom ir ne standartiniam lubų aukščiui  ax.gif

bigsmile.gif
Kodėl 7 cm? Prie kokių spalvų? Kokių lubų?

Mano akims, tai vizualiai paaukština lubas, padeda lygiai gražiai suvesti plokštumas.. Ir, tikriausiai, nepriekabiam žiūrėtojui sukuria iliuziją, kad ten yra lubų apvadėlis mastau.gif
Pas mus bute dažytojas patarė daryti 2 cm gal juostelę, tiesa, prieš 7 metus kokius.. standartiniam bute, su standartiniu lubų aukščiu.. ir "persikinėm" sienom biggrin.gif (beveik juokas, nu bet tik truputį.. taip gavosi, kad nuo švelniai gelsvo iki plytų raudonumo visa "persiko"paletė gulė ant sienų biggrin.gif ). MAn buvo naujiena, bet patinka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kelias dienas nieko nerasiau...kompas sugedo verysad.gif tai dabar sumasciau parasyti is mob. ax.gif

Pas mus dazant sienas,palei lubas padare 1-2cm.balta juostele. Taip vizualiai siek tiek paaukstina lubas 4u.gif

Merginos,visos jus cia esat daug nusimanancios ir turincios patirties jaukiu bei graziu namu kurime wub.gif kadangi po tikrai daug galvojimo ir mastymo,supratau,kad visgi paciai sunku susitvarkyti su sia uzduotimi ir priimti sprendima,pamasciau, kad gal jus man galetumete padeti ir patarti...nusprendziau kreiptis I jus su pagalbos sauksmu.
Zadejau savaitgali nufotografuoti koridoriu. Nufotografuot nufotografavau,bet nemoku per mob.ikelti nuotrauku blush2.gif
Gal zinote kaip tai padaryti ir galetumete I az parasyti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 10 vasario 2015 - 10:45
o jei rimtai, tai labai smarkiai pagalvojau, kas mano nuomone yra "nepraktiška" - t. y. reikalauja NEADEKVAČIAI DAUG pastangų tvarkingam vaizdui palaikyti:
1. "Glianciniai" (lakuoti, blizgūs) paviršiai - virtuvės fasadų plokštės, poliruoto marmuro ar marmuro imitacijos grindys;
2. Labai tamsios arba visiškai baltos grindys - ant pirmųjų labai matosi dulkės, nors siurbta tarkim prieš pusdienį, o ant antrųjų - bet koks nukritęs šapelis ar kristelis.
3. tamsūs "kibūs", apsiveliantys gobelenai - jei audinių parduotuvėje audinio pavyzdys apsipūkavęs, reik persižegnot ir bėgt nuo tokio kuo toliau biggrin.gif
4. "Jūros akmenėlių" arba natūralaus marmuro grindys-stalviršis dušo kabinoje ar vonioje - seubas biggrin.gif vandens nuosėdos įsigeria į siūles, o marmuras pats geltonuoja, net nuo filtruoto vandens (turiu patirtį iš namų, kuriuos du kartus per savaitę nuo-iki tvarko šveičia tvarkytoja).
5. netinkamos, neparuoštos ir sunkiai nuvalomos medžiagos vietose kur daug drėgmės, purvo: šviesūs popieriniai tapetai prie laukųjų durų, virtuvėje virš kriauklės ir pan.

Tiek pastebėjimų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gorada: 10 vasario 2015 - 10:47
QUOTE(tyli upė @ 2015 02 09, 23:17)
bigsmile.gif 
Kodėl 7 cm? Prie kokių spalvų? Kokių lubų?

Žiūrėjau iš akies, kaip man gražiau ax.gif lubos apie 3 metrai aukščio, sienos šviesiai pilkos.
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2015 02 10, 12:37)
Žiūrėjau iš akies, kaip man gražiau  ax.gif lubos apie 3 metrai aukščio, sienos šviesiai pilkos.

Skink dieną smile.gif, o koks "tikslas" tokio pasirinkimo, jei galima taip klaust?
Aukštos sienos, kaip suprantu, lėmė, kad platesnę juostelę rinkotės.. o yra panašumo į "apvadą"? ax.gif
Atsakyti
Gerbiamos dalyvės, perskaičiau keletą paskutinių diskusijų puslapių. Siekdama išvengti tolimesnio oftopiko pakoregavau tik keletą paskutinių žinučių.
Noriu visoms maloniai priminti, kad tai tema apie Provanso ir Klasikos dvelksmą mūsų namuose, dulkių valymas ar siurblio pasirinkimas tikrai galėtų būti aptarinėjamas atitinkamose forumo temose.

Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 02 10, 10:44)
Skink dieną smile.gif, o koks "tikslas" tokio pasirinkimo, jei galima taip klaust?
Aukštos sienos, kaip suprantu, lėmė, kad platesnę juostelę rinkotės.. o yra panašumo į "apvadą"?  ax.gif

Nu taip, apvado imitacija biggrin.gif nežinau, man dažant susirodė, kad reikia, kad gražu biggrin.gif dabar man jis nekliūna, kol nepradėjom čia kalbėti ir analizuoti biggrin.gif
Buvau dėjusi nuotrauką pasitarti dėl plintuso (ne)reikalingumo, joje šiek tiek matosi tas apvadas dešinėje virtuvėje ir kairėje ties laiptais. Gyvai gal kiek ryškesnis jis atrodo. Cia
Atsakyti
Sveiki gal kas parekomenduotumėt, kur pirkti langų apvadus? Ar kur gaminotės? Kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2015 02 10, 11:20)
Sveiki gal kas parekomenduotumėt, kur pirkti langų apvadus? Ar kur gaminotės? Kokia kaina?  4u.gif

Soliddecor emiau.

Imetu savo nuotraukas diskusijai, cilindrai sviestuvo tokie buvo, kelis idejau baltesnius bet nzn ar tiktu balti..taigi uzkabinus, negaliu sakyti, kad saukiau vau..is vieno rakurso jis gerai atrodo, is kito, pvz nuo pagrindiniu duru ziurint - paskesta terasos duryse ir atrodo, kaip metalo gabalas. Taigi laukiu nuomones ar is viso jis cia tinka, ir koks jis turetu buti- su gaubtais ar ne, jeigu deciau, kad ir I kita kambari.
vaizdas tik iejus I nama
vaizdas is virtuves zonos
nuo laiptu
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 10, 09:53)

4. "Jūros akmenėlių" arba natūralaus marmuro grindys-stalviršis dušo kabinoje ar vonioje - seubas biggrin.gif vandens nuosėdos įsigeria į siūles, o marmuras pats geltonuoja, net nuo filtruoto vandens (turiu patirtį iš namų, kuriuos du kartus per savaitę nuo-iki tvarko šveičia tvarkytoja).

o geras blink.gif o kaip tik norejau 'voztelti" per visa sienos ilgi marmurini stalvirsi vonioje... koki stalvirsi tuomet patarsite rinktis?
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 02 10, 12:49)
Taigi laukiu nuomones ar is viso jis cia tinka, ir koks jis turetu buti- su gaubtais ar ne, jeigu deciau, kad ir I kita kambari.

gražu thumbup.gif ir labai man jis čia vietoje, kaip tik tas jo sunkumas ir metališkumas subalansuotas gaunasi tokioje nemažoje erdvėje. ir neprapuola tuo pačiu wink.gif

dėl gaubtelių tai net ir nežinau, reiktų tiesiog "apmaut" tiek sietyną, tiek bra ir žiūrėt, kas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti