Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(akvilyte @ 2015 02 12, 22:48)
Musu kaime yra trys vienodi bra tokie kaip pirmoj fotkej tik triju saku.. Vieneto kaina jei gerai pamenu 20 eur...
http://m.skelbiu.lt/...amp;id=13464881

Cia siaip ne i tema lotuliukas.gif

O tas jūsų "kaimas" gal netoli N. Akm. ? g.gif Teko girdėt iš vietinių, kad yra panašios konstrukcijos namukas kaip jūsų pastatytas. Jei taip, tai gal adresiuką tos pardes galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2015 02 12, 21:36)
O tas jūsų "kaimas" gal netoli N. Akm. ?  g.gif Teko girdėt iš vietinių, kad yra panašios konstrukcijos namukas kaip jūsų pastatytas. Jei taip, tai gal adresiuką tos pardes galima  4u.gif

Nagi nagi kas cia apie mus pliotkina???? Adreso tikslaus nzn... Eibuciu gatves gale smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 12, 20:39)

Linkrusta yra kietas/tvirtas kaip plastikas, reljefiskas pavirsius, kuri galima dazyti, auksuoti, sendinti ir t.t. Tipo fakturinis tapetas smile.gif
https://www.google.l...mp;ved=0CCsQsAQ

QUOTE(femme @ 2015 02 12, 20:54)
Nuoširdžiai maniau, kad čia tapetas, vadinasi investicija neatsipirko biggrin.gif

Lincrusta ir yra dazomi skysto gipso (ar kazkas pan.) tapetai. Mes svetaine klijavom, tai labai pasiteisines dalykas tuo atzvilgiu, kad daug tvirtesne siena - nesibraizo , kai pvz kur paprastai nudazyta jau yra ibrezta ne vienoj vietoj, ir kai padazyta margai tai ir terliojimaisi ne taip matosi. As labai patenkinta, nes kai namie tarzanas auga, tai virs sofos siena garantuoju butu jau baisi.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 12, 19:39)
Jei kalba eina apie laikrodi, tai cia sunki metalo plokste, kuria kazkada buvo ireminti Vilniaus gatves (gal net Gedimino prospekto) medziai smile.gif meistram buvo nelengva uzduotis toki svori "padziauti" ant sienos.
Is kur zinau - rode per TV mirksiukas.gif

Man su Lietuvos vienybe patiko paveikslas, bet laikrodis irgi gerulis, ypač dėl tos plokštės, kai pasakėt, atpažinau, iš kur ji bigsmile.gif
Atsakyti
Kas turit medinius stalvirsius virtuveje, alyvavot ar lakavot? Kaip devisi?
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 02 13, 12:47)
Kas turit medinius stalvirsius virtuveje, alyvavot ar lakavot? Kaip devisi?

kažin, ar tinka lakuotas paviršius sąlyčiui su maistu g.gif be to alyvuotą man atrodo paprasčiau prižiūrėti ir atnaujinti, lakuotas mažiau atsparus.
Atsakyti

Reikia patarimo. Kadangi negerai pagamino, turiu galimybe kazka keisti. Nenorejau dvieju vienodu, tad viena uzsakiau be cesterio. Dabar galeciau pakeist. Kaip jum is salies atrodo? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 13, 20:45)
Reikia patarimo. Kadangi negerai pagamino, turiu galimybe kazka keisti. Nenorejau dvieju vienodu, tad viena uzsakiau be cesterio. Dabar galeciau pakeist. Kaip jum is salies atrodo? g.gif
user posted image

man visai įdomu, juolab sofos skiriasi ne tik česteriu, tai bent man nekyla įspūdis, lyg ant vienos kažkas kažką būtų pamiršęs biggrin.gif užmesčiau ant lygiosios dar keletą pagalvėlių, kad tą kontrastą paryškint, dabartinės prapuola...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 13 vasario 2015 - 20:18
Pagalveliu ant tos esu numaciusi nemazai pakraut. Dabartine tiesiog svaidosi nuo senos permesta, kaip ir kiti baldai kambary dar neisbalansuoti, mat tik vakar isveze sena ir po koliu val.atbogino naujas. Ta be cesterio turejo but gilesne ir tada jau pagalveles, bet dabar teks laukt kol pergamins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 13, 21:25)
Ta be cesterio turejo but gilesne ir tada jau pagalveles, bet dabar teks laukt kol pergamins. 4u.gif

o pergamins kokiu tikslu (jei nečesteriuosit)?
Atsakyti
Tai gi rasiau, kad turejo but gilesne. biggrin.gif Blogai pagamino. Tai bet kokiu atveju gamins is naujo, ta proga galeciau ir dar kazka keist, jei reiktu.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 02 13, 21:25)

Ar patogi sėdėti ta su česteriu?
Atsakyti