Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 10:39)

ar jusu vyrai taip sakant visiskai atiduoda jums polekio laisve? ar jus dalinates zonas? kad pvz svetaine tavo, bet miegamasis mano  cool.gif  ar pas jus skoniai visiakai sutampa ir trinities nekyla.

musu namuose nekyla problemu, ka jau sugalvoju visada sulaukiu tik palaikymo, manau musu skoniai visiskai sutampa, nors savo naujus sprendimus visada derinu ypac jeigu pati turiu abejoniu, bet sulaukiu tik padrasinimo ir darom
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 22, 12:29)
musu namuose nekyla problemu, ka jau sugalvoju visada sulaukiu tik palaikymo, manau musu skoniai visiskai sutampa, nors savo naujus sprendimus visada derinu ypac jeigu pati turiu abejoniu, bet sulaukiu tik padrasinimo ir darom

Pas mus tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 22, 00:50)

aciu 4u.gif  negaliu nepasidalint wub.gif

user posted image

kaip jauku ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 11:39)
Merginos, kaip jusu vyrai reaguoja I kazkokiu netradicinius sprendimus? prisiziurejau as ir pas jus ir internete visokiu graziu zydru tapetu su rastais, na graaazuu man, ir kokiu tapetu remuose gal noreciau, ar spintos idomesnes su zaliuzinem tom durim ir kazkokiu tokiu smulkmeneliu, bet vyras ziuri I mane akis isputes  lotuliukas.gif  kas cia per zydri tapetai, kas cia per tapetai remuose, cia tau ne tavo cackaliukai ir auskarai. galvoju, gal bent ant kokios auksines ji ikalbesiu prie lovos  smile.gif 

ar jusu vyrai taip sakant visiskai atiduoda jums polekio laisve? ar jus dalinates zonas? kad pvz svetaine tavo, bet miegamasis mano  cool.gif  ar pas jus skoniai visiakai sutampa ir trinities nekyla.

skoniai daugmaž sutampa, bet mano vaizduotė gerokai daugiau "neša" ir būna, kad "nuneša" per toli biggrin.gif būna prigalvoju, prirenku visko, parodau vyrui, o tas "siaubas, kaip baisu" biggrin.gif nu ir man tada kaip koks raištis nuo akių nukrenta, nebegražu pasidaro biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 11:39)
Merginos, kaip jusu vyrai reaguoja I kazkokiu netradicinius sprendimus? prisiziurejau as ir pas jus ir internete visokiu graziu zydru tapetu su rastais, na graaazuu man, ir kokiu tapetu remuose gal noreciau, ar spintos idomesnes su zaliuzinem tom durim ir kazkokiu tokiu smulkmeneliu, bet vyras ziuri I mane akis isputes  lotuliukas.gif  kas cia per zydri tapetai, kas cia per tapetai remuose, cia tau ne tavo cackaliukai ir auskarai. galvoju, gal bent ant kokios auksines ji ikalbesiu prie lovos  smile.gif 

Pas mane sudetinga, vyras prie skaiciu, tai turiu bent 3-5 nuotraukas parodyti panasiu interjeru. Pasakyti , kad praktiska (jeigu imanoma smile.gif) Arba skandalas poza ir "as taip noriu ir nekitaip" biggrin.gif
Pas mus su durim taip buvo, JOKIU baltu duru, bet kruva nuotrauku, filmu ir visur baltos durys ir pas mus baltos durys jau biggrin.gif

Tik pavargstu nuo to. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 01 22, 12:47)
Pas mane sudetinga, vyras prie skaiciu, tai turiu bent 3-5 nuotraukas parodyti panasiu interjeru. Pasakyti , kad praktiska (jeigu imanoma smile.gif) Arba skandalas poza ir "as taip noriu ir nekitaip"  biggrin.gif
Pas mus su durim taip buvo, JOKIU baltu duru, bet kruva nuotrauku, filmu ir visur baltos durys ir pas mus baltos durys jau  biggrin.gif

Tik pavargstu nuo to. doh.gif  unsure.gif

pas mus panasiai biggrin.gif
nesutampa nei biskelio skoniai.... nors galutiniu rezultatu lieka patenkintas, bet kol dasikasi iki to.... doh.gif
Atsakyti
Mano vyras skeptikas, praktikas ir labiau prie moderno linkes biggrin.gif o mane tai traukia romaaantika, light kaimas. Aisku irgi rodau nuotraukas, atsiliepimus, kai kur nugaliu, kai kur pakeiciam spalva, bet sutinka su rastu. kai kur nezinom nei vienas ka daryt doh.gif dabar pilnai suprantu fraze, kad remonte daugiausiai kainuoja nervai lotuliukas.gif

Atsakyti
Na ka, pradedu rodytis ir klausineti. Eksterjera ikelsiu rytoj, nes ten klausimu nebera, tai tik jei kas pasmalsaut nores. Is karto perspeju - patalpos nera sutvarkytos specialiai fotosesijai, o ir niekas neuzbaigta, nepagrazinta, duru dar nera, vis dar statybos.

1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu? Sviestuva grazu kabint reikes, nes apsvietimo reikia (tik kaip pasiekt lempute pakeist). Bet kaip langa aptaisyt (ar reikia aptaisyt)? Kaip sienas pagrazint? Kokiu nors ideju tokiam kvailam isplanavimui?

user posted image

2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? Jis bus medinis, bet to medzio visokio yra. Laminatas atkrito del kampines kriaukles sudetingo jungimo (nenorejom kad butu du sujungimai, jungiam per viduri ties kriaukle kampineje spinteleje), marmuru, granitu, lietu kisene neleidzia. Jau apsisprendem, kad medis. Bet dabar koki ta medi det? Ir kokias jus matot cia plyteles?

user posted image

user posted image

Papildyta:
3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose? O tu nishu net po dvi krastiniuose kambariuose, viena nisa priesais kita. Jie man kaip svetimkuniai, nesugalvoju kaip pagrazinti (na turiu ideja sviestuva ant palanges det ir koki suoliuka apacioj, bet pacios nisu lubos ir sienos sprendimo reikalauja)

user posted image

user posted image

4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos. Sienos turejo buti kaip tapeto sakos, bet nesigavo. Perklijuot ar perdazyt tikrai neketinu, galvoju kaip suzaisti detalem, tik nieko nesugalvoju... (i baisia violetine spalva prasom nekreipt demesio, jos cia tikrai neliks)

user posted image

5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt? Balta? Tamsia. Aisku iijunkit vaizduote, ant sienos bus paveiksliukai ar foto, uzuolaidos naktines ir t.t., suprantu kad dabar vaizdo nera.

user posted image

6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt? Uzdengimo reikia butinai, nes tulikas prie pat lango. Visada galvojau apie medines zaliuzes iki puses, bet gal per daug viskas kieta pasidaro patalpoje?

user posted image

user posted image

Na o cia siaip imetu jei smalsu, galiu pasakyt kur pigiausiai tokia krosni pasidaryt arba pigiausiai tokias plytas gaut smile.gif)))

user posted image

user posted image

Paziurejau dabar pati, visai nuo klasikos nutolau, ane? smile.gif))) Tiesa, tik labai prasau nepeikite to, ko negaliu pakeisti. Nes as nesugebu taip kaip Femme - visos peikia, o man vis tiek grazu. Jei jau visos sutartinai peikia, man negrazu pasidaro. Jei vienas kitas neargumentuotas kritikas atsiranda, dar sugebu nekreipt demesio. Zodziu jei as galiu kazka pakeisti, tai peikit kiek tik norit, tam ir rasau kad kitu akim paziureti. Bet va nei isplanavimo, nei sienu spalvos (kuri beje nera visai kaip foto, visur jos siltesnes ir siek tiek sviesesnes ir man labai patinka) as jau nepakeisiu. Labai lauksiu ir dekoju is anksto uz komentarus smile.gif

Papildyta:
Tiesa, STALAS virtuveje yra laikinas, prie jo nenoriu derinti stalvirsio. Ir ten kur mazas staliukas dar bus didele sala su baltom kedem, kaip ir prie normalaus stalo.
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 01 22, 14:23)
Na o cia siaip imetu jei smalsu, galiu pasakyt kur pigiausiai tokia krosni pasidaryt arba pigiausiai tokias plytas gaut smile.gif)))

<...>
Paziurejau dabar pati, visai nuo klasikos nutolau, ane? smile.gif))) Tiesa, tik labai prasau nepeikite to, ko negaliu pakeisti. Nes as nesugebu taip kaip Femme - visos peikia, o man vis tiek grazu. Jei jau visos sutartinai peikia, man negrazu pasidaro. Jei vienas kitas neargumentuotas kritikas atsiranda, dar sugebu nekreipt demesio. Zodziu jei as galiu kazka pakeisti, tai peikit kiek tik norit, tam ir rasau kad kitu akim paziureti. Bet va nei isplanavimo, nei sienu spalvos (kuri beje nera visai kaip foto, visur  jos siltesnes ir siek tiek sviesesnes ir man labai patinka) as jau nepakeisiu. Labai lauksiu ir dekoju is anksto uz komentarus smile.gif

bigsmile.gif Kur tokių plytų gauti? wub.gif
Ir kaip tokią krosnį pastatyti? bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif

Man viskas iš pirmo žvilgsnio gan simpatiška pas jus. Bet jūs gi ir netaikėt į klasiką, kiek pamenu.
Dar pažadu kokį komentarą naudingesnį, nes dabar tik bendrą įspūdį žvilgtelėjus teturiu..
Daug kampų mansardoje, bet visai įdomiai gal tokios sudėtingos erdvės žiūrissi bigsmile.gif

-----
ai, dar klausimas jums, o kokia čia sienų spalva vyraujanti.. prie pečiaus, miegamajam, mergaičių kambary? Pilka? rolleyes.gif

Vėl gi, tik įspūdis.. kad virtuvės stalviršis mano akiai prašosi tamsus medis.. nežinau, kodėl, kažkoks riešuto atspalvis. kažko ryškaus norisi. bet juk priklauso ir nuo jūsų vizijos.

O mergaičių kambaryje prie to gražaus tapeto ir baltos lovelės.. daug kas tinka bigsmile.gif Balta spintelė, komoda ar net nedidelė spinta. arba dar geriau duck-egg, melsva, žalia a la kaimiška spinta dažyta bigsmile.gif Arba net ir natūralaus medžio spintukė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 22 sausio 2015 - 12:44
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 11:32)
bigsmile.gif  Kur tokių plytų gauti? wub.gif
Ir kaip tokią krosnį pastatyti? bigsmile.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Man viskas iš pirmo žvilgsnio gan simpatiška pas jus. Bet jūs gi ir netaikėt į klasiką, kiek pamenu.
Dar pažadu kokį komentarą naudingesnį, nes dabar tik bendrą įspūdį žvilgtelėjus teturiu..
Daug kampų mansardoje, bet visai įdomiai gal tokios sudėtingos erdvės žiūrissi  bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Ne, i klasika netaikiau, i miksa daugiau. Turbut bus dar didesnis miksas kai atsiras sviestuvai, uzuolaidos ir t.t.

O plytas gavom imoneje klinkera. Ten buvo didziausias pasirinkimas kiek tik as ieskojau, ir stebuklas - maziausia kaina. Mes emem klinkerines plytas ir jie uz papildoma mokesti perpjove tas plytas per puse, tada uzklijavom kaip paprastas plyteles.

Krosni as musu labai myliu. Ypac kai uzkuri vakare, o ryte atejus prisiglaudi sonu ir ji vis dar silta. Viena problema - jos pakanka pirmam aukstui apsildyti, tai pirmame aukste issijungia grindinis sildymas ir grindys tampa saltos, prireikia slepeciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip ja padaryt tai negaliu pasakyti, bet ten i sieneles buvo dedami specialus siluma laikantys akmenys, murijo dvi savaites nuo ryto iki vakaro po truputi, moliu buvo visos lubos visos sienos aptashkytos. Man pasirode tai idomu, nebuvau macius kaip tai daroma.
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 11:32)

ai, dar klausimas jums, o kokia čia sienų spalva vyraujanti.. prie pečiaus, miegamajam, mergaičių kambary? Pilka? rolleyes.gif

Vėl gi, tik įspūdis.. kad virtuvės stalviršis mano akiai prašosi tamsus medis.. nežinau, kodėl, kažkoks riešuto atspalvis. kažko ryškaus norisi. bet juk priklauso ir nuo jūsų vizijos.

O mergaičių kambaryje prie to gražaus tapeto ir baltos lovelės.. daug kas tinka bigsmile.gif  Balta spintelė, komoda ar net nedidelė spinta. arba dar geriau duck-egg, melsva, žalia a la kaimiška spinta dažyta bigsmile.gif Arba net ir natūralaus medžio spintukė rolleyes.gif

Vyraujanti spalva siaip yra taip vadinama greige - nei ruda, nei pilka, kazkas tarpinio. Vienam kambary gal labiau i pilkuma, kitur vos vos violetinio atspalvio turi (miegamajame), kitame daugiau i ruduma. Jei trumpai - greige.

Aciu uz patarimus!
Papildyta:
Tiesa, o dar ta siena su tapetais kur langas. Pritapetuot pritapetavau, ir man tas tapetas labai patinka (nors pasak MB cigonynas, bet ne viska jie supranta gyvenime smile.gif))). Bet va kaip dabar ta langa uzdengti tai galvos skausmas. Dieniniu uzuolaidu niekur nedesiu, tik naktines (arba kazkoki kita nakti uzdengiama lango aptaisyma). Koks turetu buti? Lygus? Rastas jau cia niekaip nebeisipaiso...

Prikeliau ir turiu is namu iseit. Ot, lauksiu labai vakaro, tiesiu taikymu i supermama skaityt, tikiuosi parasysit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 01 22, 14:47)
Aciu  4u.gif Ne, i klasika netaikiau, i miksa daugiau. Turbut bus dar didesnis miksas kai atsiras sviestuvai, uzuolaidos ir t.t.

O plytas gavom imoneje klinkera. Ten buvo didziausias pasirinkimas kiek tik as ieskojau, ir stebuklas - maziausia kaina. Mes emem klinkerines plytas ir jie uz papildoma mokesti perpjove tas plytas per puse, tada uzklijavom kaip paprastas plyteles.

Krosni as musu labai myliu. Ypac kai uzkuri vakare, o ryte atejus prisiglaudi sonu ir ji vis dar silta. Viena problema - jos pakanka pirmam aukstui apsildyti, tai pirmame aukste issijungia grindinis sildymas ir grindys tampa saltos, prireikia slepeciu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Kaip ja padaryt tai negaliu pasakyti, bet ten i sieneles buvo dedami specialus siluma laikantys akmenys, murijo dvi savaites nuo ryto iki vakaro po truputi, moliu buvo visos lubos visos sienos aptashkytos. Man pasirode tai idomu, nebuvau macius kaip tai daroma.
Papildyta:
Vyraujanti spalva siaip yra taip vadinama greige - nei ruda, nei pilka, kazkas tarpinio. Vienam kambary gal labiau i pilkuma, kitur vos vos violetinio atspalvio turi (miegamajame), kitame daugiau i ruduma. Jei trumpai - greige.

Aciu uz patarimus!

Ačiū jums 4u.gif
Dar, o kokliai, kokliai iš kur ir po kiek? blush2.gif Kaip man gražu tokia senovinė krosnis bigsmile.gif

Spalvos sienų labai gražios. Spėju, kad natūraliai dar gražesnės.
Mh, dar mintis dėl to rudo tapeto ir pilkų sienų "neatitikimo".. bet nėra taip jau blogai gal.. bent man atrodo nesudėtingai apjungiama tamsesių rudų baldų, tamsesnių detalių pagalba, gal šviestuvų, toršerų pagalba rolleyes.gif Kažkodėl Dountono abatijos pritemdyti kambariukai priešų akis stojo biggrin.gif

Man asmeniškai bus įdomu ir eksterjeras, bet vėl labai asmeninis interesas mirksiukas.gif O ir lyg pamenu jūsų projektą mirksiukas.gif
Atsakyti
Liolio, dėl virtuvės stalviršio, gal gražu būtų koks akmuo dėti, aš nekalbu apie marmurą ar dar ten ką, bet apie tą,kur paminklus daro, jo gi būna visokių spalvų ir gražu, ir dera ir laaaaabai praktiška 4u.gif Medžio aš neturiu, bet bijočiau jį dėti, na nebent retai maistą gaminate.....ir vaikų mažų nėra (nebus) 4u.gif 4u.gif

Mačiau vonios kambary, prie praustuvo visai nėra plytelių, drąsu, ar ten kuo specialiai padengta, kad valyti būtų lengva??? blush2.gif Žinau kažkaip vaškuoja, tada gali taškytis kiek nori, lengva valyti ir siena nenukenčia 4u.gif
O pirkote grindų plytelės voniai, gal sienms panačių buvo, iš kur jos ?smile.gif Man patinka wub.gif Ir plius minus kaina, nes Kapri.lt man taip ir neatrašė......
Atsakyti