Na ka, pradedu rodytis ir klausineti. Eksterjera ikelsiu rytoj, nes ten klausimu nebera, tai tik jei kas pasmalsaut nores. Is karto perspeju - patalpos nera sutvarkytos specialiai fotosesijai, o ir niekas neuzbaigta, nepagrazinta, duru dar nera, vis dar statybos.
1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu? Sviestuva grazu kabint reikes, nes apsvietimo reikia (tik kaip pasiekt lempute pakeist). Bet kaip langa aptaisyt (ar reikia aptaisyt)? Kaip sienas pagrazint? Kokiu nors ideju tokiam kvailam isplanavimui?

2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? Jis bus medinis, bet to medzio visokio yra. Laminatas atkrito del kampines kriaukles sudetingo jungimo (nenorejom kad butu du sujungimai, jungiam per viduri ties kriaukle kampineje spinteleje), marmuru, granitu, lietu kisene neleidzia. Jau apsisprendem, kad medis. Bet dabar koki ta medi det? Ir kokias jus matot cia plyteles?

Papildyta:3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose? O tu nishu net po dvi krastiniuose kambariuose, viena nisa priesais kita. Jie man kaip svetimkuniai, nesugalvoju kaip pagrazinti (na turiu ideja sviestuva ant palanges det ir koki suoliuka apacioj, bet pacios nisu lubos ir sienos sprendimo reikalauja)

4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos. Sienos turejo buti kaip tapeto sakos, bet nesigavo. Perklijuot ar perdazyt tikrai neketinu, galvoju kaip suzaisti detalem, tik nieko nesugalvoju... (i baisia violetine spalva prasom nekreipt demesio, jos cia tikrai neliks)

5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt? Balta? Tamsia. Aisku iijunkit vaizduote, ant sienos bus paveiksliukai ar foto, uzuolaidos naktines ir t.t., suprantu kad dabar vaizdo nera.

6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt? Uzdengimo reikia butinai, nes tulikas prie pat lango. Visada galvojau apie medines zaliuzes iki puses, bet gal per daug viskas kieta pasidaro patalpoje?

Na o cia siaip imetu jei smalsu, galiu pasakyt kur pigiausiai tokia krosni pasidaryt arba pigiausiai tokias plytas gaut

)))

Paziurejau dabar pati, visai nuo klasikos nutolau, ane?

))) Tiesa, tik labai prasau nepeikite to, ko negaliu pakeisti. Nes as nesugebu taip kaip Femme - visos peikia, o man vis tiek grazu. Jei jau visos sutartinai peikia, man negrazu pasidaro. Jei vienas kitas neargumentuotas kritikas atsiranda, dar sugebu nekreipt demesio. Zodziu jei as galiu kazka pakeisti, tai peikit kiek tik norit, tam ir rasau kad kitu akim paziureti. Bet va nei isplanavimo, nei sienu spalvos (kuri beje nera visai kaip foto, visur jos siltesnes ir siek tiek sviesesnes ir man labai patinka) as jau nepakeisiu. Labai lauksiu ir dekoju is anksto uz komentarus
Papildyta:Tiesa, STALAS virtuveje yra laikinas, prie jo nenoriu derinti stalvirsio. Ir ten kur mazas staliukas dar bus didele sala su baltom kedem, kaip ir prie normalaus stalo.