Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 13:58)
Ačiū jums 4u.gif
Dar, o kokliai, kokliai iš kur ir po kiek?  blush2.gif  Kaip man gražu tokia senovinė krosnis bigsmile.gif

krosnis labai graži wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 22, 14:16)

Pasaka wub.gif

Ilgai ieskojau kas padarys tokia, tai be 3500lt-5000 uz darba + kokliai gaunasi apie 8000lt -10000lt verysad.gif

Atsakyti
Iriska, kaip baltos durys prieziuroje? ar netenka visa diena su skuduriuku vaikscioti? patinka ir man baltos durys ir grindjuostes, ir tiktu mums prie smelinio azuolo grindu, bet vat as is tu tingiuju labiau blush2.gif geriau su knyga ir arbata issidrebsiu, nei su skuduru vaiksciosiu, todel vyras praktikas sako reik daryti kokias karamelines, kremines, azuolo rastu.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 15:09)
Iriska, kaip baltos durys prieziuroje? ar netenka visa diena su skuduriuku vaikscioti? patinka ir man baltos durys ir grindjuostes, ir tiktu mums prie smelinio azuolo grindu, bet vat as is tu tingiuju labiau  blush2.gif  geriau su knyga ir arbata issidrebsiu, nei su skuduru vaiksciosiu, todel vyras praktikas sako reik daryti kokias karamelines, kremines, azuolo rastu.

Kad dar negyvenam. bet man tai buvo principo klausimas, kitokiu duru net neisivaizduoju blush2.gif biggrin.gif . Na gyvena visa Anglija ir Amerika su baltom durim, na ir nieko. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 22, 13:16)

drinks_cheers.gif dabar svajosiu ir as apie tokia miegamajame wub.gif
Atsakyti
Murčikas, pas mus visur baltos durys, pirmam aukšte MDF, antram dažytas ažuolas. Tos ąžuolinės tai šiek tiek vaikšto, skilinėja dažas kai kur, tai neatrodo tobulos, tai ir dulkių jokių nesimato. Iš MDF tai jos labai jau tvarkingos, lygios, galvojau, kad vaikščiosiu su skuduriuku lotuliukas.gif Tačiau realiai nei aš jų valau dažnai, nei ką. Kartą per menesį praeini ir viskas.

Liolio, mes irgi bandėm pirmam aukšte išgauti nei pilką, nei rudą atspalvį ,tai padažėm gal 20 spalvų pavyzdžių, kol daugiau mažiau pataikėm lotuliukas.gif Kažkas panašaus kaip pas jus gavosi, gal šiek tiek šviesiau. Man gražu.

Dėl stalviršio, tai pas mus virtuvėj yra tamsus akmuo, o ten kur tokia kaip sala - tokios pat svalvos (tamsios) ąžuolas. Tai man tas kontrastas, šviesios su tamsiu labai gražus. Idedu nuorodą, čia ne mūsų virtuvė, bet mūsiške spalviškai tokia pat. Tik čia ant sienos jau kitas akmuo uždėtas ir pats stalviršis akmuo, tačiau ir medį galima tamsų padaryti.

http://insidel.lt/po...senamiestyje-5/

Pas draugus stalviršis natūralaus medžio spalvos, irgi labai gražu, tik man šiek tiek jau pabodę.

Nors pas jus gal ir labiau tiktų kažkoks natūralus, alyvuotas ąžuolas, susišauktų su medinėm grindim.

Miegamojo lova faina jūsų ir prie tokios lovos tiktų kažkokios paraitytos spintelės. Jei pastatysit labai modernias spinteles, neliks cinkelio, todėl aš ieškočiau kažko įdomesnio.

Plytų siena ir krosnis super. Idomios vonios plytelės 4u.gif
Atsakyti
Labai grazi jusu krosnis. Pas mane irgi krosnis, tik apdaila is plytu. Beje plytos labai panasios i plytas is jusu plytu sienos...
O virtuves pastatomos spinteles zalsvos? Nes nelabai aiskiai matosi?

QUOTE(Liolio @ 2015 01 22, 12:23)
Na ka, pradedu rodytis ir klausineti. Eksterjera ikelsiu rytoj, nes ten klausimu nebera, tai tik jei kas pasmalsaut nores. Is karto perspeju - patalpos nera sutvarkytos specialiai fotosesijai, o ir niekas neuzbaigta, nepagrazinta, duru dar nera, vis dar statybos.

1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu? Sviestuva grazu kabint reikes, nes apsvietimo reikia (tik kaip pasiekt lempute pakeist). Bet kaip langa aptaisyt (ar reikia aptaisyt)? Kaip sienas pagrazint? Kokiu nors ideju tokiam kvailam isplanavimui?

2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? Jis bus medinis, bet to medzio visokio yra. Laminatas atkrito del kampines kriaukles sudetingo jungimo (nenorejom kad butu du sujungimai, jungiam per viduri ties kriaukle kampineje spinteleje), marmuru, granitu, lietu kisene neleidzia. Jau apsisprendem, kad medis. Bet dabar koki ta medi det? Ir kokias jus matot cia plyteles?

Papildyta:
3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose? O tu nishu net po dvi krastiniuose kambariuose, viena nisa priesais kita. Jie man kaip svetimkuniai, nesugalvoju kaip pagrazinti (na turiu ideja sviestuva ant palanges det ir koki suoliuka apacioj, bet pacios nisu lubos ir sienos sprendimo reikalauja)

4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos. Sienos turejo buti kaip tapeto sakos, bet nesigavo. Perklijuot ar perdazyt tikrai neketinu, galvoju kaip suzaisti detalem, tik nieko nesugalvoju... (i baisia violetine spalva prasom nekreipt demesio, jos cia tikrai neliks)

5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt? Balta? Tamsia. Aisku iijunkit vaizduote, ant sienos bus paveiksliukai ar foto, uzuolaidos naktines ir t.t., suprantu kad dabar vaizdo nera.

6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt? Uzdengimo reikia butinai, nes tulikas prie pat lango. Visada galvojau apie medines zaliuzes iki puses, bet gal per daug viskas kieta pasidaro patalpoje?

Na o cia siaip imetu jei smalsu, galiu pasakyt kur pigiausiai tokia krosni pasidaryt arba pigiausiai tokias plytas gaut smile.gif)))

Paziurejau dabar pati, visai nuo klasikos nutolau, ane? smile.gif))) Tiesa, tik labai prasau nepeikite to, ko negaliu pakeisti. Nes as nesugebu taip kaip Femme - visos peikia, o man vis tiek grazu. Jei jau visos sutartinai peikia, man negrazu pasidaro. Jei vienas kitas neargumentuotas kritikas atsiranda, dar sugebu nekreipt demesio. Zodziu jei as galiu kazka pakeisti, tai peikit kiek tik norit, tam ir rasau kad kitu akim paziureti. Bet va nei isplanavimo, nei sienu spalvos (kuri beje nera visai kaip foto, visur  jos siltesnes ir siek tiek sviesesnes ir man labai patinka) as jau nepakeisiu. Labai lauksiu ir dekoju is anksto uz komentarus smile.gif
Papildyta:
Tiesa, STALAS virtuveje yra laikinas, prie jo nenoriu derinti stalvirsio. Ir ten kur mazas staliukas dar bus didele sala su baltom kedem, kaip ir prie normalaus stalo.

Atsakyti
Mums irgi patinga greige spalva, tik kad su tais mazais pazydeliais neaisku kas gausis, tai isgasdinote del 20 dazymu blink.gif lotuliukas.gif kita savaite jau pradeda dazyti mums, tai baisu pasidare, ar nereikes simta kartu irgi atspalvio ieskoti.

prasau Vilnieciu pagalbos, kur galima rasti panasiu tapetu, kad butu vietoje ne is katalogu? ar nerealu ax.gif susigalvojau, kad noriu siena uz lovos visgi paklijuoti, ale laukti nera laiko, o po to bijau, kad atspalviu nepagausiu, kai jau nudazyta bus g.gif

user posted image

user posted image

ps. aciu uz atsiliepima apie durys, siaip galvoju, kadangi vistiek virtuves lauksime 6 savaites ir negyvensime tame bute, tai palauksiu kol sienas nudazys ir ziuresiu, kas ten graziau ziuresis.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2015 01 22, 15:21)
Kad dar negyvenam. bet man tai buvo principo klausimas, kitokiu duru net neisivaizduoju blush2.gif  biggrin.gif . Na gyvena visa Anglija ir Amerika su baltom durim, na ir nieko.  biggrin.gif

vieną namą Amerikoje šeimininkai pardavinėjo, tai jį valyti važiavome kokia 10 žmonių mažiausiai du kartus rolleyes.gif ypač sunku išvalyti langus, suskirstytus į mažus langiukus... Taip kad vaizdas kasdienybėje ir vaizdas, kai nori parduoti ar nufotografuoti žurnalui, gali skirtis iš esmės, ypač, jeigu sprendimai nepraktiški.

O baltos durys tai aišku, kad tepliojasi labiau nei medžio rašto. Kol naujos mažiau, kai pasidėvės ir pasibraižys (pvz., apie rankenas), tada labiau.
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2015 01 22, 16:12)

Nors pas jus gal ir labiau tiktų kažkoks natūralus, alyvuotas ąžuolas, susišauktų su medinėm grindim.

gal kas esate išbandę, kaip dėvisi alyvuotas stalviršis?.. blush2.gif
Atsakyti
Murčikai, na bent jau aš tai nemačiau tokių tapetų, kad atėjai ir nupirkai 4u.gif

Dedu savo baisuoklę, gal kam kils kokių minčių dėl plytelių ir balkių, vaizdas per duris:
user posted image

Paskutinis variantas buvo tos iš Kapri plytelės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laumzirge @ 2015 01 22, 18:01)

gal kas esate išbandę, kaip dėvisi alyvuotas stalviršis?..  blush2.gif

Manau, kad tikrai dėvisi, jei kas turi šeimą ir namie kiekv. dieną maistą ruošia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 22 sausio 2015 - 21:13
ziurekit kokia idomi:

http://www.skelbiu(t...s-20665390.html

O del stalvirsio , mes planavom IKEA pirkti alyvuota, tai skaiciau pas lenkus ir pas rusus, kad pas juos daug kas nauduoja ir viskas gerai. Ikea ir alyva turi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar tinka prie klasikinio stiliaus vidinės durys su mažais langiukais, bet ne tos dvivėrės kur iki žemės stiklai eina, o tos, kur pusė stiklų viršuj, o kita dalis filinguota?
Atsakyti