Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Liolio @ 2015 01 22, 12:23)
Na ka, pradedu rodytis ir klausineti.
1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu?
2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? ... Ir kokias jus matot cia plyteles?

3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose?
4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos.
5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt?

6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt?

Oho kiek klausimų biggrin.gif jaučiu abejonių gaidelę- jei taip tai visai be reikalo 4u.gif
Bandau išdėstyti savo vizijas ax.gif
1. Yra kaip yra su tais laiptinės langais- nereikia jų dangstyti. O šviestuvą reiktų gerokai nuleisti, iki tos sienelės viduriuko tarp dviejų langų. Pasirinkus LED lempeles jų keisti nereiks 25 metus lotuliukas.gif tik teks spręsti dulkių valymo klausimą.
2.Jei jau medis, tai ąžuolas. Man labai dailus tas Ikėjos Karlby. Apie plyteles jokių minčių, nes nežinau kas dar bus pakabinta. Jūsų stiliui g.gif derėtų kokios 20*20 baltos glazūruotos plytelės su neryškiu melsvos spalvos dekoru.
3.Bandyti virš lango nišos į tą trikampį pakabinti kažką apvalaus.
4.Ogi nieko tongue.gif , nes tai mergaitės kambarys. Ir bėgant laikui tų spalvų bus daugybė. O po kurio laiko sakys- mama, teti aš noriu va tokių ir tokių sienų- tada mama su tečiu mažos mergaitės kambarį pavers jaunos panelės buduaru biggrin.gif taip, kad ką čia dabar matom- laikina biggrin.gif
5.Spinta gali būti ir balta ir medžio spalvos. Balta spalva įneša lengvumo, o medis priduoda solidumo. Aš rinkčiausi medį ax.gif Labai paprastas naktinių spintelių sprendimas- nupirkti lentynas ir uždėti stiklą, atrodytų va taip thumbup.gif

spintele

balta spintele
Dar mintis

user posted image

6. Susitaikyti. Man kliūva, kad spintelė stovinti tarp vonios ir wc puodo yra tai erdvei PER MAŽA. Ar ji būtinai reikalinga. Galėtum pastatyti kokią palmę Areką, tada išnyktų tas kampuotumo efektas. Kaip dengti langus?- Labai gražu būtų užuolaidėlės dengiančios tik pusę lango. Arba galima sumontuoti roletus, kurie kilnojasi iš apačios į viršų.
Keletas pvz- roletai:

user posted image

Užuolaidėlė:

user posted image

Aš už paprastą veidrodį 4u.gif

user posted image

Ir pabaigai biggrin.gif židinys ir siena wub.gif wub.gif
Sėkmės kuriantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 23 sausio 2015 - 09:11
Liolio, vis galvoju apie Jūsų krosnį, manau ji verta mūsų temos pirmo puslapio, jei tik nieko prieš būsit ir kada vėliau, kai tų dėžių šalia nebeliks... wub.gif
Atsakyti
na del baltu duru - tai jau n kartu rasiau bet kad yr tas klausimas tai pasikartosiu. baltai dazytos poliuretaniniais dazais, kurie nepaslepia aklinai medzio rasto, uosio masyvo. jokiu, absoliuciai jokiu problemu del teplumo, kraipymosi ir pan.
ir dar pas mane durys iki puses stiklas, apacia filinguota, man su klasikiniu interjeru nesipjauna (nors pas mane kur kas aisku ne tas taisyklingas klasikinis, tik su pretenzija i tai).

user posted image
Atsakyti
rek isduokit paslapti, kur pirkot sviestuva, arba bent pavadinima blush2.gif
Atsakyti
Liolio,
krosnis tiesiog pasaka wub.gif

Kitur nelabai turiu minčių, tiksliau turiu, bet nemanau, kad pataikysiu jūsų skoniui blush2.gif

Tik dėl stogo langų galvoju, kad būtų gražu tokius jaukius kampelius įrengti, kaip ir sakėte, su lempomis ant palangės ir kokiais tokiais suoliukais:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistute @ 2015 01 23, 12:08)
rek isduokit paslapti, kur pirkot sviestuva, arba bent pavadinima  blush2.gif

Mes pirkome Ermitaze smile.gif
Serija vadinasi "Laura", manau Ardena ju irgi turi tureti/arba pagal uzsakyma, nes jie veza is Lenku:
https://www.google.l...mp;ved=0CCcQsAQ

Liolio - grazus startas! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 23 sausio 2015 - 11:48
QUOTE(mamagabi @ 2015 01 23, 11:29)
Mes pirkome Ermitaze smile.gif
Serija vadinasi "Laura", manau Ardena ju irgi turi tureti/arba pagal uzsakyma, nes jie veza is Lenku:
https://www.google.l...mp;ved=0CCcQsAQ

Aciu labai aciuks.gif
Atsakyti
Liolio, o krosni murijo irgi klinkera? baisingai reikia geru ranku bigsmile.gif
Atsakyti
radau per skelbiu.lt (klaipeda)

http://www.skelbiu.l...a-20666126.html

man ne tinka smile.gif

be gal kaz kam i tema bus.

tikrai ne reklama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goodgeras: 23 sausio 2015 - 13:10
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 22, 21:14)

Dedu savo baisuoklę, gal kam kils kokių minčių dėl plytelių ir balkių, vaizdas per duris:
user posted image

Tiesiog estetiškai viską sutvarkyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ačiū, TuDa, bandysiu, bet taip bijau grybų pripjauti.... doh.gif doh.gif doh.gif
O tai jei dėti ankmeninę palangę, tai tada ir praustuvo spintelės stalviršis turi būti iš akmens? Ane ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2015 01 23, 12:38)
na del baltu duru - tai jau n kartu rasiau bet kad yr tas klausimas tai pasikartosiu. baltai dazytos poliuretaniniais dazais, kurie nepaslepia aklinai medzio rasto, uosio masyvo. jokiu, absoliuciai jokiu problemu del teplumo, kraipymosi ir pan.
ir dar pas mane durys iki puses stiklas, apacia filinguota, man su klasikiniu interjeru nesipjauna (nors pas mane kur kas aisku ne tas taisyklingas klasikinis, tik su pretenzija i tai).

Planuoju ir aš baltas duris. O kokias jūs grindjuostes dėjot, taip pat su medžio raštu, ar grynai baltas?
Atsakyti