QUOTE(Liolio @ 2015 01 22, 12:23)
Na ka, pradedu rodytis ir klausineti.
1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu?
2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? ... Ir kokias jus matot cia plyteles?
3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose?
4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos.
5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt?
6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt?
1. Ka daryti su va tokia nei siokia nei tokia patalpa virs laiptu?
2. Kokios spalvos daryti stalvirsi? ... Ir kokias jus matot cia plyteles?
3. Ka sugalvoti tose spokinyciu nishose?
4. Ka daryt kai nepavyko suderinti tapeto ir sienu spalvos.
5. Kokios spinteles prie lovos tiktu? Niekaip prie odines lovos neisivaizduoju kazkokios grazios spinteles. Kokios spalvos spinta sitam kambary daryt?
6. Kaip sumazinti tos pailgos vonios vaizda, praplatinti vizualiai. Kitaip baldu statyt negalejau, nes langai labai zemai. Ka daryti virs kriaukles? Tik veidrodi? Veidrodi su spintele? Koki langu uzdengima daryt?
Oho kiek klausimų
Bandau išdėstyti savo vizijas
1. Yra kaip yra su tais laiptinės langais- nereikia jų dangstyti. O šviestuvą reiktų gerokai nuleisti, iki tos sienelės viduriuko tarp dviejų langų. Pasirinkus LED lempeles jų keisti nereiks 25 metus
2.Jei jau medis, tai ąžuolas. Man labai dailus tas Ikėjos Karlby. Apie plyteles jokių minčių, nes nežinau kas dar bus pakabinta. Jūsų stiliui
3.Bandyti virš lango nišos į tą trikampį pakabinti kažką apvalaus.
4.Ogi nieko
5.Spinta gali būti ir balta ir medžio spalvos. Balta spalva įneša lengvumo, o medis priduoda solidumo. Aš rinkčiausi medį
spintele
balta spintele
Dar mintis

6. Susitaikyti. Man kliūva, kad spintelė stovinti tarp vonios ir wc puodo yra tai erdvei PER MAŽA. Ar ji būtinai reikalinga. Galėtum pastatyti kokią palmę Areką, tada išnyktų tas kampuotumo efektas. Kaip dengti langus?- Labai gražu būtų užuolaidėlės dengiančios tik pusę lango. Arba galima sumontuoti roletus, kurie kilnojasi iš apačios į viršų.
Keletas pvz- roletai:

Užuolaidėlė:

Aš už paprastą veidrodį

Ir pabaigai
Sėkmės kuriantis