Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(cambala @ 2015 02 11, 23:32)
Oi, autore, sveikinu jus tikrai nuosirdziai su tuo ziedeliu, bet as labiausiai noreciau Jums abiems(cia ir busima vyra turiu mintu) tarpusavio supratimo, istikimybes ir abipuses meiles iki mirtis Jus abu isskirs 4u.gif . visa kita tik grazi pompastika, bet jei jums taip norejosi, jus praset ir gavot - tai tik pasveikint ir belieka  4u.gif . Toliau svarbu tik, kad vienas:kad vienas kita myletumet ir bade ir varge ir sunkumuose. Kai busit vyresne - gal suprasit smile.gif .

Ačiū , tikiuosi taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 02 12, 00:36)
Ačiū , tikiuosi taip ir bus  4u.gif

Sveikinu smile.gif 4u.gif

O aš nemanau, kad prispaustas vaikinas buvo. Tu jam nieko liepiamąja nuosaka nesakei, to tik švelniai užsiminei. Jei pasipiršo, reiškia pats to norėjo smile.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu, grazus ziedelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū merginos!!! wub.gif jau planuojam veselę, atrodo labai daug su jom malonaus vargo būna biggrin.gif
Atsakyti
Perskaičiau viską temą, uch! Manau, problema - klasikų klasika, ir temos aktualumas su autorės žiedu neišblės biggrin.gif

Labai pritariu moterims, sakiusioms, kad svarbiausia yra pasikalbėti. Aš pati vieną dieną irgi esu pokalbį pradėjusi: noriu ištekėt, gyvent su vyru (negyvenam kartu) ir planuot vaikus. Pasigalvok, ar tau tinka, ar ne toks planas. Jei ne, pranešk kuo greičiau, nes, su visa pagarba ir meile tau, man reikės priimti atitinkamus sprendimus ir ir rasti vyrą, su kuriuo man bus pakeliui. Ir nėra čia ko vyniot į vatą...

Baisu tai baisu tokius pokalbius pradėti, bet išgirsti, kad nepakeliui kartu yra daug geriau anksčiau nei vėliau, kaip ir pasakyti "buvo faina ir sėkmės, mano dantų šepetėlį gali išmest" yra daug geriau, nei apsispręsti išsiskirti, tada kraustytis, tada dar milijonai įsipareigojimų...

QUOTE(flight @ 2015 01 27, 11:30)
Prisiminite - jūs jam ne žmona ir net ne sužadėtinė. Būkite  laisva smile.gif Neprivalote jam net gaminti smile.gif Tegu būna koks nors skirtumas tarp šiaip sugyventinės ir žmonos. Žmona - aukštesnis lygis ir daugiau bonusų, bet tam, kad juos gautų, jis turi pasipiršti. Nepasipiršo - nežaiskite šeimos, kurios dar nėra wink.gif

Auksinė taisyklė drinks_cheers.gif Kaip mama sesei sakė, kuri savo bičą vis vyru vadindavo - jam dar daug padaryt reikia, kad jis tokį vardą gautų biggrin.gif
Atsakyti
Tai sakot zmona aukstesnis lygis? g.gif Kazkokie bonusai? g.gif Gal galima placiau, nes man ypac patinka bonusai. Bet mano pilkosios lasteles vis neleidzia pamatyti/suprasti tuos bonusus ax.gif biggrin.gif O dar ir aukstesnis lygis.

Nepykit, nesusilaikiau 4u.gif , bet tokios nuomones man sukelia sypsena ir nora zvilgteleti i kalendoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2015 03 27, 16:13)
Tai sakot zmona aukstesnis lygis? g.gif Kazkokie bonusai? g.gif

Mainai ir tiek. Tu man pavardę, aš tau keptų bulvių ir maltinį lėkštėj.
Atsakyti
Tai sakot zmona aukstesnis lygis? g.gif Kazkokie bonusai? g.gif Gal galima placiau, nes man ypac patinka bonusai. Bet mano pilkosios lasteles vis neleidzia pamatyti/suprasti tuos bonusus ax.gif  biggrin.gif  O dar ir aukstesnis lygis.

Nepykit, nesusilaikiau 4u.gif , bet tokios nuomones man sukelia sypsena ir nora zvilgteleti i kalendoriu biggrin.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Funkcionierė @ 2015 03 27, 16:17)
Mainai ir tiek. Tu man pavardę, aš tau keptų bulvių ir maltinį lėkštėj.

Pavarde yra bonusas blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinu ir aš ax.gif
Atsakyti
Tai sakot zmona aukstesnis lygis? g.gif Kazkokie bonusai? g.gif Gal galima placiau, nes man ypac patinka bonusai. Bet mano pilkosios lasteles vis neleidzia pamatyti/suprasti tuos bonusus ax.gif  biggrin.gif  O dar ir aukstesnis lygis.

teisiniai bonusai. Oficialus sutuoktinis yra teisiškai patvirtintas partneris, kai tuo tarpu sugyventinis tėra kaip koks nelegalus darbuotojas.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2015 03 28, 20:14)
teisiniai bonusai. Oficialus sutuoktinis yra teisiškai patvirtintas partneris, kai tuo tarpu sugyventinis tėra kaip koks nelegalus darbuotojas.

Ir kas su tuo nelegaliu vyru,kaip darbuotoju? Nubaus kas? Ar tipo, jei jau vedes, tai garantija, kad kitos nesusiras, istikimas bus ar kame cia reikalas? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti