Perskaičiau viską temą, uch! Manau, problema - klasikų klasika, ir temos aktualumas su autorės žiedu neišblės
Labai pritariu moterims, sakiusioms, kad svarbiausia yra pasikalbėti. Aš pati vieną dieną irgi esu pokalbį pradėjusi: noriu ištekėt, gyvent su vyru (negyvenam kartu) ir planuot vaikus. Pasigalvok, ar tau tinka, ar ne toks planas. Jei ne, pranešk kuo greičiau, nes, su visa pagarba ir meile tau, man reikės priimti atitinkamus sprendimus ir ir rasti vyrą, su kuriuo man bus pakeliui. Ir nėra čia ko vyniot į vatą...
Baisu tai baisu tokius pokalbius pradėti, bet išgirsti, kad nepakeliui kartu yra daug geriau anksčiau nei vėliau, kaip ir pasakyti "buvo faina ir sėkmės, mano dantų šepetėlį gali išmest" yra daug geriau, nei apsispręsti išsiskirti, tada kraustytis, tada dar milijonai įsipareigojimų...
QUOTE(flight @ 2015 01 27, 11:30)
Prisiminite - jūs jam ne žmona ir net ne sužadėtinė. Būkite laisva

Neprivalote jam net gaminti

Tegu būna koks nors skirtumas tarp šiaip sugyventinės ir žmonos. Žmona - aukštesnis lygis ir daugiau bonusų, bet tam, kad juos gautų, jis turi pasipiršti. Nepasipiršo - nežaiskite šeimos, kurios dar nėra
Auksinė taisyklė

Kaip mama sesei sakė, kuri savo bičą vis vyru vadindavo - jam dar daug padaryt reikia, kad jis tokį vardą gautų