Aš nieko nesiūlau niekam daryt ir nesiūlysiu, nes kiekvienas žmogus pasielgs taip, kaip jam pačiam geriau ir priimtiniau, o ne kaip kažkas svetimas pasiūlė. Aš tik sakau, kad neverta per daug dėl to pergyvent ir sukt sau galvos, jeigu tarp jų yra viskas gerai ir ji pati turi jaust, kaip žmogus su ja elgiasi, jei jaučia meilę ir šilumą tai ir pasakiau, kad manau, jog viskas bus gerai ir ateis tas laikas kai santykius įtvirtins santuoka. O jeigu yra kažkas nevisai gerai tarp jų, tai gal todėl jis ir delsia.
QUOTE(himberry @ 2015 02 10, 22:41)
"ir ji pasakė taip"
noriu su jumis pasidžiaugt ir galiu pasakyt kad ir kaip buvo laukta vistik buvo netikėta

Sveikinu

QUOTE(cambala @ 2015 02 11, 00:25)
Sveikinu
.
Svarbu gavosi taip, kaip pati norejot ir svajojot
.
O tai kaip buvo? su smulkmenom...

Svarbu gavosi taip, kaip pati norejot ir svajojot

O tai kaip buvo? su smulkmenom...

Smulkmenų nedaug: ryte brangiausias kol gaminau pusryčius puolė ant kelių ir užklausė to lemtingo klausimo

Sveikinu !

Bet tai tiek vargšas prispaustas buvo, kad net Valentino šventės nesulaukė
Kaži ar nesigailės

QUOTE(Monteverte @ 2015 02 11, 16:37)
Bet tai tiek vargšas prispaustas buvo, kad net Valentino šventės nesulaukė
Kaži ar nesigailės 

Valentino diena man asocijuojasi su plastikinem sirdelem is maximos uz 2 litus. Ir nemanau, kad jau toks prispaustas buvo, kad nebutu palaukes savaites. Nepalauke, nes nenorejo. Matyt ta valentinke neatrodo svarbi svente

Būna gi žmonių kurie visur mato tik negatyvą

QUOTE(himberry @ 2015 02 11, 20:01)
sveikinimai! ir kada gi didzioji diena bus?
Datos dar neesam numatė

Oi, autore, sveikinu jus tikrai nuosirdziai su tuo ziedeliu, bet as labiausiai noreciau Jums abiems(cia ir busima vyra turiu mintu) tarpusavio supratimo, istikimybes ir abipuses meiles iki mirtis Jus abu isskirs
. visa kita tik grazi pompastika, bet jei jums taip norejosi, jus praset ir gavot - tai tik pasveikint ir belieka
. Toliau svarbu tik, kad vienas:kad vienas kita myletumet ir bade ir varge ir sunkumuose. Kai busit vyresne - gal suprasit
.
Papildyta:
Be maximos yra dar Norfa
.
Jos busimas vyras nera romantikas, poetas ar kazkos is ''anu'' aukstumu.

Papildyta:
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2015 02 11, 17:19)
Valentino diena man asocijuojasi su plastikinem sirdelem is maximos uz 2 litus. Ir nemanau, kad jau toks prispaustas buvo, kad nebutu palaukes savaites. Nepalauke, nes nenorejo. Matyt ta valentinke neatrodo svarbi svente 

Be maximos yra dar Norfa

Jos busimas vyras nera romantikas, poetas ar kazkos is ''anu'' aukstumu.