Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(butterflyy @ 2015 01 29, 21:45)
Tikrai nemanau, kad kažkas yra blogai, jeigu žmogus yra su jumis, jis nevengia kalbos apie vestuves, šeimą, vadinasi mato jus savo vaikų mama  wub.gif  kažkaip jį skatinti gal ir nėra tinkama ir suprantama, kiekviena moteris nori, kad vyras pats savaime susiprastų ir žengtų šį žingsnį, bet nevisi susipranta... Manau kad turėtumėt aplinkiniais keliais vis jam parodyti, kad vestuves norit planuot po pasipiršimo smile.gif manau padėtų ir koks nors nusistebėjimas pvz žiūrint filmą kaip gražiai ir originaliai vaikinas pasipiršo merginai..  g.gif  ax.gif  gal jis dar neįsisavino, kad jūs labai rimtai ir realiai ir greitu metu norit, kad jum pasipirštų  bigsmile.gif

Manau įsisavino lauksiu rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 29, 19:51)
na 26 vyras is tikro dar labai jaunas, tikrai dar gali nebut pasirenges seima kurt. vis tik vyrai veliau subresta tiek fiziskai, tiek psichiskai.

Pritariu. Net nebūčiau sumąsčius niekada iš 26-erių metų savo vaikino jau to reikalauti, bet čia kaip kas. Kitos tarkime nesimoko, nieko nesiekia, na nebent vaiką ant svetimų pečių pagimdyti greičiau. Visaip gi būna.
Atsakyti
26 čia labai jaunas ir nesubrendęs šeimai? Na jeigu kažkas susituokė būdami 45 tai jau nereiškia, kad 26 negali būt žmogus pasiruošęs šeimai biggrin.gif ir prie ko čia tas kai kurios nieko nesiekia, nesimoko? 26 metų būnant jau galima būt ir magistrantūrą pabaigus biggrin.gif o kad mergina gyvendama su vaikinu jau ne savaitę nebenori būt vadinama jo sugyventine, tai yra visiškai suprantama. Ir be to siekt kažko gyvenime santuoka nekliudo.
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 01 29, 21:30)
26 čia labai jaunas ir nesubrendęs šeimai? Na jeigu kažkas susituokė būdami 45 tai jau nereiškia, kad 26 negali būt žmogus pasiruošęs šeimai biggrin.gif ir prie ko čia tas kai kurios nieko nesiekia, nesimoko? 26 metų būnant jau galima būt ir magistrantūrą pabaigus biggrin.gif o kad mergina gyvendama su vaikinu jau ne savaitę nebenori būt vadinama jo sugyventine, tai yra visiškai suprantama. Ir be to siekt kažko gyvenime santuoka nekliudo.

26 vyras tikrai yra visiskai nesubrendes. laaabai retas yra pasiruoses seimai. siuolaikiniai jauni zmones aplamai velai suaugusiais tampa. tokia realybe. o kad mergina nori to, tai as irgi pilnai suprantu. bet suprantu ir vaikina
Atsakyti
Čia nuo žmogaus priklauso. Vienas niekada nesubręs ir 40 būdamas laksto ir daro nesąmones visokias negali niekaip susitupėt. Pažįstu ne vieną ir ne du vyrus, kurie šeimas sukūrė būdami 23-26 ir šeimyniški ir susitupėję ir gražiai gyvena.
Atsakyti
Jei vyras šneka apie šeimą ir vestuves, tai nereiškia, kad jis vest jus nori ir mato iškart jumyse vaikų motiną
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 29, 22:14)
Pritariu. Net nebūčiau sumąsčius niekada iš 26-erių metų savo vaikino jau to reikalauti, bet čia kaip kas. Kitos tarkime nesimoko, nieko nesiekia, na nebent vaiką ant svetimų pečių pagimdyti greičiau. Visaip gi būna.

Jei jūs mane omeny turit tai ir mokaus ir dirbu smile.gif bet vaiką pagimdyt ne prieš būčiau tik ant SVETIMŲ o ant MŪSŲ pečių lotuliukas.gif
Atsakyti
Pastebėjau, yra čia šiam forume daug tokių, kurios tik įgelt nori, pritvinkę kažkokio pykčio ir pagiežos visam pasauliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 01 29, 23:01)
Čia nuo žmogaus priklauso. Vienas niekada nesubręs ir 40 būdamas laksto ir daro nesąmones  visokias negali niekaip susitupėt. Pažįstu ne vieną ir ne du vyrus, kurie šeimas sukūrė būdami 23-26 ir šeimyniški ir susitupėję ir gražiai gyvena.

drinks_cheers.gif tikrai ir aš pažįstu daug tokių, ir ne tik susituokę bet ir vaiką pasigimdę ir laimingai sau gyvena.Tikrai nebūna niekad taip kad VISI jauni tusinasi o VISI nuo 30 kuria šeimas. Čia jau kam ko reikia,pvz iš mūsų nei vienas nesam kluberiai, labiau už tusus ir vakarėlius mėgstam jaukius vakarus namie, laiką dažnai praleidžiam su mano ir su jo šeima, todėl neatrodo man kad čia tas atvejis kai vyras nesubrendęs šeimai.
Atsakyti
Kad ir rašė čia, kad nesvarbu, jog vyras noriai kalba apie šeimą ir vestuves, tai dar nereiškia, kad jis jus mato savo vaikų mama, o aš manau net nepažinodama jūsų ir jūsų vaikino, kad tikrai jis į viską žiūri rimtai ir tas lauktas pasipiršimas įvyks smile.gif svarbiausia, jeigu jaučiat, kad jis jus myli, rūpinasi ir jums kartu gerai tai ir viskas, bus tos piršlybos, bus vestuvės smile.gif ir nesukit sau per daug dėl to galvos. Geriausi dalykai nutinka, kai mažiausiai tikiesi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 01 29, 22:27)
Kad ir rašė čia, kad nesvarbu, jog vyras noriai kalba apie šeimą ir vestuves, tai dar nereiškia, kad jis jus mato savo vaikų mama, o aš manau net nepažinodama jūsų ir jūsų vaikino, kad tikrai jis į viską žiūri rimtai ir tas lauktas pasipiršimas įvyks smile.gif svarbiausia, jeigu jaučiat, kad jis jus myli, rūpinasi ir jums kartu gerai tai ir viskas, bus tos piršlybos, bus vestuvės smile.gif ir nesukit sau per daug dėl to galvos. Geriausi dalykai nutinka, kai mažiausiai tikiesi wink.gif

Jums tik 22 o jau snekat lyg visus pazinotumet ir daug ka matytumet doh.gif . Jus savo postais drasinat autore, nes va jums pasipirso ir dabar rami gyvenat. Nespreskit uz visus pagal save ir savo drauga. Gali buti ir kitaip, nei pas jus, kaip kazkas rase, kartu gyvenant dar nereiskia kad vesti nores. O kad autores draugas mykia- mukia juokais uzklaustas - tas jai ir neduoda ramybes. Paskaicius autores zinutes (bent jau temos pradzioj) ji nelabai zino ko ten jis nori - nenori. Ir kadangi ir tiesiai sviesiai ir per aplinkui pas juos jos buvo uzklausta ir kalbeta - tai jai ir neduoda ramybes.
Aisku norisi tioketi, kad viskas bus gerai, bet jei jau po autores sneku na kad ir nuo kovo(termino, kur patys nusistae) nebus imamasi konkreciu veiksmu tai ka siulysit toliau daryt? Laukt dar 10 metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 30 sausio 2015 - 10:16
Man toks jausmelis, kad autorei visos labiau padėtume, jei šitą temą užbaigtume. Kažkoks vaško spaudimas iš š. Žodžiu, parašykit, autore kai/jei pasipirš, pasveikinti norėsiu. O daugiau, būkit protinga ir riškit šitas beprasmes diskusijas. Man rodos tik išbalansuoja jos Jus.
Atsakyti