Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

Autore, jus prisiziurejot filmu, paskaitet zurnalu, jums patinka amerikietiski Valentinai su pribumbasais. Taip, man irgi grazu(jei jau vyrai romantiski). Bet ne visiems vienodai ir zmones skirtingi. Jus rasot, kad sneket moka,va paimtu ir pasakytu. Na kodel jis turi elgtis taip kaip jums norisi? O jei jusu isrinktajam grazios pirslybos su senom lietuviskom tradicijom, na kai pirsliai vaziuoja i merginos namus su liaudiskom muzikom, tevai rankos praso ir t.t. Ka tada darytumet, jei jums taip pasipirstu? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 01 23, 14:59)
Autore, jus prisiziurejot filmu, paskaitet zurnalu, jums patinka amerikietiski Valentinai su pribumbasais. Taip, man irgi grazu(jei jau vyrai romantiski). Bet ne visiems vienodai ir zmones skirtingi. Jus rasot, kad sneket moka,va paimtu ir pasakytu. Na kodel jis turi elgtis taip kaip jums norisi? O jei jusu isrinktajam grazios pirslybos su senom lietuviskom tradicijom, na kai pirsliai vaziuoja i merginos namus su liaudiskom muzikom, tevai rankos praso ir t.t. Ka tada darytumet, jei jums taip pasipirstu? doh.gif

Na pažįstant jį nemanau kad taip darytų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 15:01)

Įdomu kodėl daug merginu galvoja kad noras kad tau pasipirštų atsiranda tik prisiskaičius žurnalų ir prisižiūrėjus filmų amerikietiškų 😁Kodėl mergina tesiog negali norėti to gražaus žingsnio iš savo antros pusės g.gif
Atsakyti
[quote=himberry,2015 01 23, 14:34]
[quote=Bitės šešėlis,2015 01 23, 14:31]
Tai čia jau ne manęs reikia klausti, ką jis galvoja, o jo. Tiesiog, paimti ir paklausti.

O tie visi princesių žaidimai su žiedais, priklaupimais, cackom- pacackom, tai man tokie vaikiški, paaugliški atrodo.
[/quo]

Vienoms reikia "cacku pacacku" kaip sakot kitoms ne, ką jau padarysi smile.gif
[/quote]

O kodėl tada verčiate užsiimti savo būsimą vyrą tuo, ko jam nereikia?
Papildyta:
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 15:09)

Įdomu kodėl daug merginu galvoja kad noras kad tau pasipirštų atsiranda tik prisiskaičius žurnalų ir prisižiūrėjus filmų amerikietiškų 😁Kodėl mergina tesiog negali norėti to gražaus žingsnio iš savo antros pusės  g.gif

Tai kad ši tradicija ir atėjusi iš žurnalų ir filmų.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 13:34)
Vienoms reikia "cacku pacacku" kaip sakot kitoms ne, ką jau padarysi smile.gif

Tai reikėjo ir ieškoti tokio vyro, atitinkamo jums. Dabar rašėte, kad visai neromantikas, o jūs su tokiu susidėjote. Kas dabar kaltas ir ko dabar norite? doh.gif
Tai arba raminatės ir tiesiog stebite jį bei laukiate kada ir kaip jis piršis ir tai priimate iš jo pusės, arba skiriatės ir ieškote poeto, romantiko, blizgutinio ir pan.

P.S. kartu dar tik porą metų, dar tik imsite po truputuką šlifuotis ir panašėti iš tiesų, viskas dar labai labai ateityje ir priekyje ir gali pavykti, jei abu to norėtumėte be spaudimų. Tada, tarkime 10-ies metų jubiliejaus proga, jis gal ir viešbučius su šapmanais į lovą ir džiakuzėm užsakys ar į kokį Eifelį nuveš ir ten dar artą meilėje prisipažins ir įžadus atnaujins biggrin.gif Bet dar ne dabar. Dabar jis dar toks, kokį motulė gamta sukūrė, taip greitai žmonės nesikeičia, neprisitaiko, reikia viskam laiko. Sakau iš patirties, kaip vyresnė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 23, 15:21)
O kodėl tada verčiate užsiimti savo būsimą vyrą tuo, ko jam nereikia?
Papildyta:

Tai kad ši tradicija ir atėjusi iš žurnalų ir filmų.

Bet atėjusi jau gan senai ir dabar jau yra įsitvirtinusi ir LT. Čia lygiai tas pats kodėl dovanom keistis per Kalėdas juk ši tradicija kažkada kilo Romoje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 23, 14:27)
Tai reikėjo ir ieškoti tokio vyro, atitinkamo jums. Dabar rašėte, kad visai neromantikas, o jūs su tokiu susidėjote. Kas dabar kaltas ir ko dabar norite? doh.gif
Tai arba raminatės ir tiesiog stebite jį bei laukiate kada ir kaip jis piršis ir tai priimate iš jo pusės, arba skiriatės ir ieškote poeto, romantiko, blizgutinio ir pan.

[b]P.S. kartu dar tik porą metų, [b]dar tik imsite po truputuką šlifuotis ir panašėti iš tiesų, viskas dar labai labai ateityje ir priekyje ir gali pavykti, jei abu to norėtumėte be spaudimų. Tada, tarkime 10-ies metų jubiliejaus proga, jis gal ir viešbučius su šapmanais į lovą ir džiakuzėm užsakys ar į kokį Eifelį nuveš ir ten dar artą meilėje prisipažins ir įžadus atnaujins biggrin.gif Bet dar ne dabar. Dabar jis dar toks, kokį motulė gamta sukūrė, taip greitai žmonės nesikeičia, neprisitaiko, reikia viskam laiko. Sakau iš patirties, kaip vyresnė rolleyes.gif
[/B]
drinks_cheers.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 14:09)
Papildyta:
Įdomu kodėl daug merginu galvoja kad noras kad tau pasipirštų atsiranda tik prisiskaičius žurnalų ir prisižiūrėjus filmų amerikietiškų 😁Kodėl mergina tesiog negali norėti to gražaus žingsnio iš savo antros pusės  g.gif

Uzsiciklinot ant savo pirslybu. Gali gali mergina noreti to grazaus zingsnio. Bet kodel mergina galvoja, kad jos isrinktasis butinai nori noreti to paties kaip ir ji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 23 sausio 2015 - 14:34
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 15:29)
Bet atėjusi jau gan senai ir dabar jau yra įsitvirtinusi ir LT. Čia lygiai tas pats kodėl dovanom keistis per Kalėdas juk ši tradicija kažkada kilo Romoje.

Na, tikrai dėl to įsitvirtinimo dar paabejočiau smile.gif jaunų mergyčių fantazijose labai įsitvirtinusi. Realiame gyvenime, įdomu, koks procentas nusprendė tuoktis po tokių va jūsų svajonių piršlybų, kaip iš filmo? smile.gif
Kam darotės problemas lygioje vietoje? jūs dar tik draugaujate, o jau norite vyruką keisti, padaryti romantišku ir pūkuotu, kai jis toks nėra. O kas bus kai susituoksite? dresuosite kaip šuniuką? biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2015 01 23, 15:34)

Uzsiciklinot ant savo pirslybu. Gali gali mergina noreti to grazaus zingsnio. Bet kodel mergina galvoja, kad jos isrinktasis butinai nori noreti to paties kaip ir ji?

Man regis, čia tas atvejis, kai "O prie ko čia jo norai? Vestuvės juk bus mano" ax.gif

Yra tekę kartą būti šalia sužadėtinių, kai kalbant apie vestuvių planavimą, vyrukas išsakė nuomonę, kokių vestuvių norėtų. Jo išrinktoji "Nu nė už ką gyvenime MANO vestuvės tokios nebus". Paskui per veselią jaunikis sėdėjo kaip aksesuaras, nes nu koks skirtumas, ko jis nori bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 01 23, 15:34)
[/B]
drinks_cheers.gif  wub.gif
Papildyta:

Kodėl užsiciklinau tesiog tema apie piršimasi butent iš pat pradžių ir vyko smile.gif O kodėl išrinktasis nori irgi tai jau keletą kartų minėjau kad klausiau ką tuo klausimu mano g.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 23, 15:40)
Na, tikrai dėl to įsitvirtinimo dar paabejočiau  smile.gif jaunų mergyčių fantazijose labai įsitvirtinusi. Realiame gyvenime, įdomu, koks procentas nusprendė tuoktis po tokių va jūsų svajonių piršlybų, kaip iš filmo? smile.gif
Kam darotės problemas lygioje vietoje? jūs  dar tik draugaujate, o jau norite vyruką keisti, padaryti romantišku ir pūkuotu, kai jis toks nėra. O kas bus kai susituoksite? dresuosite kaip šuniuką? biggrin.gif

Papildyta:

Man regis, čia tas atvejis, kai "O prie ko čia jo norai? Vestuvės juk bus mano"  ax.gif

Yra tekę kartą būti šalia sužadėtinių, kai kalbant apie vestuvių planavimą, vyrukas išsakė nuomonę, kokių vestuvių norėtų. Jo išrinktoji "Nu nė už ką gyvenime MANO vestuvės tokios nebus". Paskui per veselią jaunikis sėdėjo kaip aksesuaras, nes nu koks skirtumas, ko jis nori  bigsmile.gif

Vėl jus su tais filmais... biggrin.gif Nežinau iš ko jus tą sprendžiat bet tai tik jusų nuomonė. Nei keisti jo nenoriu, nei mielo ir pukuoto romantiko kuris piršis su fanfarom nenoriu smile.gif Šuniuką jei norėsiu dresuoti įsigysiu o vyras tam ir yra vyras kad savo sprendimu padarytų savo moterį laiminga manau smile.gif
Atsakyti
Mano brolis 5 metus pradraugavo su panele (tame skaiciuje kazkiek metu ir pragyveno kartu), ir tik einant 6-iems metams pasipirso. Traukdavau ji per danti, kad ko bijo, ir blabla, bet sakydavo, kad tiesiog nori sugalvoti kazka idomesnio, nei kad "pareini viena vakara namo ir sakau - buk mano zmona". O ir zieda kad nupirkti reikia pasitaupyti (ypac tokio amziaus vaikinams, kur tikriausiai neuzdirba dar melejonu smile.gif ). Manyciau viskas su laiku, nereikia uzsiciklinti, kad dabar jau vat LAIKAS ir viskas. Gyvenkit, dziaukites vienas kitu. Su pirslybomis, ar be ju, juk nuo to kasdienis buvimas tai nesikeicia, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 16:05)
vyras tam ir yra vyras kad savo sprendimu padarytų savo moterį laiminga manau smile.gif

O, kaip ir patvirtinote mano teoriją biggrin.gif
Vyro funkcija - daryti moterį laimingą.
Ko nori vyras - o jie dar kažko ir norėti gali blink.gif ?

Pašnibždėsiu tyliai į ausį jums -taip, jie mąsto, jaučia ir net kartais turi savo nuomonę. Aišku, ne visi, kai kurie yra po padu - tie nelabai, nebent neišsiduoda.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 23, 16:18)
O, kaip ir patvirtinote mano teoriją  biggrin.gif
Vyro funkcija - daryti moterį laimingą.
Ko nori vyras - o jie dar kažko ir norėti gali  blink.gif ?

Pašnibždėsiu tyliai į ausį jums -taip, jie mąsto, jaučia ir net kartais turi savo nuomonę. Aišku, ne visi, kai kurie yra po padu - tie nelabai, nebent neišsiduoda.

Jūs girdite tą, ką norite girdėti smile.gif Bet anyway, likime kiekvienas prie savo nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 16:23)
Jūs girdite tą, ką norite girdėti  smile.gif  Bet anyway, likime kiekvienas prie savo nuomonės.

Likime, žinoma smile.gif jūsų likimas prie savo nuomonės reiškia, kad ir toliau kvadratine galva ieškosite būdų priversti jį pasipiršti. Jei jus tenkina piršlybos sukąstais dantimis - valio 4u.gif
Atsakyti