Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 12:55)
1. Nereikia man tūkstančius kainuojančio  tesiog norisi kad žmogus ji pateiktų pats išrinkęs savo nuožiūra  smile.gif  2. Yra klausinėjęs kokio aukso labiau patinka ir kokio modelio reiškia domėjosi bet kaip laukiu taip laukiu ☺ o dėl to kad pačiai išsirinkt draugas prie progos sakė 3. "isivaizduoji, pardavėja sakė buna kartu ateję išsirenka, kokia nesamonė juk turi buti staigmena " tai jam supratau kad tas netrukdo taipogi dėl to ir mintis kodėl delsia ��

1. Kam tie "žaidimai"? Jums pačiai nebūna, kad, eidama į parduotuvę, galvojate vieną, o išsirenkate kažką visai kitą, nes daiktas realybėje pasirodo visai kitoks, nei svajonėse? Tai kokia tikimybė, kad Jūsų būsimas sužadėtinis "pataikys" išrinkti tai, kas Jums patiks?

2. Tai ko tada jaudinatės? Juk tai rodytų, kad jis kažką organizuoja.

3. Naivuolis lotuliukas.gif Kaip kitaip pardavėja galėjo sakyti, juk jai rūpi parduoti čia ir dabar, nes dar vyrukas nueis pirkti kur nors kitur arba ateis pirkti ne per jos pamainą.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 12:05)
Apie 2 mėn. Ar aš tokia nekantri? smile.gif

mano rodos, tu palauk dar biski biggrin.gif . gal jis laukia kokios nors progos - valentinkes, gimtadienio, draugystes sukakties.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2015 01 23, 13:08)
1. Kam tie "žaidimai"? Jums pačiai nebūna, kad, eidama į parduotuvę, galvojate vieną, o išsirenkate kažką visai kitą, nes daiktas realybėje pasirodo visai kitoks, nei svajonėse? Tai kokia tikimybė, kad Jūsų būsimas sužadėtinis "pataikys" išrinkti tai, kas Jums patiks?

2. Tai ko tada jaudinatės? Juk tai rodytų, kad jis kažką organizuoja.

3. Naivuolis lotuliukas.gif Kaip kitaip pardavėja galėjo sakyti, juk jai rūpi parduoti čia ir dabar, nes dar vyrukas nueis pirkti kur nors kitur arba ateis pirkti ne per jos pamainą.

Organizuoja taip,jau kokiu pusė metu girdžiu iš jo užuominas smile.gif Dėl 3 punkto ne taip mane supratot ko gero jam pardavėja sakė kad dažnai kartu pora ateina išsirinkt, o jis mano kad tai juk nesamonė smile.gif
Atsakyti
As tai nematau nieko blogo, kad mergina nori to ziedelio ir pirslybu biggrin.gif vieniems to reikia, kitiems ne, bet jei ir vyrukui nepatinka romantika, o zino, kad jo mylimai moteriai taip svarbu galetu ir pasistengti truputi g.gif nes jei nesistengs vienas del kito tai veliau irgi nieko gero gali nesisviesti biggrin.gif
Bet du men yra mazai, tad manau maziau trydaliot reiketu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 23 sausio 2015 - 12:25
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 12:05)
Apie 2 mėn. Ar aš tokia nekantri? smile.gif

Siaubingai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
durniai tie vyrai.
kazkada maniskis istisai snekejo apie seima ir vaikus ir kad jis nori, kad vaikai butu santuokoj, as pradejau skaiciuot, kiek vestuves kainuotu, tas pareiske, ko as cia skaiciuoju, juk jis man nesipirso.
nu tai istryniau viska.
paskui pats uzsakinejo man zieda pagamint, uzsakinejo visa restorana ir pirsosi. nu ka as zinau, guli tas ziedas dabar kazkur spintelej dezutej.
neketinu teket. tai dabar jau jis baisiai nori, kad tekeciau ir pats vestuvems pinigus skaiciuoja.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2015 01 23, 14:05)
durniai tie vyrai.
kazkada maniskis istisai snekejo apie seima ir vaikus ir kad jis nori, kad vaikai butu santuokoj, as pradejau skaiciuot, kiek vestuves kainuotu, tas pareiske, ko as cia skaiciuoju, juk jis man nesipirso.
nu tai istryniau viska.
paskui pats uzsakinejo man zieda pagamint, uzsakinejo visa restorana ir pirsosi. nu ka as zinau, guli tas ziedas dabar kazkur spintelej dezutej.
neketinu teket. tai dabar jau jis baisiai nori, kad tekeciau ir pats vestuvems pinigus skaiciuoja.

Idomi situacija g.gif vat ir sakau parodysi iniciatyva ir pradėsi kalbėt apie vestuves sakys ko čia planuoji doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 14:12)
Idomi situacija g.gif vat ir sakau parodysi iniciatyva ir pradėsi kalbėt apie vestuves sakys ko čia planuoji  doh.gif

Ir kas čia tokio? Na, pasakys, ir sužinosit, ką galvoja apie vestuves iš tikrųjų. Juk toks tikslas ir yra?

Pasikartosiu - nesuprantu, kaip galima su vyru miegot kiekvieną naktį po vienais patalais ir bijoti ATVIRAI pasikalbėti g.gif
Atsakyti
Žmonės labai komplikuoja viską. Visas mano vedybinis gyvenimas su dabartiniu vyru prasidėjo maždaug taip:
- Klausyk, ženyjamės.
- Joa, davai.

Ir tai aš pasakiau "klausyk" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 23, 14:23)
Ir kas čia tokio? Na, pasakys, ir sužinosit, ką galvoja apie vestuves iš tikrųjų. Juk toks tikslas ir yra?

Pasikartosiu - nesuprantu, kaip galima su vyru miegot kiekvieną naktį po vienais patalais ir bijoti ATVIRAI pasikalbėti  g.gif

Tai jusu nuomone jei vyras sako "ką čia planuoji juk dar nepasipiršau" tai ką jis čia galvoja ? Juk vyrai ne moterys , ka sako tą dažniausiai ir galvoja ir čia ko gero potekstes nėra ir vyras nori pasipiršt tada jau planuot?
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 14:27)
Tai jusu nuomone jei vyras sako "ką čia planuoji juk dar nepasipiršau" tai ką jis čia galvoja ? Juk vyrai ne moterys , ka sako tą dažniausiai ir galvoja ir čia ko gero potekstes nėra ir vyras nori pasipiršt tada jau planuot?

Tai čia jau ne manęs reikia klausti, ką jis galvoja, o jo. Tiesiog, paimti ir paklausti.

O tie visi princesių žaidimai su žiedais, priklaupimais, cackom- pacackom, tai man tokie vaikiški, paaugliški atrodo.
Atsakyti
[quote=Bitės šešėlis,2015 01 23, 14:31]
Tai čia jau ne manęs reikia klausti, ką jis galvoja, o jo. Tiesiog, paimti ir paklausti.

O tie visi princesių žaidimai su žiedais, priklaupimais, cackom- pacackom, tai man tokie vaikiški, paaugliški atrodo.
[/quo]

Vienoms reikia "cacku pacacku" kaip sakot kitoms ne, ką jau padarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himberry: 23 sausio 2015 - 13:34