Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 21:48)
Ties tuo iš dalies sutinku bet statusas žmona skamba tikrai geriau nei sugyventinė bent jau man smile.gif Ir jei jau kalbet tą temą tai vistiek su antspaudu kaip bebutu atsiranda daugiau įsipareigojimų ir atsakomybės. O čia-jei nori surinkai daiktus ir išėjai. Bet aš apie kitką-labai dažnai kaip sakau merginos po 5 metus gyvena gražiai sutaria svajodamos apie šeima, o vyras papusto padus nes sutinka naują meilę kaip pvz. smile.gif

O kam jūs norite tuoktis su vyru, kuriuo nepasitikite ir su kuriuo nesijaučiate saugi? Kas jums iš tos santuokos? Ar jums svarbiau forma, ar turinys?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 24, 00:17)
O kam jūs norite tuoktis su vyru, kuriuo nepasitikite ir su kuriuo nesijaučiate saugi? Kas jums iš tos santuokos? Ar jums svarbiau forma, ar turinys?

Pasitikiu aš sakau kad noriu tekėt ir šeima kurti smile.gif Tik sakau kad gyvenime visko būna .. ir pasitaiko deja įvairių atvejų net tada kai pasitiki. Ir šito nei santuoka nei kas kitas nepakeis.O santuokos noriu dėl šeimos kūrimo ,dėl to kad jaučiuosi pasiruošus ir daug daug kitų priežasčių jei to klausiate smile.gif o dėl formos ir tūrinio jau su viena forumiete diskutavom-man svarbu tiek forma,tiek turinys nes jie vienas be kito beverčiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himberry: 23 sausio 2015 - 23:30
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 23:26)
dėl to kad jaučiuosi pasiruošus

O jis gal dar ne. Laukite ir nespauskite. Čia ne jo problemos, kad jūs bijote sugyventinės statuso ar dar kažko. Jis gal nebijo. Esate du skirtingi žmonės ir jei norite tapti vienu kūnu, viena siela, tai turi nutikti savaime, bėgant laikui, šlifuojantis ir savanoriškai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 24, 00:47)
O jis gal dar ne. Laukite ir nespauskite. Čia ne jo problemos, kad jūs bijote sugyventinės statuso ar dar kažko. Jis gal nebijo. Esate du skirtingi žmonės ir jei norite tapti vienu kūnu, viena siela, tai turi nutikti savaime, bėgant laikui, šlifuojantis ir savanoriškai.

Gerai sakote " o jis gal ne"tai apie tai ir kalba kad jei jis niekada pasiruošes nebus? tai ok viskas spaust nereik mes turim prisitaikyt bet gi ir mano poreikiai ne ka mažiau svarbūs nei jo tai kodėl aš turiu tik lauk kol bus pasiruošes Jis:) Gal vistik kažkokio kompromiso reiktu ieškot šiuo atveju g.gif aš gal tesiog seno sukirpimo žmogus -kitoms gal ir nieko būti sugyventinės statuse po 10 metų o aš nu negaliu ir viskas ☺�o tj vat apie tai irAšga
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 24, 09:50)
Gerai sakote " o jis gal ne"tai apie tai ir kalba kad jei jis niekada pasiruošes nebus? tai ok viskas spaust nereik mes turim prisitaikyt bet gi ir mano poreikiai ne ka mažiau svarbūs nei jo tai kodėl aš turiu tik lauk kol bus pasiruošes Jis:) Gal vistik kažkokio kompromiso reiktu ieškot šiuo atveju g.gif aš gal tesiog seno sukirpimo žmogus  -kitoms gal ir nieko būti sugyventinės statuse po 10 metų o aš nu negaliu ir viskas ☺�o tj vat apie tai irAšga

Jis jum sakė, kad niekada nebus? Nesakė. Žadėjo, kad bus. Tai ir laukite, jei jį mylite ir juo tikite, nes juk išrinktasis.
O jei tikrai esate seno sukirpimo žmogus, tai prieš įsikraustant kartu gyventi turėjote tai pasakyti ir duoti kažkokį apibrėžtą terminą iki vedybų tada (tarkime pažiūrėjimui ar tikrai tinkate bendram gyvenimui kokį pusmetį) ir nebesvaigti tada apie romantiškas piršlybas, arba dar geriau - neįsikraustyti iš viso reikėjo, o kaip senoviniai žmonės, pavaikščioti kelis kartus už rankyčių parkelyje, nueiti į vieną diskoteką ir eiti tuoktis. Tada pirkti/nuomoti butą ir imti gyventi kartu ir kaip jau ten bus, taip bus, juk prisiekėte vienas kitam.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 23, 23:26)
Pasitikiu aš sakau kad noriu tekėt ir šeima kurti smile.gif Tik sakau kad gyvenime visko būna .. ir pasitaiko deja įvairių atvejų net tada kai pasitiki. Ir šito nei santuoka nei kas kitas nepakeis.O santuokos noriu dėl šeimos kūrimo ,dėl to kad jaučiuosi pasiruošus ir daug daug kitų priežasčių jei to klausiate  smile.gif o dėl formos ir tūrinio jau su viena forumiete diskutavom-man svarbu tiek forma,tiek turinys  nes jie vienas be kito beverčiai.

Niekada nepasitikekit vyru.. Net tuo momentu, kai atrodo, kad labai mylite ir jus myli, kai atrodo kad jis pats geriausias. Visada galvoje turekit, kad pasitiketi negalite net savimi ( gi nezinai ka veiksi po 20 metu), o kur jau ten vyru.. Vyras jums visada bus svetimas zmogus biggrin.gif
Visada galvokit, kaip bus, jei jus paliks, mirs, taps neigalus - kaip tada gyvensi tu ir tavo vaikai..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 24, 12:11)
Niekada nepasitikekit vyru.. Net tuo momentu, kai atrodo, kad labai mylite ir jus myli, kai atrodo kad jis pats geriausias. Visada galvoje turekit, kad pasitiketi negalite net savimi ( gi nezinai ka veiksi po 20 metu), o kur jau ten vyru.. Vyras jums visada bus svetimas zmogus biggrin.gif
  Visada galvokit, kaip bus, jei jus paliks, mirs, taps neigalus - kaip tada gyvensi tu ir tavo vaikai..

O koks to nepasitikėjimo tikslas?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2015 01 24, 12:11)

drinks_cheers.gif Iš principo sutinku.
Atsakyti
Nelabai sugraibau kam tos piršlybos po pusantrų metų bendro gyvenimo? Kokia jų pasmė? Išlipo vieną rytą iš bendros lovos ir pasipiršo? Absurdas ir tiek. Norėjosi piršlybų, būt to seno sukirpimo - nereikėjo gult ir bendrai gyvent. Jūsų visi norai yra tiesiog juokingi ir tiek. Beprasmiai.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 24, 14:44)
Nelabai sugraibau kam tos piršlybos po pusantrų metų bendro gyvenimo? Kokia jų pasmė? Išlipo vieną rytą iš bendros lovos ir pasipiršo? Absurdas ir tiek. Norėjosi piršlybų, būt to seno sukirpimo - nereikėjo gult ir bendrai gyvent. Jūsų visi norai yra tiesiog juokingi ir tiek. Beprasmiai.

palaikau..
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2015 01 24, 15:44)

Nu čia pralinxminot lotuliukas.gif kam tokie kraštutinumai -"išlipo iš lovos ir pasipiršo" šiek tiek perdedat sakyčiau.Po pusantru metų kam? O tai kada čia reik ,po 5? Kas nustatė taisykles po kiek jau reik o po kiek dar ne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifbiggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2015 01 24, 13:11)

QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 24, 13:33)
O koks to nepasitikėjimo tikslas?

Esmė suprantu ką turit omeny bet vistik kažkas labai nuskriaust turėtų kad jau visiškai nepasitikėti nekuo. Juk kaip sakoma , žmogus iš savų klaidų mokosi ne svetimų.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 24, 10:50)
bet gi ir mano poreikiai ne ka mažiau svarbūs nei jo tai kodėl aš turiu tik lauk kol bus pasiruošes Jis:)

Ir jo poreikiai ne mažiau svarbūs, nei Jūsų. Ne piršlybos santykiuose svarbiausia unsure.gif Poreikis gauti sužadėtuvių žiedą iš viso yra ne poreikis, o užgaida. Jei vaikinas norės ją patenkint, tai norės. O jei nenorės, nu tai Jums jau reiks spręst, ar tai esminis reikalavimas santykiuose, ar ne.

Kažkaip pasijaučiu sena tarka aš šitą temą paskaičius... ir suprantu iš vienos pusės tą jaunatvišką maksimalizmą ir polėkį, ir šiek tiek graudu skaityt, kai santykiai susiveda į poreikį piršlyboms. Nors gerai pagalvojus, nei pirma, nei paskutinė temos autorė su tokiais poreikiais. Jei tik tokios bėdos gyvenime, tai viskas labai gerai vadinasi biggrin.gif

P.S.: Susėskit ir pakalbėkit normaliai. Negi sunku? Vienaip ar kitaip, mažas čia siurprizas tos piršlybos būtų, tai galima ir aptart viską normaliai, išsiaiškint perspektyvas, nuramint paranojas ir šiaip vienu žilu plauku mažiau galvoj irnesakyk.gif SM tikrai neatsakys, kada tas jaunuolis piršis ir ar iš viso tai darys smile.gif
Atsakyti