Įkraunama...
Įkraunama...

Veido priežiūros aparatai

ir kaip phillips? ar patinka?
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 02 20, 21:10)
Naudojau abu ir tikrai jie yra skirtingi. Clarisonic zymiai labiau patinka smile.gif


As turejau parsisiuntus Olay.. galvoju koks cia skirtumas.. tik daug pigiau biggrin.gif ne velnio schmoll.gif net nepanasu.. meciau lauk.. dabar naudoju Clarisonic.. Mia2.. NEREALU! Oda tooookia svelni lieka.. svari.. girgzda net.. jauciasi, kad net kremai kazkaip geriau gerias (gal cia psichologiskai, bet logiska, nes neber to seno sluoksnio ant odos).. nekalbu apie laiko sutaupyma, nes tik 1min uztrunka nuplauti.. pudra graziau gula.. vizualiai odai geriau atrodo. Zodziu patenkinta ir i nieka nebekeisciau.. tie visi kiti aparatais as nesakau, kad blogi, BET tie kur sukas, tai rimtai pamastyciau pries naudojant, nes jie nepataisomai suglamzo oda tiesiogine to zodzio prasme doh.gif O Clarisonic i sonus tik judesius daro ir zalos nedaro. Svarbu nespaust prausiant, kad lengvai judetu. Toki mano pastebejimai.
Atsakyti
QUOTE(Sevenwonders @ 2015 03 08, 11:13)
ir kaip phillips? ar patinka?

philips patinka. pries tai turejau kazkoki pigu baurer, tris kart pasisveiciau veida ir pamacius kaip jis tampo oda, meciau salin.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 03 08, 12:27)
As turejau parsisiuntus Olay.. galvoju koks cia skirtumas.. tik daug pigiau  biggrin.gif ne velnio  schmoll.gif net nepanasu.. meciau lauk.. dabar naudoju Clarisonic.. Mia2.. NEREALU! Oda tooookia svelni lieka.. svari.. girgzda net.. jauciasi, kad net kremai kazkaip geriau gerias (gal cia psichologiskai, bet logiska, nes neber to seno sluoksnio ant odos).. nekalbu apie laiko sutaupyma, nes tik 1min uztrunka nuplauti.. pudra graziau gula.. vizualiai odai geriau atrodo. Zodziu patenkinta ir i nieka nebekeisciau.. tie visi kiti aparatais as nesakau, kad blogi, BET tie kur sukas, tai rimtai pamastyciau pries naudojant, nes jie nepataisomai suglamzo oda tiesiogine to zodzio prasme  doh.gif O Clarisonic i sonus tik judesius daro ir zalos nedaro. Svarbu nespaust prausiant, kad lengvai judetu. Toki mano pastebejimai.


Siandien ir as isigyjau Clarisonic mia2. Laukiu, kada galesiu ismeginti smile.gif labai jau geru atsiliepimu girdejau apie ji.
Atsakyti
Jau kelias dienas naudoju clarisonic mia 2, per toki trumpa laika stebuklu neivyko, taciau pastebejau, kad oda tapo lygesne, svelni. Labai geras jausmas. Esu naudojus braun (buvau pasiskolinusi is mamos), geras, bet su mia 2 nepalyginamas.

Tik iskilo klausimas, kur jus perkat galvutes pasikeitimui. Domina tik originalios. Skaiciau, kad kas tris menesius reikia jas keisti.
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2015 03 15, 23:06)
Tik iskilo klausimas, kur jus perkat galvutes pasikeitimui. Domina tik originalios. Skaiciau, kad kas tris menesius reikia jas keisti.


Jei lietuvoje, tai Kristianose yra.. bet ne visose.. pvz kaune, tai Akropolyje. As irgi naudoju si aparata.. kaip jau rasiau. Po kurio laiko panaudojus galiu pasakyt, kad kasdiena nenaudoju.. oda jautroka pas mane.. reiktu turbut galvutes trapiai odai.. tai kas antra diena naudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 15 kovo 2015 - 22:18
QUOTE(amberr. @ 2015 03 15, 23:17)

O oda netapo jautresnė naudojant aparatą? Ar buvo tokia prieš tai?
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2015 03 15, 22:17)
Jei lietuvoje, tai Kristianose yra.. bet ne visose.. pvz kaune, tai Akropolyje. As irgi naudoju si aparata.. kaip jau rasiau. Po kurio laiko panaudojus galiu pasakyt, kad kasdiena nenaudoju.. oda jautroka pas mane.. reiktu turbut galvutes trapiai odai.. tai kas antra diena naudoju  smile.gif



o gal zinot is kur parsisiusti butu galima? amazon.com ju pasiula nemaza, bet bijau, kad neorginala nusipirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mamis* @ 2015 03 16, 16:00)
o gal zinot is kur parsisiusti butu galima? amazon.com ju pasiula nemaza, bet bijau, kad neorginala nusipirksiu  g.gif

http://www.feeluniqu...onic brush head
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 03 16, 16:12)


aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Aš apie dvi savaites kasdien naudoju Clarisonic. Tiesiog žodžių nerandu, kaip džiaugiuosi juo... Su akne kovoju nuo 15m. (db man 25m.), bandžiau net tokius drastiškus būdus kaip roaccutane kai buvau 17m. Daug kas sako, oj kai pagimdysi tai praeis visi tie spuogai. Na, turiu vaikelį dabar ir vistiek tas pats. Jau buvau tiesiog susitaikiusi su tuo, bet... Dabar tris sav panaudojau Duac kremą, kad nuraminčiau bėrimą, ir nusprendžiau kad gal mano oda tiesiog labai riebaluojasi ir nespėju ar nesugebu tinkamai išvalyti... Tai įsigijau Clarisonic, ir jis tikrai nerealiai išvalo visą tą riebalą iš porų, aš tiesiog matau plika akimi, kad nėra porose tų užsikimšimų šiandienai. Kai pradėjau naudoti, buvo mažų spuogelių baltais viršumis, ir jis jų nei kiek nepažeidė, nes galvutė vibruoja, o ne brūžina. Todėl nėra rizikos (manau) užkrėsti sveiką odą. Žiūrėsiu, kaip bus prieš mėnesines kai suaktyvėja viskas, galėsiu parašyt. Galvoju dar užsisakyti PMD personal microderm aparatą ir naudoti kartą sav., bet nematau iš kur siųstis... Iš UK nebent, bet ten su jų nesveiku elektros kištuku viskas ateina.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2015 03 16, 00:20)
QUOTE(amberr. @ 2015 03 15, 23:17)

O oda netapo jautresnė naudojant aparatą? Ar buvo tokia prieš tai?


Mano visada jautroka buvo.. todel nepraausiu kasdien.. reik savo odos klausyt ir manau bus viskas ok smile.gif
Atsakyti