Saldidiena labai mielas tortukas
Keila, tortai tiesiog pasakiski.
Jei ne komercine paslaptis aisku, gal galima suzinoti, kaip tos karbatkos daromos?
Saldidiena labai mielas tortukas
Saldidiena labai mielas tortukas
QUOTE(tute28 @ 2015 01 29, 18:07)
Keila, tortai tiesiog pasakiski.
Jei ne komercine paslaptis aisku, gal galima suzinoti, kaip tos karbatkos daromos?
Saldidiena labai mielas tortukas
Saldidiena labai mielas tortukas
Aciu labai
Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D
Bet tai man vienas graziausiu tortu
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 15:41)
Aciu labai
Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D
Bet tai man vienas graziausiu tortu
Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D
Bet tai man vienas graziausiu tortu
Aciu
QUOTE(CervusDama @ 2015 01 29, 09:08)
Ačiū, bent į bulką panaši turėtų būti
Keila, gražūs tortai, popsiukai labai simpatiški
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 17:41)
Aciu labai
Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D
Bet tai man vienas graziausiu tortu
Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D
Bet tai man vienas graziausiu tortu
Aš tai su penkialapės gėlytės forma dariau
QUOTE(tute28 @ 2015 01 29, 18:47)
Aciu
Kad darbo daug, tai tikiu, bet grozis neapsakomas. O tortas buna mase dengtas ir tas karbatkas klijuojat?
Taip, ant mases tos pacios spalvos, kad nepersisviestu.
QUOTE(likta @ 2015 01 29, 18:58)
Ačiū, bent į bulką panaši turėtų būti
Keila, gražūs tortai, popsiukai labai simpatiški
Keila, gražūs tortai, popsiukai labai simpatiški
Aciuuu
Laba,
Reikia patarimo
. Kepsiu torta Snikeris. Noreciau puosti karameliniu granasu. Bet jei jis nesigaus, ar galeciau puosti grietineles ir rududu kremu (skonis turetu buti panasus-svarbiausia, kad karamelinis). Tik nesu tokio dariusi. Gal kas galetu patarti kiek mazdaug reiketu grietineles ir rududu 26cm tortui puosiant rozemis. Ir kaip teisingai ta krema padaryti
. Labai aciu uz patarimus
Reikia patarimo
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 29, 21:57)
Ačiū, seniena ten
Šiek tiek naujienų:
Šiek tiek naujienų:
grazus, tvarkingi tortai. galiu pakritikuot? galiu tikriausiai, lb norisi tu dideliu geliu lapelius isploninti, kad gelems suteiktu lengvumo
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 21:38)
grazus, tvarkingi tortai. galiu pakritikuot? galiu tikriausiai, lb norisi tu dideliu geliu lapelius isploninti, kad gelems suteiktu lengvumo 
Ačiū, stengsiuosi
SaldiDiena, puikūs tortai, pritariu Keilai dėl lapelių plonumo
Aptingote
Sudie, matematika

Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti apelsinų likeriu Grand Marnier, migdolinis, šokoladinis, mango-pasiflorų kremai, apelsinų džemas, 2,7 kg
Aptingote
Sudie, matematika

Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti apelsinų likeriu Grand Marnier, migdolinis, šokoladinis, mango-pasiflorų kremai, apelsinų džemas, 2,7 kg







