Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Laba diena,nuostabus nuostabiausi visu tortai, Meskinai isvis be žodžių.Norejau paklausti tu kurios gamina pačios pastilažą,ar dedat specialiai baltų dažų,kad toks akinamai baltas gaunasi.nes kai aš darau tai man kažkoks papilkėjęs.va mano pvz
user posted image

Atsakyti
Visų tortai thumbup.gif

Aš labai atsiprašau už poster_offtopic.gif , bet gal tarp jūsų yra kas Kaune kepa tortus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 04, 14:27)
Laba diena,nuostabus nuostabiausi visu tortai, Meskinai isvis be žodžių.Norejau paklausti tu kurios gamina pačios pastilažą,ar dedat specialiai baltų dažų,kad toks akinamai  baltas gaunasi.nes kai aš darau tai man kažkoks papilkėjęs.va mano pvz

reik deti rugsteles a.sauksteli i tirpinama zelatina, ir ilgai minkyti mase, ko ilgiau minkai, to baltesne darosi (Y)
Atsakyti
Aš su tokiu kvailu klausimu biggrin.gif kiek laiko galima laikyti pastilažu dengtą tortą neprapjautą?
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 04, 18:38)
Aš su tokiu kvailu klausimu biggrin.gif kiek laiko galima laikyti pastilažu dengtą tortą neprapjautą?

priklauso nuo torto ..koks ten viduje???
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 04, 18:38)

Tikrai keistas klausimas.. smile.gif aš manau, kad pastilazas nėra vakuuminė pakuotė, kuri gali keisti torto stovėjimo sąlygas ar laiką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 04, 14:27)
Laba diena

Nu jau bananai kokie tikroviški thumbup.gif

QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 04, 18:24)
reik deti rugsteles a.sauksteli i tirpinama zelatina, ir ilgai minkyti mase, ko ilgiau minkai, to baltesne darosi (Y)

Geras, net nežinojau.. visada stengiuosi neperminkyti masės, nes ji man kažkokia negera pasidaro nuo per ilgo minkymo.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2015 02 04, 22:59)
priklauso nuo torto ..koks ten viduje???

Viduje snikersas. Aš ne dėl vakuminės medžiagos klausiu, o dėl to, kad laiko sutaupyčiau, jei šiandien papuoščiau, o valgytumėm tik šeštadienį biggrin.gif galvoju ar masė neperdžiūs ant torto, nesutrūkinės...
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 05, 09:19)
Viduje snikersas. Aš ne dėl vakuminės medžiagos klausiu, o dėl to, kad laiko sutaupyčiau, jei šiandien papuoščiau, o valgytumėm tik šeštadienį biggrin.gif galvoju ar masė neperdžiūs ant torto, nesutrūkinės...

Nieko neturėtų atsitikti. Juk užsieny dažnai pastilažu puošia torto maketus,ir juos labai ilgai laiko kaip "gyvus" tortų pavyzdžius klientams.
Atsakyti
pribrendo pas mane reikalas gaminti tortą alaus bokalą, tad noriu paklausti kaip reikia jam pritvirtinti rankeną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 05, 10:19)

jei gerai padarysit pastilaza, nesutrukines. Tik jei yra saldytuve dregmes gali apsarosi, tirpti tokiu atveju dekit ji i deze ir taip laikykit saldytuve, o jei netelpa bent atitverkit nuo sieneles kartono lapu.
QUOTE(Fainika @ 2015 02 05, 20:20)
pribrendo pas mane reikalas gaminti tortą alaus bokalą, tad noriu paklausti kaip reikia jam pritvirtinti rankeną? g.gif

ikisat pagaliukus i galus ir isdziovinat, tada i jau padaryta torta smeigiat.
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 04, 18:24)

O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu verysad.gif tai is viso jos nebededu, bet ir vel naujas galvos skausmas kaip nubalinti mase g.gif nusipirkau ,toki balintojalbet kazkaip nepastebejau, kas kazkas pasikestu.
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2015 02 06, 09:13)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu  verysad.gif tai is viso jos nebededu, bet ir vel naujas galvos skausmas kaip nubalinti mase g.gif nusipirkau ,toki balintojalbet kazkaip nepastebejau, kas kazkas pasikestu.

As dedavau ne pilna sauksteli, su ja mase buna dar skanesne, daugiau valgoma, nei nevalgoma, gaudavau daug geresniu atsiliepimu, kad mase tapo skanesne thumbup.gif
Atsakyti