Visų tortai
Aš labai atsiprašau už
, bet gal tarp jūsų yra kas Kaune kepa tortus?

Aš labai atsiprašau už

QUOTE(neriulka s @ 2015 02 04, 14:27)
Laba diena,nuostabus nuostabiausi visu tortai, Meskinai isvis be žodžių.Norejau paklausti tu kurios gamina pačios pastilažą,ar dedat specialiai baltų dažų,kad toks akinamai baltas gaunasi.nes kai aš darau tai man kažkoks papilkėjęs.va mano pvz
reik deti rugsteles a.sauksteli i tirpinama zelatina, ir ilgai minkyti mase, ko ilgiau minkai, to baltesne darosi (Y)
Aš su tokiu kvailu klausimu
kiek laiko galima laikyti pastilažu dengtą tortą neprapjautą?

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 04, 18:38)

priklauso nuo torto ..koks ten viduje???
QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 04, 18:38)

Tikrai keistas klausimas..

Papildyta:
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 04, 14:27)
Laba diena
Nu jau bananai kokie tikroviški

QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 04, 18:24)
reik deti rugsteles a.sauksteli i tirpinama zelatina, ir ilgai minkyti mase, ko ilgiau minkai, to baltesne darosi (Y)
Geras, net nežinojau.. visada stengiuosi neperminkyti masės, nes ji man kažkokia negera pasidaro nuo per ilgo minkymo..

QUOTE(Ulitka @ 2015 02 04, 22:59)
priklauso nuo torto ..koks ten viduje???
Viduje snikersas. Aš ne dėl vakuminės medžiagos klausiu, o dėl to, kad laiko sutaupyčiau, jei šiandien papuoščiau, o valgytumėm tik šeštadienį

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 05, 09:19)
Viduje snikersas. Aš ne dėl vakuminės medžiagos klausiu, o dėl to, kad laiko sutaupyčiau, jei šiandien papuoščiau, o valgytumėm tik šeštadienį
galvoju ar masė neperdžiūs ant torto, nesutrūkinės...

Nieko neturėtų atsitikti. Juk užsieny dažnai pastilažu puošia torto maketus,ir juos labai ilgai laiko kaip "gyvus" tortų pavyzdžius klientams.
pribrendo pas mane reikalas gaminti tortą alaus bokalą, tad noriu paklausti kaip reikia jam pritvirtinti rankeną?

QUOTE(Varona Ivanovna @ 2015 02 05, 10:19)
galvoju ar masė neperdžiūs ant torto, nesutrūkinės...

jei gerai padarysit pastilaza, nesutrukines. Tik jei yra saldytuve dregmes gali apsarosi, tirpti tokiu atveju dekit ji i deze ir taip laikykit saldytuve, o jei netelpa bent atitverkit nuo sieneles kartono lapu.
QUOTE(Fainika @ 2015 02 05, 20:20)
pribrendo pas mane reikalas gaminti tortą alaus bokalą, tad noriu paklausti kaip reikia jam pritvirtinti rankeną? 

ikisat pagaliukus i galus ir isdziovinat, tada i jau padaryta torta smeigiat.
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 04, 18:24)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu

QUOTE(amorosa @ 2015 02 06, 09:13)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu
tai is viso jos nebededu, bet ir vel naujas galvos skausmas kaip nubalinti mase
nusipirkau ,toki balintojalbet kazkaip nepastebejau, kas kazkas pasikestu.

As dedavau ne pilna sauksteli, su ja mase buna dar skanesne, daugiau valgoma, nei nevalgoma, gaudavau daug geresniu atsiliepimu, kad mase tapo skanesne