Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(likta @ 2015 01 29, 09:05)

Karameliniai biskvitai, migdolinis, karamelinis, abrikosinis kremai, abrikosų-pasiflorų želė su bananais
2,1 kg

Likta, man tavo kumpis i bandele su cinamonu panasus labai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
visu darbeliai grazus, Asfutis, man grazu, tik tikiu, kad kitu kampu (del apsvietimo) butum nufotogravafus, butu isvis puiku.
Cola - visi grazus darbeliai
Likta - imu is tavo torto cesnaka biggrin.gif

Keli mano:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mili, labai wub.gif

Kur Lt užsako tokio dydžio pirmojo gimtadienio tortus? blink.gif kraustysiuos gyvent bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 29, 11:30)
Mili, labai  wub.gif

Kur Lt užsako tokio dydžio pirmojo gimtadienio tortus?  blink.gif  kraustysiuos gyvent  bigsmile.gif  biggrin.gif

Aciu 4u.gif
Cia apie mano ta pirmaji dvieju aukstu torta? Net nenoriu prisiminti, kiek laiko puosiau apacia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 11:24)
Aciu  4u.gif
Cia apie mano ta pirmaji dvieju aukstu torta? Net nenoriu prisiminti, kiek laiko puosiau apacia  doh.gif

Taip, apie pirmąjį smile.gif įsivaizduoju, kiek darbo, man pirštus paskaudo kol va tiek tokiu kvarbatkiu padariau biggrin.gif (dėžutė ne mano gaminta, jeigu ką, tik kitokios foto neturiu)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 29 sausio 2015 - 12:23
Sveikos merginos smile.gif viena mama forume pasidalino savo tortuku,pareiske,kad priima uzsakymus,ir paklause,kiek ivertintume.Pasakiau,kad reikia daug tobuleti,ir as tokio torto neisdrysciau pasiulyti klientams.Ir ka jus manote,mane suvalge ten su visu tortu biggrin.gif (pasirodo,kad dirbusi konditerijoje) isvadino,pikta pavydzia boba,neturincia ka veikti
https://www.facebook...1...4907&type=1
Atsakyti
Super tortu ''uzveze'' thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2015 01 29, 12:31)
Sveikos merginos smile.gif viena mama forume pasidalino savo tortuku,pareiske,kad priima uzsakymus,ir paklause,kiek ivertintume.Pasakiau,kad reikia daug tobuleti,ir as tokio torto neisdrysciau pasiulyti klientams.Ir ka jus manote,mane suvalge ten su visu tortu biggrin.gif (pasirodo,kad dirbusi konditerijoje) isvadino,pikta pavydzia boba,neturincia ka veikti
https://www.facebook...1...4907&type=1

Tiesą sakant tikėjausi blogesnio vaizdo biggrin.gif esu mačiusi ir blogesnių variantų, be kompleksų siūlomų rolleyes.gif klientas pats renkasi, ar jam užtenka tokio torto, ar nori kažko kito smile.gif aš tai sau mintyse tokiu atveju išsisakau savo nuomone ir viešai stengiuosi nesipykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 29 sausio 2015 - 13:26
Bet tik as galvoju kaip zmones savim pasitiki. Manau jei puosia tortus tikrai mate kaip zmones dirba.
Atsakyti
Na, pasitiki, tai pasitiki biggrin.gif gal į panašaus lygio kepėjas ir lygiuojasi. Man įdomu kaip tokie tortai yra įvertinami pinigine išraiška cool.gif keno, toj diskusijoj, į kurią įsivėlei nebuvo kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 29, 13:22)
Taip, apie pirmąjį  smile.gif  įsivaizduoju, kiek darbo, man pirštus paskaudo kol va tiek tokiu kvarbatkiu padariau biggrin.gif (dėžutė ne mano gaminta, jeigu ką, tik kitokios foto neturiu)

net nzn kiek tu zagagulkiu padariau, bet ir sededama dariau, ir stovedama. Po visko jauciausi, kaip po kokio bulvekasio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 29, 15:21)
Na, pasitiki, tai pasitiki  biggrin.gif  gal į panašaus lygio kepėjas ir lygiuojasi. Man įdomu kaip tokie tortai yra įvertinami pinigine išraiška  cool.gif  keno, toj diskusijoj, į kurią įsivėlei nebuvo kainos?  smile.gif

tai,kad as nesipykau,tik issakiau savo nuomone (kita karta geriau patylesiu biggrin.gif ) dabar isvis juokas ima,kad dar dirbusi toje srityje....kainos niekas neisdryso siulyti,bet visos buvo suzavetos jos tortu biggrin.gif (pagalvoju,parodyti Jusu visu tortus-vepeliai nukristu )
Atsakyti