Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Keila, tortai tiesiog pasakiski. bigsmile.gif wub.gif Jei ne komercine paslaptis aisku, gal galima suzinoti, kaip tos karbatkos daromos?

Saldidiena labai mielas tortukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 29, 18:07)
Keila, tortai tiesiog pasakiski. bigsmile.gif  wub.gif  Jei ne komercine paslaptis aisku, gal galima suzinoti, kaip tos karbatkos daromos?

Saldidiena labai mielas tortukas  wub.gif

Aciu labai 4u.gif

Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D lotuliukas.gif
Bet tai man vienas graziausiu tortu
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 15:41)
Aciu labai  4u.gif

Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D  lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif Kad darbo daug, tai tikiu, bet grozis neapsakomas. O tortas buna mase dengtas ir tas karbatkas klijuojat?
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2015 01 29, 09:08)
Likta, man tavo kumpis i bandele su cinamonu panasus labai  blush2.gif

Ačiū, bent į bulką panaši turėtų būti biggrin.gif
Keila, gražūs tortai, popsiukai labai simpatiški
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 17:41)
Aciu labai  4u.gif

Jokia cia paslaptis. issispaudi blynuka ir pirstai suspaudi, nu nemoku paaiskuti, gaunasi kaip gvazdikas. Apacios pertekliu nupjaunu ir tada ant torto, viena salia kito. Bet darbo tai padek D  lotuliukas.gif

Aš tai su penkialapės gėlytės forma dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 29, 18:47)
Aciu  4u.gif Kad darbo daug, tai tikiu, bet grozis neapsakomas. O tortas buna mase dengtas ir tas karbatkas klijuojat?

Taip, ant mases tos pacios spalvos, kad nepersisviestu.

QUOTE(likta @ 2015 01 29, 18:58)
Ačiū, bent į bulką panaši turėtų būti  biggrin.gif
Keila, gražūs tortai, popsiukai labai simpatiški

Aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Laba,
Reikia patarimo smile.gif . Kepsiu torta Snikeris. Noreciau puosti karameliniu granasu. Bet jei jis nesigaus, ar galeciau puosti grietineles ir rududu kremu (skonis turetu buti panasus-svarbiausia, kad karamelinis). Tik nesu tokio dariusi. Gal kas galetu patarti kiek mazdaug reiketu grietineles ir rududu 26cm tortui puosiant rozemis. Ir kaip teisingai ta krema padaryti blush2.gif . Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 01 29, 17:07)
Saldidiena labai mielas tortukas  wub.gif

Ačiū, seniena ten biggrin.gif

Šiek tiek naujienų:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 01 29, 21:57)
Ačiū, seniena ten  biggrin.gif

Šiek tiek naujienų:

grazus, tvarkingi tortai. galiu pakritikuot? galiu tikriausiai, lb norisi tu dideliu geliu lapelius isploninti, kad gelems suteiktu lengvumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2015 01 29, 21:38)
grazus, tvarkingi tortai. galiu pakritikuot? galiu tikriausiai, lb norisi tu dideliu geliu lapelius isploninti, kad gelems suteiktu lengvumo  mirksiukas.gif

Ačiū, stengsiuosi 4u.gif
Atsakyti
SaldiDiena, puikūs tortai, pritariu Keilai dėl lapelių plonumo

Aptingote biggrin.gif

Sudie, matematika

user posted image

Šokoladiniai biskvitai, sirupuoti apelsinų likeriu Grand Marnier, migdolinis, šokoladinis, mango-pasiflorų kremai, apelsinų džemas, 2,7 kg
Atsakyti
aš šį kartą kukliai smile.gif
citrininiai keksiukai, su beze kepurėlėm + pastilažo papuošimai
user posted image
Atsakyti