Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Jūsų merginos darbai kaip visad nerealūs. Daugelio net aikčioti priverčia thumbup.gif

Senai jau aš nesirodžiau. Šiandieninis mano saldus stalas. Jogurtinis tortas, 2,8kg, pastiliažas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2015 01 27, 16:39)
Tai ir barbiu ,ir visu kitu turetu but gaila,tai turetum puosti tik trupiniais,kad nieko neprimintu tortas smile.gif

Čia kaip kam, vieni vaikai nori ir negaila pjaut, dar kažkodėl nuo akių nori pradėt valgyt biggrin.gif , o kiti žviegia ir neleidžia pjaut 3D torto doh.gif Man ne per seniausiai irgi vaikas nenorėjo 3D Makvyno, tiesiai šviesiai pasakė - neleisiu pjaut mašinos, tai reikėjo rinktis kažką kitą.

astuftis, tvarkingi darbeliai, nors visiškai ne mano skonio spalvų derinukas 4u.gif
Atsakyti
Viskas islipdyta, net pimpackiuku lupytes, netik akytes, viskas is mases, ta turkiska mase man superine , lengva dirbti thumbup.gif nenaudoju net krachmolo, nei kociojant ant stalo, nei dirbant su mouldais thumbup.gif
ACIU visiems, kam patiko mano darbeliai aciuks.gif
[/quote]
Sveiki, jūsų meškiukas tobulas, tarsi tikrą pliušinį meškinas būtų pasodintas. Gal galit pasakyti, kaip ta turkiška masė atrodo ir kur jūs ją perkate? 4u.gif
Atsakyti
Gražučių tortukų ir rinkinukų pridėjot - šaunuolės!

Mergaitės SOS puola reiklamos, net jūsų tortų nebegaliu pakomentuoti doh.gif doh.gif doh.gif
kokia ta programėlė kur bent rumpam užblokuoja? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 01 28, 11:49)
Gražučių tortukų ir rinkinukų pridėjot - šaunuolės!

Mergaitės SOS puola reiklamos, net jūsų tortų nebegaliu pakomentuoti doh.gif  doh.gif  doh.gif
kokia ta programėlė kur bent rumpam užblokuoja? blush2.gif

Adblock ))
Atsakyti
astuftis, tvarkingi darbeliai, nors visiškai ne mano skonio spalvų derinukas 4u.gif
[/quote]

Spalvos pagal pageidavimą, ružava su violetine ir ne kitokios
Atsakyti
Ulitka ACIU!!!

[quote=astuftis,2015 01 28, 14:03]
[/quote]

[/quote]
Atsakyti
[quote=astuftis,2015 01 28, 13:03]
[/quote]

[/quote]

Ruzava plius violetinė - viskas ok, bet geltona jau nebetinka prie jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, na, susitvarkykit savo žinutes doh.gif Citatos bile kaip, atsirinkinėk pats, kur čia citata, o kur jau jūsų žodžiai... Ištrinkit visai citatas, jei nemokat ir nenorit mokėt pacituot, trys iš eilės ir visos vienodai doh.gif . Pasižiūrėkit prieš siųsdamos, kaip atrodys žinutė, nu tokia netvarka nepuošia nei jūsų, nei temos... schmoll.gif Na gi atrodo ne pirmą dieną gyvenime prie kompo prisėdot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal turit kokią nuorodą batų iškarpų ? Buvau išsisaugojus bet neberandu...
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2015 01 28, 16:10)
Merginos, na, susitvarkykit savo žinutes  doh.gif Citatos bile kaip, atsirinkinėk pats, kur čia citata, o kur jau jūsų žodžiai... Ištrinkit visai citatas, jei nemokat ir nenorit mokėt pacituot, trys iš eilės ir visos vienodai  doh.gif . Pasižiūrėkit prieš siųsdamos, kaip atrodys žinutė, nu tokia netvarka nepuošia nei jūsų, nei temos...  schmoll.gif Na gi atrodo ne pirmą dieną gyvenime prie kompo prisėdot  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif bene tamsta mokytoja busit? smile.gif
kai sedima prie pc ir yra daug laiko - viskas ok, galima perziurineti 100 kart kas ir kokiu sriftu parasyta, bet kai rasoma tel. sunku tas citatas sutvarkyti biggrin.gif juk ne visi visad turi galimybe pc rasyneti g.gif ir nieks juk spec. taip necituoja, manau daugiau tortu reik det-nebus kada kalbet biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 28 sausio 2015 - 23:47
cola777, fantastiškas meskiukas!

astuftis, thumbup.gif

Kumpis

user posted image

Karameliniai biskvitai, migdolinis, karamelinis, abrikosinis kremai, abrikosų-pasiflorų želė su bananais
2,1 kg
Atsakyti