Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(amorosa @ 2015 02 06, 09:13)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu  verysad.gif

Įdomiai kaip g.gif Man kaip tik su rūgštele masė pasidarė valgoma.

Šiandien gavau Tort Deko numerį, tai ten yra receptas pieniškos dengimo masės- 288 g cukraus pudros, 225 g vaikiško mišinuko, 250 g kondensuoto pieno. Ar esat kas bandę šitą reikalą?
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2015 02 06, 10:13)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu  verysad.gif tai is viso jos nebededu, bet ir vel naujas galvos skausmas kaip nubalinti mase

americolor baltų dažų dedu. Rūgštelės vis tiek dedu, kad būtų saldžiarūgštis skonis. Šiek tiek rūgštelės reikia, o tai širdis nuo saldumo turi aptižti
Atsakyti
QUOTE(raima.ma @ 2015 02 06, 16:19)
americolor baltų dažų dedu. Rūgštelės vis tiek dedu, kad būtų saldžiarūgštis skonis. Šiek tiek rūgštelės reikia, o tai širdis nuo saldumo turi aptižti



As irgi dedu baltu dazu , bet kai dazau mase kokia ryskia spalva tai nededu rugsteles . O kaip jus darot ?
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2015 02 06, 10:13)
O man klientai pradejo skustis ,kad rugsti mase nesiderina su saldziu tortu  verysad.gif tai is viso jos nebededu, bet ir vel naujas galvos skausmas kaip nubalinti mase g.gif nusipirkau ,toki balintojalbet kazkaip nepastebejau, kas kazkas pasikestu.

o tai kiek dedat?
as i dengimo pastilazo norma visad dedu nubrauktus 2 arbat.saukstelius - mase dedu plona, jos ten mazai ir jaucias torto gabaliuke g.gif niekad nieks nesake kad rugstu biggrin.gif

be rugsties pati negaleciau valgyti doh.gif o sitaip tikrai skanu.
O dazu nededu ir nematau reikalo deti, spalva dar labai priklauso nuo zelatinos ir medaus. Man mase normalaus baltumo, kam ten dar tu dazu det ir juos valgyt schmoll.gif juk kepam kad kuo sveikiau butu, naturaliau, deciau nebent i vestuvini, jei tikrai prasytu.
QUOTE(Grucė @ 2015 02 06, 14:11)
Šiandien gavau Tort Deko numerį, tai ten yra receptas pieniškos dengimo masės- 288 g cukraus pudros, 225 g vaikiško mišinuko, 250 g kondensuoto pieno. Ar esat kas bandę šitą reikalą?


sis receptas labai megiamas rusaiciu, jei skaitot rusiskai tai tikrai rasit info. ir geru atsiliepimu, pati nebandziau komentuoti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 07 vasario 2015 - 13:41
Laba diena
3 kg
user posted image

1,7kg
user posted image

Rinkinukas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 07 vasario 2015 - 14:47
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 07, 13:38)
sis receptas labai megiamas rusaiciu, jei skaitot rusiskai tai tikrai rasit info. ir geru atsiliepimu, pati nebandziau komentuoti negaliu.

Rusiškai skaitau, šitas laimėtas žurnalas irgi rusiškas. Tiesiog pagalvojau, gal kas bandė, gal šita masė kokia labai ypatingai skani arba po ja sviestinio nereikia ax.gif . Ten ir figūrėlių lipdymui yra pieniškos receptas. Nors gal reiks kada imt ir pabandyt, kai sau kokiai neypatingai progai tortą darysiu biggrin.gif
Atsakyti

SaldiDiena labai grazus darbeliai!!! Saunuole.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2015 02 07, 15:11)
SaldiDiena labai grazus darbeliai!!! Saunuole.

Ačiū hi.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2015 02 07, 13:38)
o tai kiek dedat?
as i dengimo pastilazo norma visad dedu nubrauktus 2 arbat.saukstelius - mase dedu plona, jos ten mazai ir jaucias torto gabaliuke g.gif niekad nieks nesake kad rugstu biggrin.gif

be rugsties pati negaleciau valgyti doh.gif o sitaip tikrai skanu.


blink.gif as tik viena dedavau, nors dukra sako ,kad saldziarugste mase skanesne. Na bet ne ji tortus uzsisakineja. ax.gif Beje , dabar pasidalinsiu pastebejimais. Mase be rugsteles netrupa idejus dazu, netgi sakyciau kiek skysteja, tiesiog fantastine dazyta mase buna kelias dienas pastovejus, labai gera dirbti(cia apie pastilaza kabu)Dek dazu kiek nori , netrupa as visada galvojau , kad krachmolas mase dziovina ir del to trupa, o pasirodo kalta citrinos rugstele doh.gif . Dar kazkada maciau rusaiciu forume kad mase kombainu minko, tai ir as praeita savaitgali pabandziau , na mano ir mikseris ne tas galingas paprasciausias tas kur statosi dvi sluoteles, tai su masei minkyti sluotelem uzminkiau tesla, konsistencija gavosi kitokia thumbup.gif ir gan balta , nors gal tai ir nuo mano pakeistos cukraus pudros dar buvo tas baltumas. Torta dengiu gan plonai, karstais net isryskeja blynai, labai nepatinka storas mases sluoksnis. Beje labai nusivyliau MMG atsiveziau is LT gliukozes milteliu pasidariau mase, ir , o varge dar jokia mase man taip neslapiavo, nors visur raso kad mase su gliukoze nelinkusi slapiuoti. Man, gyvenanciai gan karstame klimate , tai labai aktualu, turiu


kas del mases su misinukais , tai mases ieskojimo periode , buvau labai susidomejusi mase is pieno mlteliu , bet paskaiciavus savikaina, priejau isvados , kad neapsimoka, gan brangoka gaunasi. g.gif na nebent sau
Atsakyti
QUOTE(dija78 @ 2015 02 06, 19:42)
As irgi dedu baltu dazu , bet kai dazau mase kokia ryskia spalva tai nededu rugsteles . O kaip jus darot ?

visada dedu rūgštelės
Atsakyti
SaldiDiena puikūs darbeliai 4u.gif

kelis parodysiu ir aš ax.gif
1,4kg pirmasis bokalas, asmeniškai man norėtūs aukštesnio, sekantį kartą darysiu iš daugiau biskvitų ax.gif
user posted image

2,8kg
user posted image

2kg, paveikslėlį pjausčiau iš masės, nu su ta mashenka niekaip nesusidraugavau verysad.gif doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 07, 21:57)
SaldiDiena puikūs darbeliai  4u.gif

kelis parodysiu ir aš ax.gif
1,4kg pirmasis bokalas, asmeniškai man norėtūs aukštesnio, sekantį kartą darysiu iš daugiau
2,8kg
2kg, paveikslėlį pjausčiau iš masės, nu su ta mashenka niekaip nesusidraugavau verysad.gif  doh.gif


bokalas labai puikus, kaspinas tobulas, o su Mašenka dar susidraugausit 4u.gif
Atsakyti