Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 09, 17:21)
Ačiū, ieškosiu lentos

Ačiū už pagyras tortams. Tas Nerf tortas žemas ir nedidelis, apačia apie 22x22 cm, bet tik is 3 biskvitu, viršus 16cm, iš 5 biskvitu lyg. Svoris vienodas pirmo ir antro aukšto po maždaug 1,5kg. Bendras svoris ten apie 3,1 kg buvo smile.gif

AS pirkau cia, sita lenta http://www.tortownia...a_60x50_cm.html

ir mano keli tortukai

meskiukas dezuteje , snikersas 4,900 kg.
user posted image

snikersas 5 kg.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 09 vasario 2015 - 18:30
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 09, 16:05)
meskiukas dezuteje , snikersas 4,900 kg.

O tu Dievuliau, koks trapumas, dailumas, meilumas to meskucio wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif Gal galima butu suzinoti, kokiu kremu ir kokiu antgaliuku dzibavot? blush2.gif
Atsakyti
Super meškis wub.gif
Atsakyti
Šiandien daug klausimų turiu biggrin.gif
Kas turit tuos kelių aukštų stovus, skirtus viršuj padėti tortą, o apačioj keksiukus, kokius renkatės: plastikinius, ar stiklinius? Kur perkat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 09, 15:16)
Grucė grazus tortukai 4u.gif neveltui gavai apdovanojima uz paskutini thumbup.gif

Ačiū, tik man tie konkursai labai jau netikri biggrin.gif O laimėt, aišku, smagu bigsmile.gif
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 09, 18:05)
ir mano keli tortukai

Vat ko pavydžiu, tai tokio dydžio tortų užsakymų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2015 02 09, 18:45)
O tu Dievuliau, koks trapumas, dailumas, meilumas to meskucio  wub.gif  bigsmile.gif  thumbup.gif  Gal galima butu suzinoti, kokiu kremu ir kokiu antgaliuku dzibavot?  blush2.gif

ACIU ACIU smile.gif
su slapia beze dariau, ir zolytes antgalis

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 09, 21:54)
Šiandien daug klausimų turiu biggrin.gif
Kas turit tuos kelių aukštų stovus, skirtus viršuj padėti tortą, o apačioj keksiukus, kokius renkatės: plastikinius, ar stiklinius? Kur perkat? 4u.gif

Girdejau , kad plastikiniai greit luzta, jie kaip vienkartiniai, man labai patiko pas viena kepeja medinis stovas pacios darytas wub.gif

QUOTE(Grucė @ 2015 02 10, 09:02)
Ačiū, tik man tie konkursai labai jau netikri  biggrin.gif O laimėt, aišku, smagu  bigsmile.gif

Vat ko pavydžiu, tai tokio dydžio tortų užsakymų   blink.gif

Pavydet nereikia, reik Sekmes linketi, o ji sugrista pas ta, kas linki ja smile.gif))
Tai linkiu ir tau SEKMES !!! graziu , nuostabiu dideliu tortuku !

O del konkursu, kur reikia surinkti daugiau gerbeju, man nepatinka, nes tai nesazingai doh.gif

Papildyta:

dar vienas tortukas su meskute, 4,600 kg. smile.gifuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 10 vasario 2015 - 11:55

Nuostabūs tortai jusu Cola777,o pavaizdavimas kaip atrodo 1,2kg tortas be žodžių thumbup.gif Aciu už atsakymą dėl sviestinio,bet labai jau mažai sviesto g.gif
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 10, 13:56)
Nuostabūs tortai jusu Cola777,o pavaizdavimas kaip atrodo 1,2kg tortas be žodžių thumbup.gif Aciu už atsakymą dėl sviestinio,bet labai jau mažai sviesto g.gif

gi ne vienas sviestas sviestiniame kreme yra, dar dedas cukraus pudra, arba kondencuotas ar rududu 4u.gif dažniausiai darau su kondencuotu pieneliu tai ir skanus ir daug gaunas ax.gif
Papildyta:
Cola 777 man Jūsų tortai tiesiog tobuli wub.gif , viskas išbaigta, daugiau nei pridėsi nei atimsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 10, 16:44)
gi ne vienas sviestas sviestiniame kreme yra, dar dedas cukraus pudra, arba kondencuotas ar rududu 4u.gif dažniausiai darau su kondencuotu pieneliu tai ir skanus ir daug gaunas ax.gif
Papildyta:
Cola 777 man Jūsų tortai tiesiog tobuli wub.gif , viskas išbaigta, daugiau nei pridėsi nei atimsi 4u.gif

Na as kažkaip su pudra darydavau,tai dėdavau pakelį sviesto ir kokius 6 šaukstus pudros,bet man vistiek mažoka,kad išlyginti 26cm tortą, kokios jūsu Fainika sviestinio kremo proporcijos.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 10, 18:52)
Na as kažkaip su pudra darydavau,tai dėdavau pakelį sviesto ir kokius 6 šaukstus pudros,bet man vistiek mažoka,kad išlyginti 26cm tortą, kokios jūsu Fainika sviestinio kremo proporcijos.Ačiū.

O kiek tu sunauduoji sviesto ?

As tai darau sviesto apie 130-150 gr.
cukraus pudra apie 130gr., ciut maziau nei sviesto
truputi trupinuku nuo biskvito, arba misko pasaka sausainiu kokiu 3vnt.
viska suplakti, ir dar ciut pasildau, kelias sekundes mikrobangei, tada labai lengvai tepasi ir mazai sueina.
Dvieju aukstu tortukui pokelio sviesto uztenka pilnai ax.gif

ACIU visiems visiems , kam patiko mano tortukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 09, 10:25)
Merginos, kur yra pirkti ypač didelių kilimėlių masės kočiojimui? Kad būtų apie 100×60 cm? Randu max 60x40. Ir dar kur rasti tokių silikoninių kilimėlių spec žiedlapiams, kur yra griovelis vielutei? (Išsikočioja plonas žiedlapis su siaura ilga storesne linija per vidurį vielutei įkišti, tikiuosi aiškiai paaiškinau)
Papildyta:
Va, radau vienoj vietoj tą antrą daiktą http://www.surbitona...28.html#SID=265
biggrin.gif  Gal Lt ar ALIEXPRESS matėt tokių?

My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2015 02 11, 01:21)

Dėkoju smile.gif
Atsakyti