Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Saldi diena ir Fainika super padirbejot thumbup.gif

AMOROSA Aciu,kad dalinates patirtimi 4u.gif
Atsakyti
raima.ma ir O-RE-AR ačiū, kad pastebėjot mano darbus 4u.gif
Atsakyti
SaldiDiena , puikūs tortai, gražus saldus stalas

Fainika gražūs tortai

amorosa, tikra tiesa, su kombainu masė užminkyta žymiai baltesnė. Dėl rūgštelės- labai ačiū, nebuvau girdėjusi.
Nuostabi diena, tokiai dienai labai tinkantis šiek tiek egzotiškas

Gelsvai rusva

user posted image

Šviesūs biskvitai, migdolinis, jogurtinis, ličių kremai, baltojo vyno, ličių, bergamotės arbatos želė,1,9 kg
Atsakyti
QUOTE(Fainika @ 2015 02 07, 20:57)
SaldiDiena puikūs darbeliai  4u.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2015 02 08, 01:20)
Saldi diena ir Fainika super padirbejot  thumbup.gif

QUOTE(likta @ 2015 02 08, 10:19)
Šviesūs biskvitai, migdolinis, jogurtinis, ličių kremai, baltojo vyno, ličių,  bergamotės arbatos želė,1,9 kg

Ačiū

Fainika, liuks photo.gif
Likta, niam... essen.gif
Amarosa, ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 08 vasario 2015 - 12:54
QUOTE(likta @ 2015 02 08, 11:19)
Gelsvai rusva

Šviesūs biskvitai, migdolinis, jogurtinis, ličių kremai, baltojo vyno, ličių,  bergamotės arbatos želė,1,9 kg

Žavus tortas, taip, egzotiška sudėtis g.gif , o tie papuošimai iš ko? Tie trupinukai, kuriais padengtas tortas, gal blogai įžiūriu, bet labai įdomiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raima.ma: 08 vasario 2015 - 18:42
Merginos, kur yra pirkti ypač didelių kilimėlių masės kočiojimui? Kad būtų apie 100×60 cm? Randu max 60x40. Ir dar kur rasti tokių silikoninių kilimėlių spec žiedlapiams, kur yra griovelis vielutei? (Išsikočioja plonas žiedlapis su siaura ilga storesne linija per vidurį vielutei įkišti, tikiuosi aiškiai paaiškinau)
Papildyta:
Va, radau vienoj vietoj tą antrą daiktą http://www.surbitona...28.html#SID=265
biggrin.gif Gal Lt ar ALIEXPRESS matėt tokių?
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2015 02 07, 19:31)
   kas del mases su misinukais , tai mases ieskojimo periode , buvau labai susidomejusi mase is pieno mlteliu , bet paskaiciavus savikaina, priejau isvados , kad neapsimoka, gan brangoka gaunasi. g.gif na nebent sau

Jo, šitą ir aš pagalvojau g.gif

QUOTE(likta @ 2015 02 08, 10:19)

Tiek išvaizda, tiek sudėtis wub.gif

Vis blogai jaučiuosi, kad klausinėju, o nerodau. Bet tai mano tortai tokie neypatingi blush2.gif
Biskvitinis medutis su želės gabaliukais, 1.85 kg
user posted image

Riešutinis tortas "Karvutė", 2.6 kg
user posted image

Biskvitinis medutis, 2.5 kg
user posted image

Varškinis gaivumėlis, beveik 1.9 kg
user posted image

Kriaušinis karamelinis, beveik 3.6 kg
user posted image

Medaus tortas su manų košės kremu (niekas neatspėtų bigsmile.gif ) ir karameliniai keksiukai su karameliniu įdaru.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grucė: 09 vasario 2015 - 10:37
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 04, 18:24)
reik deti rugsteles a.sauksteli i tirpinama zelatina, ir ilgai minkyti mase, ko ilgiau minkai, to baltesne darosi (Y)

Ačiū Cola 777,apie rugstele girdejau,bet kad ilgiau minkyti reikia nežinojau.
Atsakyti
Dar su klausimu aš,o kiek daug maž sunaudojat sviestinio kremo pvz 26cm skersmens tortui. Va dar mano pora
user posted image

user posted image
Atsakyti
Gražūs visų darbeliai, šaunuolės smile.gif

Deja, turiu tik tokią nuotrauką sad.gif
user posted image

3 kg, varškinis su bananis ir serbentų uogiene.
user posted image

Ir dar viena pagalvėlė biggrin.gif 2 kg, varškinis su bananis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(neriulka s @ 2015 02 09, 13:35)
Dar su klausimu aš,o kiek daug  maž sunaudojat sviestinio kremo pvz 26cm skersmens tortui.

As darau is 130-150 gr. sviesto ax.gif

QUOTE(SaldiDiena @ 2015 02 09, 10:25)
Merginos, kur yra pirkti ypač didelių kilimėlių masės kočiojimui? Kad būtų apie 100×60 cm? Randu max 60x40. Ir dar kur rasti tokių silikoninių kilimėlių spec žiedlapiams, kur yra griovelis vielutei? (Išsikočioja plonas žiedlapis su siaura ilga storesne linija per vidurį vielutei įkišti, tikiuosi aiškiai paaiškinau)

Nemaciau didesniu kilimeliu pirkti, tik nepirkyte is IKEA, nepatiko jisai sad.gif
tuppewre super kilimelis, tik jis labai ciuozineja, as ji tiesiog priklijodavau su lipnia juosta lotuliukas.gif bet jau sunauduojau ji
esu nusipirkusi litexspo parodoj, vaikams skirta kilimeli tokiu pat didzio, kainavo po 10 lituku dar, tai super, labai geras
Dar pirkau spec. balta lenta is lenkijos, nu labai superine thumbup.gif wub.gif kai reikia didesnio ka iskociuoti, tai ja nauduoju thumbup.gif

QUOTE(neriulka s @ 2015 02 09, 13:09)
Ačiū Cola 777,apie rugstele girdejau,bet kad ilgiau minkyti reikia nežinojau.

AS kai su kombainu darydavau mase, tai ji baltut baltutele budavo, baltesne nei pirktine mase smile.gif thumbup.gif
bet dabar perku gatava pieniska mase ax.gif

Papildyta:

neriulka s,bananai kaip tikri thumbup.gif

SaldiDiena,pirmo tortuko spalvos patiko thumbup.gif o kokiu ismatavimu tas tortukas ? kad tik 3kg, svere thumbup.gif , patiko labai su motociklu wub.gif

Fainika,grazus tortukai 4u.gif tik bokalo noretusi aukstesnio ax.gif

likta, Nuostabiai grazus tortukas wub.gif wub.gif wub.gif labai jau noreciau paragauti jo ax.gif

Grucė grazus tortukai 4u.gif neveltui gavai apdovanojima uz paskutini thumbup.gif

neriulka s, super tortukai thumbup.gif tas pirmas , mano anukui super butu wub.gif

Varona Ivanovna, grazuciai tortukai visi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cola 777: 09 vasario 2015 - 15:13
QUOTE(Cola 777 @ 2015 02 09, 15:16)
Dar pirkau spec. balta lenta is lenkijos, nu labai superine thumbup.gif  wub.gif kai reikia didesnio ka iskociuoti, tai ja nauduoju thumbup.gif
SaldiDiena,pirmo tortuko spalvos patiko  thumbup.gif o kokiu ismatavimu tas tortukas ? kad tik 3kg, svere thumbup.gif , patiko labai su motociklu wub.gif

Ačiū, ieškosiu lentos

Ačiū už pagyras tortams. Tas Nerf tortas žemas ir nedidelis, apačia apie 22x22 cm, bet tik is 3 biskvitu, viršus 16cm, iš 5 biskvitu lyg. Svoris vienodas pirmo ir antro aukšto po maždaug 1,5kg. Bendras svoris ten apie 3,1 kg buvo smile.gif
Atsakyti